Dagarna går och jag hinner knappt öppna ögonen så är det dags att sluta dem igen. Sedan jag sist skrev har jag haft tenta, varit upp till östersund för redovisning samt ny kursintro.  Varit ner till Falun och hämtat hem mamma som varit barnvakt, myst med mina syskonbarn, tränat, pluggat, sovit en massa, ”Studiebesök” på Sandvik, sökt ett antal praktikplatser och sist med inte minst fått mitt första A i skolan.

 

Dagarna som sagt rullar på och jag har nu insett att redan hälften av tiden av min universitetstid har gått. ”Bara” halva tiden kvar nu, det går alldeles för fort. Ångesten kommer smygandes redan om vad som händer när jag blir färdigexaminerad. Vad ska jag bli när jag blir stor tro ?

 

Jag längtar lite tills jag står där med fast jobb och har en fast inkomst. Kunna få planera sitt liv lite bättre än vad man kan nu. Allt nu handlar mer eller mindre om pengar. Man är så begränsad. Det är massa räkningar som ska betalas och mat som ska köpas så när allt är betalt är det inte många kronor kvar, om ens några. Samtidigt har man det ju otroligt fritt nu istället och kan lägga upp sina dagar nästan exakt som man själv vill. Antar att det bara är att gilla läget och försöka göra det bästa av allt. Det är trots allt lite roligt att ha lite små planer inför framtiden, troligtvis en typiskt kvinnlig sak också att alltid planera eller iafl fantisera om sin framtid. Men jag ser som sagt fram emot att bli ”riktigt” vuxen med jobb och stadig inkomst. Kanske börja planera för att köpa hus eller lägenhet som bara är min. Tankarna är många och inte hjälper det direkt att jag sitter en fredagskväll full på socker och skriver detta heller:P

 

Nu är det nog dags att försöka få sig lite sömn innan jag ska upp och orka ta mig iväg på ett pass MRL. Får se hur det går så pass tidigt en lördagsmorgon! Får ju iafl en bra start på dagen :)

 

 

 


Återigen var det väldigt längesedan jag skrev men de senaste veckorna har de varit full upp. Jag for ju ner till Falun som sagt under mellandagarna. Där levde jag i, hmm, kan man kalla det ett mindre kaos? :P Syster yster hade det inte lätt, med ett barn som inte ville sova på nätterna, kartonger överallt, städning som måste göras och saker som måste packas. Jag försökte att hjälpa till i det mån det gick iafl. Dagen innan nyårsafton gick ialf flytten och oj vilket fint hus. Jättefrächt verkligen, där tror jag dom kommer trivas bra! Jag och syster tog ungarna och for iväg till Kupolen den dagen så flyttgubbarna kunde göra sitt jobb. Vi strosade runt lite och fikade. Mysigt!

Nyårsaftonen tåg jag tåget hem för att spendera nyårsafton tillsammans med Fredrik och några vänner. Mkt trevligt även fast jag höll mig lugn och nykter :)

Därefter har tiden mest rullat på, haft en rapport att skriva samt 4 böcker att läsa och nu tentaplugga. Så full fart. Igår var det iafl dags för tentan, gick nog ok hoppas jag. Skönt att ha den gjord.

På måndag är de redovisning av rapporten för att sedan på tisdag påbörja en ny kurs igen. Kommer bli en tuff termin det här har jag en känsla på. Men jag börjar ändå känna av att det inte är så mkt kvar nu, hälften har gått och går det så här fort resterande tiden så är jag ju snart klar :)

Annars har jag även börjat tränat igen, känns så otroligt skönt. Jag behöver röra på mig mer. Märker på engång att jag mår mycket bättre av att träna, jag blir gladare och får mer energi. Den här veckan började kanske inte så bra då jag körde box/fys och halvt tuppade av och fick inge luft vilket innebara att jag fick avbryta efter typ halva passet :-/ men annars har det gått riktigt bra iveckan. Körde både Freepowerdance och Balans och styrka i tisdag, riktigt bra pass och det fungerade bra att gå på båda efter varann. I torsdag var de dags för afropowerdance vilket oxå var riktigt skoj, tyvärr kanske liite för mkt folk för att kunna ta ut dansrörelserna helt men ni ska bara veta vilken underbar träningsform det är.....
Till veckan har gymmix Ljusdal prova på vecka så när jag kommer hem från Ösund ska jag passa på att testa lite nya pass där med! Skönt att vara igång igen!

Oj blev väldigt långt inlägg, ska försöka få in rutiner i mitt liv nu så får hoppas att jag kommer in i bloggandet igen oxå!

Nu väntar dammsugning och sedan får vi se vad dagen tar mig :)
Bjuder på en bild sedan i sommrast !