Ja så var helgen åter förbi. Hade tänkt plugga en hel massa men tror ni det blev så eller ? Knappast. Med flytten in huvudet så blev det massa mer packning här hemma samt att jag åkte iväg på prix och dollar och köpte lite nödvändigheter som vi kommer behöva.

Idag vaknade vi tidigt eftersom kl 07 hade Fredrik tvätttid, själv kunde man ju visserligen ligga och dra sig en liten stund till, men de var lika bra att stiga upp och igång med packningen, det börja märkas där borta nu iafl. Städade toaletten idag med, fy tusan vad äckligt det är. Tog listerna och väggarna idag och jaa tydligen var väggen vit och inte grå :P

Dagen D kommer med stormsteg nu iafl, känns väldigt roligt och skönt att äntligen få flytta. Jobbigt att gå och vänta på ngt! Nu kommer vi ha ett gemensamt hem där vi kan bara vara. Ska bli både skönt och spännande. Spännande på det vis att det kommer bli intressant att se hur det kommer bli nu när vi bor tillsammans på riktigt.. :)

Nu väntar strax en promenix med Fredrik..vi kan verkligen behöva släppa tankarna på allt nu och bara få andas lite. Tänkte passa på att fota lite med :) Ikväll blir det packning och en massa pluggläsning.



Asså en sak jag märkte i helgen var att inte min header syns....Är det någon som ser den ??






När jag ändå är på G, kan jag väl passa på och visa mitt bord som vi har köpt oxå, dock kommer det inte förren nästa torsdag men men :)



Var meningen att vi skulle hämta det då vi for hem från IKEA men vi ringde som tur var först och då meddela dom mig att det inte skulle komma förren nästa vecka typiskt nog. Så då får dom nog allt köra hem det till oss, kostar ju dock 200 kr men det kostar de ju nästan om vi skulle åka å hämta det med så känns som att man gärna betalar dom så man slipper åka en massa mer.

Sängen fick vi iafl hämta i går och den ser riktigt bra ut tycker ja, det finns däremot inte nå bilder på den än då den är nermonterad och ligger i förrådet så länge men det kommer :)


Hoppas alla våra möbler och våra tankar kommer att fungera ihop nu, bara 4 dagar kvar tills flytt nu :)



Tänkte att jag skulle dela med mig av en del av sakerna jag köpte på IKEA

Efter en del beslutsångest och några varv på ikea så blev de lite smått och gott. Jag som alltid brukar tycka det är roligt att gå runt och kika på heminredning drabbades plötsligt av någon sort fobi mot allt. Jag ledsnade mkt fortare än vad Fredrik gjorde (Hör och Häpna)

Det vi handla var iafl en byrå in till sovrummet, köpte en sånt där kompliment till den med så man kan ha lite ordning på lite småsaker i byrån, köpte dock bara en så ska nog köpa en till nästa gång jag far upp. Den här byrån är jag väääldigt glad att Fredrik var med oxå köpte för shit vad tung den var, helt sjukt!


Sen köpte vi även ett lackbord som vi ska ha till vardagsrumsbord, eventuellt så ska vi göra om bordet oxå. Fixa några andra ben åsså :)

En annan "stor" sak som vi oxå köpte var en hylla som jag hade tänkt ha i "kontors" rummet, fast nu har jag nästan börjat ångrat mig och kommit på en annan idé istället, men hyllor kan man nästna inte ha för mkt av ändå så. Den här hyllan kommer hamna i min garderob som man går in i om den inte hamnar i det extra rummet då.....


Förutom detta så köpte vi även fotoram, ljus, tvättsäck, vinglas och annat smått till köket och en stor matta till vardagsrummet och ja, det var nog en hel del annat oxå kan ja tänka mig, men jag kommer inte ihåg allt nu :D

Usch vilken vecka! Har varit riktigt dålig på att blogga men har bara inte haft tid. Veckan har bara svishat förbi.

Om jag ska sammanfatta min lilla tid i Östersund i början av veckan så var den väl inte lika givande som jag hade hoppats på dessvärre. Måndagen kunde väl visserligen inte börja sämre än vad den gjorde heller. För att börja helt från början då..

Jag har väldigt svårt att sova då jag ska upp tidigt inför ngt, jag ligger bara och skruvar och vänder på mig, antagligen var jag en smått nervös med. Aldrig tidigare har jag åkt upp till Östersund själv tidigare och nu skulle jag till en ny skola igen. Nåväl upp vid 04 och börja göra iordning mig så gott det gick, packade mina saker och begav mig ut till mammas bil som jag fått låna. Dimmigt var det ute och rutorna likaså. Jag börjar köra men upptäcker väldig snabbt att inte fläkten fungerar. Ringer och väcker Fredrik som får komma ut och kika på bilen men vi kan snabbt konstatera att jag inte kan ta bilen..så snäll som han är så fick jag låna hans bil så det var bara att kasta sig in i den bilen och fara i väg i hög fart till macken och tanka för att sedan fara upp mot Östersund. Klockan hade redan hunnit passera halv sex då jag for i väg och tanka så jag hade en smått panik till att inte hinna upp till skolan som började 08.15..men med gasen i botten fungerade det bra :) 
Det var en väldans tur att jag inte fortsatte köra mammas bil oxå för idag står bilen helt död. På måndag morgon ska jag ringa iväg till bilverkstaden så ska vi dra den dit.. Jävla Skitbil!

Skolan var som sagt inte heller direkt givande och många tankar började snurra om jag verkligen har valt rätt angående den här programmet. Det verkar jätteintressant men tentan kommer med stormsteg närmare och jag har nog aldrig varit mer osäker om någontin i hela mitt liv..jag begriper nog ingenting det jag läser....Men jag har gett mig den att jag ska försöka att göra mitt bästa på fredag då min första tenta är, det värsta som kan hända är ju att jag skulle få ett stort fet F

Tisdagen var det skola hela dagen med innan hemgång. Blev dock fast i en bilkö i Brunflo i en halvtimme då det varit en krock precis minuten innan jag kom dit. Men vid 19 tiden kom jag hem till mitt lilla Ljusdal igen :)

Resterande av veckan har jag packat inför flytten, varit upp till IKEA och shoppat en massa saker och pluggat en liten del..dock inte lika mkt som jag skulle behöva..





Så var åter en helg förbi. Förstår verkligen inte vart tiden tar vägen, hade många planer inför helgen men knappt någon blev av  :-/

I fredags så for jag och Fredrik runt och letade efter möbler (som vanligt nu förtiden) Efter mkt åkande och letande efter en säng inom rimligt pris åkte vi iväg till EM där vi sett en säng på REA tidigare i veckan. Vi ringde först och hörde om den var kvar och när den var det så passade vi på att slå till :) Riktigt bra pris fick vi oxå tack vare att tjejen som jobbadeden första gången vi var dit sa fel pris:P Nåväl sängen är iafl bokad nu och till veckan åker vi på vår sista möbelshoppingresa inför flytten upp till IKEA, samtidigt ska vi stanna till i hudik för att hämta både sängen och bordet !!

I går spenderade jag dagen med att packa ner mina saker hemma, blev shockad över hur mkt saker jag har, trodde de mesta var nerpackade ja men inte! Nu är de mesta klart där hemma iafl så nu är de bara Fredriks lgh kvar att packa ner..lite tråkigt kändes det dock att packa ner allt och att veta att mitt rum, mitt fina rum kommer förvandlas till ett datarum/kontor troligvis då jag flyttar ut :-/

Det är nu alla nerver börjar komma. Detta är på riktigt. Nu ska jag och Fredrik bli sambos på allvar! Men allt känns ändå väldigt bra måste jag säga :)

Imorgon väntar dock Östersund, blir uppstigning klockan 04.00 för att sedan köra upp mot skolan. Mamma ringde mig och varna att de kunde vara väldigt dimmigt ute på mornarna och att jag skulle köra så försiktigt...Hon är så gullig :)

Nåväl jag hoppas mest att jag lyckas köra rätt och komma i tid imorrn! Har med mig pappas Gps men den har lurat mig förr så kanske ska jag bara lita på min egen intitution :P

Nä nu är de dags för John Blund att komma.....God Natt och Sov gott alla!!

Idag efter lunchen hemma berättade mamma att hon och pappa ger mig och Fredrik ett stort bidrag till att köpa en dubbelsäng. Iochmed att både jag och Fredrik fyller år nästan samtidigt passade dom på att ge oss en gemenskap present...Riktigt snällt av dom och detta gör även nu att vi har råd att köpa oss en riktigt säng :) Får väl visa tacksamheten genom att bjuda på middag då vi har kommit iordning :)

Igår beställde vi även ett vitt bord från Mio. Var riktigt stilrent så hoppas att det kommer matcha riktigt bra hos oss:)

Bilder på allt kommer komma när vi har fått iordning på allt :)

Nu är allt klart!

Den 1 Oktober flyttar vi till en trea i centrala Ljusdal :) Hyresvärden ringde imorse och berättade att den kommer bli ledig från och med den första. Vi som hade ställt in oss på den 15...själv känner jag en smått panik över det hela men det kommer gå bra.

Nu kommer jag har en alldeles egen lägenhet, eller ja, det är ju såklart Fredriks oxå :P men det kommer bli så skönt att äntligen ha en fast punkt. I den lägenheten kommer mina saker finnas, mina kläder, mitt smink osv. Som det är just nu känns det som att jag lever i en kappsäck. Hoppas vi kommer få till det exakt så som vi vill ha det nu och att vi kommer trivas som en fisk i vattnet :)

Nackdelen är att jag har sååå svårt att sätta mig ner i lung och ro och plugga nu, allt tankar och funderingar snurrar kring lägenheten men jag ska försöka att koncentrera mig idag och sätta mig ner och läsa igenom allt! Håll tummen att det går :)


Dåså var ett BodyPump pass avklarat, var ett nytt program idag och jag måste nog säga att jag tycker att det var mkt bättre än det förra, iafl musiken. Var enklare att vara med i tempot. Lastade på mer vikter idag oxå och det gick nästan över förväntan. Men kan tänka mig att min kära sambo får höra lite gnäll om lite träningsvärk imorgon :P

Efter träningen promenerade (!) jag iväg till fredrik, kände mig mkt duktig då jag väl var framme trots att promenaden blev betydligt jobbigare och tråkigare än jag hoppas. Hade lixom planerat att jag skulle ta en lugn kvällspromenad till fredrik med lite musik i öronen. Ca 10 meter ifrån huset dog min mp3 spelare, ytterligare 100 meter så började jag bli kissnödig, tänkte att nä jag vägrar vända om utan fortsatte i rask takt..dock förvärrades det hela och innan jag kom fram trodde jag allvarligt att jag skulle sprängas! Det var min mysiga kvällspromenad det!

Nu har jag iafl precis kommit ur duschen och satt på mig min myspys skjorta och ska lägga mig i soffan för lite tv tittande innan det är dags att sova. Imorgon MÅSTE jag se till att plugga !

Sov gott alla iafl, hoppas att ni får en riktigt skön natt...tänker jag se till att få iafl :)

Nu sitter jag och väntar på det ska bli dags att åka iväg på träning. På schemat i kväll väntas BodyPump. Känns lite segt att varje kväll behöva vänta på att träningen ska sätta igång. Men jag är även glad att vi har lite pass som man kan gå på även fast jag bor på en mindre ort. MRL är dock det roligaste att träna. Man blir så glad av det fast det är det jobbigaste passet av dom alla. Dom som bor här i Ljusdal och inte provat MRL borde verkligen göra det!

Ikväll är det som sagt bodypump som gäller, ska nog våga mig på lite tyngre vikter idag, är alltid för feg att lägga på mer. Min stackars rygg är inte alls som den ska vara så varje liten felrörelse blir ett stort problem för min rygg. Funderar på om jag inte borde boka tid hos någon massör som kan känna igenom ryggen lite.

Nåväl nu är det dags att plocka fram lite träningskläder!

Igår eftermiddag blev jag och Fredrik sugna på en liten kvällspromenad så vi åkte upp till svärföräldrarna och lånade deras två busfrön och gick en sväng i skogen där. Det är riktigt underskattat att gå i skogen, så skönt att bara gå och strosa omkring. Hundarna tyckte de var väldigt roligt tror ja, iafl den minsta som fick springa löst hela vägen, hon sprang och åt blåbär överallt och kasta pinnar och ja gu vad allt. Ella den lilla sötnosen löper just nu så henne måste vi ha kopplad, vill inte ha några valpar, speciellt inte en blandning mellan pudel och golden (!) :P









Lite dåliga kort blev det, men ni får se lite  hur mysigt vi hade det :P
Gillie,  hon känner såklart doften av godiset i Fredriks ficka om ni undrar vad hon gör för ngt :P


Här försöker jag och Ella gömma oss, fast såklart ville Gillie vara med oxå :P

Helgen svishade förbi med hög fart. Lördagen var jag i Bollnäs med pappa och shoppade lite på dagen sedan följde jag med Fredrik till hans systers 30 års fest. Jag blev dock inte kvar sålänge då jag mest var trött och inte alls upplagd för fest. Nåväl..
Gårdagen var mest lugn, var och kikade lite möbeltjänst efter en säng men hittade inte någon vi gillade. Var även och hälsade på Fredriks föräldrar lite och åt lite gladd och hemmagjord mûsli..MKT gott :)

Idag for jag och Fredrik iväg en snabbis till Hudik och kikade i ett antal inredningsaffärer. Hittade kankse ett matbord vi ska köpa, ska fundera lite till ikväll, men det var riktigt bra erbjudande faktiskt. Bord och stolar för 2500 kr. De var ju inte ett jättestort bord men det är jag inte ute efter heller men ja vi får se... :)

Åkte sen iväg till EM iafl, och där hittade jag lite lampor jag ville ha så köpte en stor fin vit golvlampa och två st bordslampor som inte går att beskriva. Kan dock inte lägga ut några bilder på dom heller då dom ligger nerpacketerad i lådorna. Känns lite onödigt att motera ihop dom då vi ska flytta snart....så bilder på dom kommer när vi kommit iordning i vår lägenhet:)

Nu ska jag nog ta och sätta mig i soffan och försöka ta mig igenom alla mina pluggpapper som jag har. Om en vecka väntar nämligen det första seminariet i Östersund. Hua.







Ja, jag har ju redan hunnit beställa lite påslakan, vill verkligen ha nya nu och sen vill jag ju självklart ha nya då vi ska flytta in....

Beställde de här från Ellos,
 Sara sa att hon var riktigt nöjd med sina så jag följde hennes råd..Hoppas det är att okej att jag härma henne och köpte dessa !

Beställde även dessa då det var riktigt bra pris och jag tyckte dom såg helt okej ut.

Ja om jag ska ta och berätta om allt som har hänt den senaste tiden då :)

Först och främst har jag den här veckan hållit på med det första grupparbetet, såklart tog jag på mig att göra sammanställningen av allt men det gick rätt hyffsat bra iafl, väntar bara på min grupps kommentarer nu så får vi se om dom e nöjd eller inte.....Börjar komma in allt mer i plugget nu, böckerna har kommit nu oxå så till veckan blir det en riktigt läs vecka.  Känns bra än så länge iafl :)

En annan sak som känns mer än bra är att jag och Fredrik nu ska flytta ihop på riktigt :) Vi har fått tag på en trea centralt här i Ljusdal. Riktigt mysig lägenhet, vindsvåning så det är snetak i varje rum nästan men det är stora ytor och med våra saker i lgh så kommer det nog bli kanonfint! Sitter och väntar på att Fredrik ska ringa nu får hyresvärden skulle ringa och meddela oss vilket datum vi kommer att få flytta in på :)

Ni kan ju bara tänka vad jag har ägnat de senaste dygnet åt iafl, har nog suttit på varenda inredningsaffärs hemsida och kikat. Finns så många tankar om hur vi vill ha det, men vi tar det som det kommer med allt.

Lördagkväll och jag sitter återigen hemma och gör, jaa ingenting...

Börjar nog bli lite väl många lördags kvällar då jag inte gör ngt vettigt alls, det är nu då man är ensam som alla funderingar kommer och alla tankar som man har börjar välla fram. Jag är så rädd att allt bara ska gå i krach, jag vet inte riktigt men kanske är jag en sådan person som verkligen har svårt att se att någonting bra verkligen kan hålla i sig ??  Lördagsfummel antar jag....Jag och Sara har iafl bestämt att vi verkligen ska försöka planera in något roligt nu snart så man kommer ibort från vardagen lite...En shoppingresa kanske vore ngt ? :P

Shopping löser nog nästan allt......... iallafall för stunden :P


Dagen har iafl spenderas i Falun hos min söta systerdotter som fyllde hela tre år i veckan. Efter en antal timmar lekandes med dockan och dockvagnen hon fick av mormor och morfar provade hon pippi dräkten hon fick av mig, ni skulle ha sett henne, så otroligt sööööt! :) Hela familjen var samlad idag hos syster idag, man blir helt slut alltså, jag beundrar verkligen de människor som har barn och som orkar med allt liv och bråk!! :)

Vi får se vad som händer imorgon, är det finväder ska nog allt försöka ge mig ut på en promenad och ta med mig cameran och knäppa lite kort!  Nu är det iafl dags att slumra...

GOD NATT

Ja idag är det åter fredag, förmiddagen spenderades mest framför datorn med lite små piller, försökte skriva ett personligt brev om mig själv ( är första uppgiften på kursen ) Jag trodde det skulle bli lätt men inte.

Hur svårt ska det vara egentligen ?

Tror jag har skrivit 5 rader och sedan blev det total stopp..men jag får väl ge det ett försök till senare i helgen!

På eftermiddagen åkte jag och Fredrik iväg till hudik för att köpa present åt Emma som har fyllt 3 år nu i veckan. Av oss får hon en pippi långstrump dräkt som hon kommer bli sååå söt i :) Efter den lilla shoppingen gick vi igenom marknaden som inte riktigt hade kommit igång än men det bliv iafl lite naturgodis och en lila sjal innan vi begav oss hemmåt.

Nu ikväll väntar toast och lite ramlösa framför tvn.



Ja då har man hunnit smälta det lite att man har börjat läsa på mittuniversitetet och än så länge känns det bra. Än vet jag inte riktigt vad programmet kommer innebära men jag känner iafl att jag vill ge det ett försök. Det värsta som egentligen kan hända är ju att jag kör på en tenta..nä jag ska banne mig försöka mig på det här nu! Literaturen för den här kursen ser dock inte så jätteroligt ut men nu ska jag försöka att ta en dag itagen och försöka se positiv på det annars kommer det här aldrig att gå!!



Så har man tagit sig igenom den andra dagen på rehabiliteringsvetenskapsprogrammet. Dagen har varit fruktansvärt långtråkigt faktiskt, Det har varit så mkt väntetid idag så man har mest gått och dragit fötterna omkring sig typ..
Men har iafl fixat det mesta som ska fixas ialf, bara passerkort som fattas, men det måste jag tydligen hämta ut i Östersund så jag blev antagen där. ( Mycket mysko uppläggning må jag säga på denna utbildning )

Eftermiddagen har spenderas på vandrarhemmet. Feg som jag är vågar jag inte riktigt vandra omkring för mig själv här och kolla runtomkring. Bor högt upp i en backe som jag helst inte skulle gå uppför och runtomkring vandrarhemmet är det bara massa skog så mja..tur att jag tog med mig dator så man får lite småpyssel gjort!

Imorgon väntar föreläsningar exakt hela dagen. Satt och läste lite föreläsningsanteckningar ikväll (amitiöst av mig va :P ) och ena föreläsningen verkar vara väldigt intressant så jag hoppas på det då den föreläsningen är på 3 timmar imorrn. KL 16.00 väntar dock hemfärd mot mitt Lilla Ljusdal igen!

Snurrar fortfarande en massa tankar i mitt huvud, är det här verkligen jag. Jag försöker att se positiv. Än verkar utbildningen vara riktigt intressant med många intressanta kurser så jag hoppas att det kommer bli roligt. Är lite småproblem med min studiegrupp dock då jag inte har träffat två av de jag ev ska plugga med. Däremot har jag träffat en jättetrevlig tjej från Borlänge som oxå är med i min grupp så det känns bra ialf!

Nä nu är det väl dags att krypa till kojs för att orka med den tredje och sista dagen av introduktionen.



Just nu befinner jag mig på ett vandrarhem i Sundsvall, alldeles själv. Jag har nämligen tagit det stora klivet in i studentlivet.

Idag började jag på mittuniversitetet i Sundsvall/Östersund. Känns mycket knepigt att vara här själv. Aldrig tidigare har jag varit borta själv såhär så det är med blandade känslor jag skriver med i kväll. Utbildningen verkar vara väldigt intressant, men att sluta första dagen med en TVÅ timmars lång föreläsning om social politik var kankse lite väl. Morgondagen handlar mest om att bilda studiegrupper och om att lära sig datasystemet. På onsdag börjar kursen på allvar.

Klassen verkar väl vara helt okej, svårt att avgöra redan nu om det finns ngn som man verkligen kommer trivas superbra med och kommer fungera att plugga med. Alla har dock varit väldigt trevliga och det har känns bra idag.

Jag är ändå stolt över mig själv att jag verkligen är här nu! nu har jag äntligen gjort ngt nytt med mitt liv. Nu hoppas jag bara att det kommer kännas bättre och bättre för varje dag som kommer.

Nu är det väl kanske dags att lilla jag får mig lite sömn då jag inte lyckades få mer än en timmes sömn natten som var. frågan är dock hur jag kommer sova här alldeles själv?  känns lite obehagligt ....

Sov gott och dröm sött önskar en mkt fundersam och en aningen ensam Linda :)