ja när jag ändå är igång så kan jag ju iafl berätta vad som hände i helgen :)

Lördag dag spenderades på Nore tillsammans med Elin och min bror och hans dotter. Varmt och skönt var det. Första dagen på nore denna sommar. Senare på kvällen var de grillning här hemma, Jag och Elin spelade även lite Wii innan vi begav oss till Madde för den "riktiga" förfesten. Därefter var det järnvägs som gällde för hela slanten. Dansa, drack och hade väldigt roligt den korta stund jag var där. Mat vid ergins och sedan den otroligt låååånga hemgången får absolut inte förglömmas. Har nog aldrig tagit så lång tid för mig och Elin att gå hem ngngång men vi hade så grymt kul.

Tack för en otroligt trevlig kväll iafl, bilder kommer ngn dag framöver :)



 
Trots en otroligt trevlig helg så är humöret verkligen inte på topp idag. Allt verkar bara gå dåligt idag..redan imorse börja jag blir lite irriterad då vi var tre stycken ordinare personal plus mig som sommarvikare, sedan hade vi även en introduktion idag och vem skulle inte hålla i den om inte jag! Tycker verkligen det är ordinaries jobb..men aja, bra gick det väl iafl, hoppas hon tyckte det med bara :)

ja för att då fortsätta berätta om mina tråkigheter så är det något som har sönder mina kläder, har hittat flera små hål i många linnen och tröjor nu så ikväll var jag tvungen att kasta ut alla kläder först dom i byrån å sedan dom i garderoben och tvätta alltihop. Har dock inte hunnit med alla kläder än utan läre fortsätta imorrn innan jobbet.

Sedan har jag även skadat foten, först har jag så sjukt ont vid stortån plus att jag har typ en brännskada mitt på foten som inte gör det hela bättre..och om inte det vore nog råka jag slå i lilltån i ngt idag så det bara dunkar och värker nu! Sedan skar jag mig även i fingret då jag lagade mat idag, och djup blev det så det bara forsar blod...jag blir bara så less, är väl kankse dags att bädda ner sig och hoppas på att morgondagen blir en aningen bättre.

Dock är dessa problem väldigt små jämfört med de som finns i världen men ibland är det bara skönt att få skriva av sig aggressionen lite...

IKväll är en sådan kväll där många tankar kommer,  jobbade kväll idag och antar att jag är så trött ikväll så allt bara kommer. Fick nyss ett sms av Fredrik, vilket gjorde att man sakna honom ännu mer än tidigare. Knepigt egentligen hur mkt man kan sakna en person trots att det var bara 4 dagar sedan vi såg..

Just nu sitter jag mest och funderar om jag ska ta bort min blogg, är väldigt dålig på att uppdatera mig och oftast har jag inge intressant att berätta. Det blir bara kortfattat vad man har gjort, och jaa ärligt talat kan det inte vara så intressant att läsa om...Kankse ska jag bara göra  en "paus" , för är det något jag tycker om så är det att skriva av mig ibland...

Vi får väl se.............

Alldeles nyss vinkade jag av Fredrik som ska åka iväg till Norge för att jobba i två veckor. Usch..var svårare än jag trodde. Har hela tiden intalat mig själv att de här veckorna kommer att gå snabbt och att vi ses snart men lik för de så blir man ledsen. Det var längesedan vi var iväg från varandra så här länge nu och sedan han åkte iväg sist till Norge så har vi kommit varandra ännu mer nära, vilket gör det lite jobbigt att var ifrån varandra så pass länge. antar att de e kvällarna som kommer bli värst, men som vi sa så kommer det gå bra och man får tänka på pengarna som det ger :) Kanske kanske så blir det sthlm om tre helger:)

Ja förutom att träffa Fredrik en snabbis nu på dagen innan han for har jag jobbat, har en delad tur dag idag, så sjukt jobbigt. värsta jag vet är att gå hem för att sen gå tillbaka till jobbet..nä fattar inte varför man vill jobba såhär??  Måste försöka ta mig i kragen och gå å laga lite "middag" att ta med mig till jobbet nu, dock är energin på noll och jag vill bara dra täcket över huvdet och sova!

Nåväl dags att skynda sig nu.....-




Ja om jag ska ta och uppdatera min blogg lite kanske, jag har verkligen ingen ork till att sitta vid datorn längre stunder nu förtiden eftesom jag är så trött. Just nu har jag börjat jobba enbart kvällar och dagar och att kliva upp 06.00 på mornarna är ingen höjdare. Men men man får väl bita ihop och tänka på lönen som kommer senare. :) Meddans jag ändå är inne på jobbsnack så har jag jobbat ikväll och jag MÅSTE börja träna min rygg igen..den tar snart död på mig.

För att skippa allt jobbsnack och allt annat tråkigt så kan jag även tala om att jag har kommit in på Rehabiliteringsvetenskaps programmet i Östersund :) känner mig mycket glad över det, hade en svag oro att jag inte skulle komma in men när jag kikade i slutet av förra veckan så stod det antagen, har dock inte svara ja än, men det lutar mot det! :)
Iochmed att jag antagligen ska plugga ihöst kan jag nu börja planera för att flytta, så jag och Fredrik har suttit och pratat och funderat en massa och ska nu börja leta lägenhet tillsammans :) Ett stort steg men det skulle vara så underbart att få ha ett hem tillsammans. Som det är nu är det lite jobbigt att vi alltid måste planera då vi ska vara tillsammans...vore så roligt att ha ett eget ställe. Vi är väl medvetna om att det inte är bara att bo ihop men vi vill iafl försöka och jag tror att det kommer gå jättebra :)

För att återgå till något tråkigt igen så åker Fredrik iväg till Norge på söndag, kommer bli så knepigt då vi inte har varit ifrån varandra såhär länge sedan i höstas/julas. Men det kommer gå bra ändå, jag ska jobba rätt mycket och bara Fredrik trivs där uppe så kommer det nog kännas bra!!

Ja lite uppdatering blev det ikväll iafl, nu är det lite fika som väntar och sedan sängen då jag ska upp kl 06.00 imorrn :-/ Håll tummen åt mig att det blir en bra helg nu...


Ja, här är en bild som vi tog då vi var i Växbo och den ska tydligen föreställa mig och Fredrik ( Enligt honom då)
 



Ja idag har jag en riktig städdag här hemma, håller på att gå igenom mina gamla lådor sedan Bollnäs tiden, fan vad med skräp man samlar på sig. Tidigare har jag slängt typ alla mina gamla skolpapper sedan IB, varför spara?  Hittade dock lite tidningsurklipp från teatern samt vår klassresa så dom spar jag :)  Nu håller jag på och går igenom massa prylar här, är en och en annan ljusstake som kastas. får se hur mycket jag orkar göra idag, ska iväg och jobba natt sen oxå så måste försöka hinna vila lite imellan.

I allafall, nu när jag sitter här och pyslar med mina saker, och allt prat om att det kanske är möjligt i höst för att skaffa lägenhet gör att jag dock blir en aning rädd. Som alltid har jag framtidsvisioner och börjar se fram emot massa saker..Ingenting är klart än om vad som händer för mig i höst. Jag har sökt jobb men även skola. Nu är det bara svaren som väntar.  Men ingenting säger att det blir något av det här som blir av.  Är väl bara att ta en dag i taget men att få flytta vore en dröm...tänk va roligt..........


Uppdatering av bloggen blir allt för sällan, men energin och speciellt den dåliga användingen av datorn nuförtiden bidrar till att jag aldrig är in på bloggen längre. Startar datorn och kollar mailen, det är allt. Fortfarande less sedan våren och mitt allt för flitiga dataanvändning kankse?

Nåväl, de senaste fyra dagarna har jag varit ledig, så otroligt skönt då jag innan jobbade som en tok. Dock gick dom här dagarna så otroligt snabbt och trots ledigheten är jag ändå så otroligt trött fast jag bara hade en 7 timmars pass idag..ledig imorrn oxå så kankse kan snappa upp lite ork då:P

ja annars har jag verkligen inget roligt direkt att berätta. Var och kikade in rean litegrann igår, köpte mig två (!) par jeans, hade presentkort på fifty så det är väl lika bra å passa på å få bort dom då det är väldigt sällan jag handlar där. Köpte mig iafl ett par wrangler svarta jeans, likadana som jag har fast skillnaden är ju då att dessa är svarta jämfört med dom tidigare, de andra paret jag köpte var ett par miss sexy. Gillar både färgen och formen riktigt mycket men..så är det här men:et. Det är ju då miss sexy, och de brkar bli så sjukt stora efter ett tag men jag chansa ändå. Dom var riktigt skönt och jag vill verkligen inte ha ett par till jeans som sitter som korvskinn på mig och jag knappt kan få på mig..well well vi får väl se hur jag känner om en vecka eller ngt. Satt appråpå jeans och tänkte på att det är Juli nu, och nförtiden ska jag inte ens ha jeans på mig, det ska ju vara kjol eller klänning nu ju! Visst idag är det ju sol, men sitter d inte i solen så är det inte så varmt.....kanske dags att försöka se sig om efter en utlandsresa :)

Nu är det typ bara en vecka kvar innan beskedet från universiteten kommer med, ska bli intressant. Satt och kikade lite idag och om det nu stämmer det jag såg så var det bara (!) 12 st som hade sökt i första hand till det program som jag vill gå. Sammanlagt var det väl 61 sökande eller ngt, å på min andra handsval så var det 24 sökande i första hand, så kankse vet jag vad jag ska göra de kommande tre åren? OM jag nu vill plugga.....USCH.....Vilken Ångest!!

Nu ska jag slå omkull mig i 10 min innan jag ska bege mig och träffa min lilla plutt Elin..ska bli MKT trevligt!!! :)


Hittade nyss denna gamla bild på oss två :)