Det är fredag kväll och jag har haft ytterligare en dag ledigt. Det har varit så skönt men imorgon väntar delad tur så sitter i soffan och laddar med massa onyttigt!

Som så många gånger tidigare så börjar mitt nya liv på måndag, bra planerat av mig med tanke på att det är påsk nästa helg med allt vad det innebär men någon gång ska man ju börja! Nu är det nämligen så att jag har skrivit på ett kontrakt på jobbet och via det nu fått ett årskort på pace så nu finns ingen återvändo :)

Förutom just nu ikväll då det vankas massa goda grönsaker vi ska dippa (det finns ju såklart choklad här hemma oxå) och påskmust men är det f r e d a g så är det väl :)

Igår var vi iväg till hudik för att hämta den efterlängtade bilen! Måste säga att det känns otroligt vuxet att nu ha en splitterny volvo men det känns otrooligt bra :)


Helgen var som sagt hur bra som helst, enda nackdelen är att tiden går så fort men tur är att i påsk så träffs vi igen :)

Så var man äntligen i huvudstaden hos Elin! Igår när jag kom fram käkade vi buffe innehållande massa sushi, kinamat å glass å frukt! Supergott!! Sen for vi hem till henne å hade myskväll!!

Idag stod drottninggatan på schemat å nu ligger vi å vilar en stund innan det är dags att möta upp en annan Elin för lite mat igen :)

Har en riktigt kanonhelg med andra ord! Synd att det går så fort bara!


Ytterligare en dag har passerat. Idag hade jag en ledig dag och den spenderades mestadels hemmavid görandes absolut ingenting. Sånna där dagar man bara skiter i städning, handling och alla andra måsten. Imorgon väntar schemamöte och kvällsjobb så lika bra att ladda.
Appråpå mitt jobb, så vill jag bara säga att jag trivs otroligt bra där jag jobbar, framförallt med det jag jobbar med. Mina arbetskamrater är suveräna och som omvandlar de tunga dagarna till bra dagar. Inte en dag är densamma lik på vårt jobb och både för och nackdelarna är att man vet aldrig vad dagen har att vänta. När jag var mindre sa jag att jag aldrig skulle jobba inom samma yrke som min mamma men tänk hur annolunda det kan bli. Jag ångrar inte för en sekund att jag har provat att arbete inom vården. Det har lärt mig samt lär mig så otroligt mycket. Sedan jag började arbeta inom hemtjänsten har man fått upp ögonen på ett annat sätt. Livet är skört och kan förändras väldigt snabbt. Det är klart att jag visste det sedan innan men nu är man uppe i olika kunders situationer får det en att tänka till lite extra. Att sedan får höra MASSA historier om hur samhället var förr och hur världen har förändrats är inte bara intrressant utan också väldigt lärorikt.
Nu väntar lite kvällsfika och lite sappande på tvn innan det är dags att sova.

 

 

 

Sitter och kikar på massa gamla bilder och jisses vad med olika bilder man har. Det är roligt att se hur man själv har förändrat stil, hårfärg och frisyrer genom åren. Eftersom jag nu hittat massa mappar kan ni nu förvänta er lite gamla bilder hädanefter :P
Efter otroligt intensiva veckor med enbart jobb så har jag nu en ledig dag imorgon plus fre-sön då jag styr kosan ner mot huvudstaden och världens bästa Elin.
Eftersom jag enbart har jobbat, sovit och ätit den senaste tiden blir det otroligt dåligt med bloggandet. Men jag hoppas att nu när våren är på g att man blir piggare och att det kommer hända MASSA roliga saker :)
Det roliga börjar redan nästa vecka med att ny bilen kommer och det ser vi MYCKET fram emot. Nu ska vi bara försöka ta och städa samt tvätta av Saaben och hoppas att det är någon personen som tycker om att skruva lite som är intresserad av den. Saaben har hängt med på en hel del så kanske liiite sorgligt är det att den nu ska säljas.  Fast egentligen känns det grymt roligt att vi nu köpt en splitterny bil. Trodde dock inte att jag skulle köpa mig en volvo men nu rullar det snart en till Volvo V50 årsmodell 12 här i byn.
Jag har ju min lilla skrutt kvar men det känns rätt vuxet att nu köpa sig en ny bil. Det är väl lika bra att redan nu påpeka här i bloggen oxå att NEJ vi väntar inte barn och planerar inte heller att skaffa några just nu. Vi vill bara ha en normalstor bil där man får plats med lite saker. Volvon är i princip lika stor som Saaben. Eftersom så många redan har frågat så är det lika bra att skriva ut det här nu när jag berättar att vi köpt ny bil.

Varför dessa bakslag jämt????