Hela förmiddagen gick åt till absolut ingenting. Men när eftermiddagen närmade sig så fick jag nått knäpp och sorterade lite bland mina sommarklänningar, allt för att få lite sommarkänslor såklart. Har konstaterat att lite shopping inte vore fel, några enkla men snygga tshirts och koftor måste införskaffas!

Därefter var jag in på kardemumma för att köpa nåt litet fint till dom vi blivit bjuda på middag hos i morgon. Ska bli trevligt :) Var även in på hillboms och köpte träolja så nu ska trädgårdsmöblen oljas in! Därefter blev det en snabb visit till pappa för att först hämta m&m´s som mamma hade köpt åt oss på finlandsfärjan och sedan för att hämta en kastrull.

Ikväll har jag nämligen kokat lite rabarber och jordgubbssaft! Tyvärr måste jag säga att jag tyckte den blev lite smaklös, ska testa imorgon oxå när den har svalnat helt. Har ingen aning om när man kan ta rabarber egentligen, dom kanske inte rikitgt är mogna än? nåväl första saften är iafl gjord !


Jag vet verkligen inte hur jag ska göra isommar. Jag har kommit in på båda sommarkurserna som jag sökte och nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Den ena kursen börjar nästa vecka uppe i östersund i tre dagar. Varför jag tvekar är pga att det kostar mycket pengar för mig att åka upp dit. Pengar som jag kanske hellre skulle lägga på annat än plugg. Har funderat hela dagen men jag kommer inte fram till något beslut. Jag som aldrig brukar ha beslutsångest annars lixom :P  I sommar ska jag dock jobba 90 % natt så att plugga 100% kanske inte är den bästa idén jag haft direkt för jag vill gärna se till att njuta lite oxå :)


Snart är sommaren här på riktigt iafl och den här sommaren ska bli en av dom bästa. Det har jag bestämt.

Stort grattis till alla mammor !! :)

Idag tog vi oss en REJÄL sovmorgon då jag inte kom isäng förren kl 03 i natt. For iväg till min bror igår kväll och kikade på Eurovision song contest, låten som vann tyckte jag var helt okej för den delen. När jag kom hem vid 1 tiden var jag såklart pigg och tänkte att det var lika bra att stanna uppe tills Fredrik kom hem från torön, så jag satte igång en film och slängde mig i soffan en stund innan herrn kom instapplandes här hemma :)

Efter den långa sovmorgonen idag for vi in på Ljusdal och köpte blommor åt Fredriks mamma och sedan tog vi oss en lite biltur innan det var dags för middag på Condis med svärföräldrarna. Mkt trevligt! :)

Nu sitter jag och försöker knåpa ihop ett snyggt CV och personligt brev men det är inte det lättaste, jag är urkass på att skriva bra saker om mig själv och om varför jag skulle vara lämplig på arbetet. Men övning ger färdighet finns det juh nått som heter så bara att kämpa på :)

Imorgon väntar en helt ledig dag, hoppas på att vakna pigg och vara kvitt denna hemska förkyldning som tar omtag efter omtag. Imorgon vill jag göra något roligt. Någon som har någon idé?



Nu dröjer det inte länge tills denna snygga brutta kommer hem, Det gillar vi :)

Rapporten är klar och det känns såå otroligt skönt. Skickade iväg den till min underbara syster igår oxå som tog sig en titt och kommenterade mina olika stavfel o dyl så nu är den tipp topp. Eller nått :)

Igår städa och möblera jag om lite i lägenheten, planterade även om lite blommor. På kvällen stod grilning på schemat och det är ju lika gott som vanligt. Efter maten tänkte vi ta oss en kort biltur och sedan hem och kika på film men vi for upp till Jon Och Frida istället och kikade in deras nya lägenhet/hus. Var verkligen jättefint. :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för nått, ska iafl uträtta lite små ärenden på byn och sedan försöka tvätta litegran sedan får jag se vad de blir för nått :)


Nej, nu är det dags att sätta fart med dagen!








Den här knäppgöken har lärt sig att öppna ytterdörren nu här hemma så det gäller att man håller koll :P

Igår då vi stod ute och grilla så hördes en duns och sedan kom två små katter krypandes ut. Haha :P

Återigen har jag drabbats av förkyldning, Det är tredje gången på två månader tror ja. Nu får det vara nog!
Den här tiden på året är det tänk att man ska vara glad, det är sol ute och sommaren närmar sig med stormsteg och här ligger jag helt däckad och är allt annat än glad . Jag har undrat varför jag varit sjukt trött den senaste veckan men tänkte att de var för jag sov dåligt bara...men såklart var de en förkyldning som låg å lura. Gör mig FRISK för tusan!


Jaha så var helgen slut igen. Spenderade hela fredag eftermiddag och kvällen hemma hos magnus och therese och den lilla söta bebbisen såklart. På lördagen for jag hem till mamma och pappa en sväng, dom har varit bortresta i helgen så har sett till deras katter lite. Men passade på att ta fram solstolen medans jag var där och la mig och läste lite, somnade gott gjorde jag oxå :P  Har varit extreeeemt trött i helgen, har bara kunnat lagt mig i soffan och somnat på två röda. Hoppas jag är utsövd så det räcker nu :)

Annars i helgen så grillade vi med Jon på lördag, blev hamburgare med smak av tändvätska :P

Därefter for jag till min käre bror och brorsdotter och spelade lite cluedo. Ni minns det där gamla tvprogrammet som gick på tv. Man skulle gissa vem som var mördaren, i vilket rum som mordet begåtts och med vilket mordvapen. Var rätt roligt när man väl kom in i det men en aningen segt .

Igår hände inte mycket speciellt, Fredrik bytte bromsklossar på bilen så nu kan man åka bilen utan att skämmas igen. Jag tvättade lite och skjusade hem brorsdottern. På kvällen vräkte vi i oss nachos och en massa ben and jerrys!  Har varit en rätt bra helg. Skönt att ta de lite lugnt,  vila upp sig inför de kommande helgerna kanske:)

Idag står pluggning på schemat. jippie!

Hade hoppas att snuvan skulle ge med sig nu men den turen verkar jag inte ha med mig. Förstår inte hur mkt snor en människa kan ha i sig. Detta börjar ju bli vidrigt.
Jag kan nu nästan kalla mig för beroende utav nässpray oxå, för jag kan verkligen inte vara utan den just nu. Nätterna är fruktansvärd när man vaknar och hela munnen är alldeles torr och man knappt får någon luft. Gör mig frisk någon!!


Har försökt att skriva på rapporten idag och det går väl sådär. När kroppen är helt slö så fungerar inte riktigt hjärnan som man vill heller men lite blev gjort iafl.  Nu är det snart dags att göra det jobbigaste momentet för dagen - Nämligen att laga mat.  Känns som ett marathon bara att ta sig nerför trapporna men jag är bara tvungen att göra nått annars blir jag galen. Blir iafl något så enkelt som bandpasta och skinksås idag :)




Dagens citat : Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka (A. Einstein)


Nu äntligen har jag tömt min kamera. Händer inte varje dag, fanns bara över 300(!) bilder där :-/
Men nu har jag kanske lite bilder att visa hädanefter iafl :)

Börjar med att lägga upp någa bilder från min grabbkväll i lördags :P

Börjar väl med en shot på engång då :)

Mustachkampen !


Glada killar :P



Här var den enda bilden som jag fastnade på, så jag bjuder väl på den :P






Idag på eftermiddagen ringde det på vår dörr. Och det är rätt ovanligt att det bara ringer på här eftersom det är inte många som vet att det är en lägenhet innan för ytterdörren som ser ut som en ladgårdörr. Men i vilket fall. När Fredrik gick för att öppna så är det en gubbe som vill kolla vår brandsäkerhet, hur det ser ut här hemma med brandalarm och brandsläckare. Vi båda tyckte de lät mycket mysko men Fredrik svarade snabbt på hans frågor och sedan gick han. Det hela var mycket skumt tycker jag. Jag har aldrig varit med om att de har kommit någon tidigare och kontrollerat det här. Det komiska var ju oxå att för typ bara två veckor sedan så stod det en brandsläckare utanför vår dörr så kanske visste vår hyresvärd om att det skulle komma en snubbe, vad vet jag. Obehagligt tycker jag det är iafl när de kommer någon och ringer på sådär. Hur ska man veta egentligen att han är den han utger sig för att vara? 

Det är ju visserligen bra att det är någon som kommer och kontrollerar men vi sa ju bara att vi har en brandvarnare och den vet vi inte ens om den fungerar, De är inget vi har kontrollerat tyvärr. Och brandsläckaren stod fortfarande i förpackningen när han frågade om vi hade någon :P Och han frågade ju bara om vi hade nått hemma men kontrollerade inte om de fungerande. Skumt!













Då var praktiken avklarad och här sitter man nu förkyld och jävlig. Inatt var de riktigt synd om mig, ialf enligt mig själv, vaknade runt 02 och frös som en tok, Fredrik den stackaren vaknade ju såklart av mitt huttrande och fick kliva upp å lägga en filt om mig. En alvedon och nässpray senare så vaknar jag en timme senare och är dyngsur. Hela dagen har jag legat i soffan och kollat på serier och filmen A walk to remember. För somliga kanske de låter skönt att bara ligga i soffan hela dagen men usch så rastlös jag är. Imorgon hoppas jag på att vakna pigg och alert.

I helgen blev de förresten en liten spontan utgång med grabbarna grus. Hängde med Fredrik min kära bror där ytterligare två av hans vänner fanns. Ett liv utan dess like var det men roligt hade jag det iafl! :)

Söndagen spenderades mestadel i soffan, en pizza och en stor kall cola blev det till middag och sedan lite besök av min mor och far. När klockan var strax efter 20 kom svärföräldrarna och vi begav oss ut på björnjakt. Haha oyes. pensionärsvarning big time. Och till vår stora besvikelse så såg vi ingen björn, men däremot tre älgar, ett råddjur, en orre (eller vad nu än namnet på fågeln var) och räv, så lite djur fick vi ju allt se:P