Ibland blir jag sååå irriterad. Har min dator gjort nått annat än krånglat. Nu har den varit inskickad två gånger på en månad, först för att modekortet krachade sedan för att dom hade haft sönder min internetknapp så jag inte kunde använda mig av de trådlösa internet. NU när jag fått hem dator å allt ska fungerar så slår det trådlösa internet ifrån för mig hela tiden. Blir ju knäpp på det här. Fredrik stackarn har kollat lite å är lika irriterad han över min dator :P Så här ska väl formateras om åter igen så får vi hoppas på det bästa :-/


Så här är det hos oss på kvällarna nuförtiden. Inte nog att han ska jobba med datorer på jobbet han måste jobba med det när han kommer hem oxå. Duktig är han iafl :)Dagen har annars varit helt okej, haft "ute" dag hela dagen på praktiken. Arbetat hårt även jag idag med att såga ved. Börjar bli en höjdare på det där nu :P

Imorgon väntar kanske Bollnäs, ska kika om det finns ngn grill att köpa för på fredag ska vi ha lite middagsbjudning här hemma och då tänkte vi allt se till att bjuda på grillat. Nu får de vara nog med vinter för iår.

Nu väntar sängen. Har sovmorgon imorgon så nu ska jag verkligen se till att sova ut :)

GodNatt!!
Krach bong bang.

Nu sitter jag i soffan och funderar hur jag ska orka kliva upp ur soffan för att gå ner och lägga mig. Känns så jobbigt.
Duschade för en timme sedan oxå så sitter fortfarande med en "turban" vilket gör det hela mkt mkt jobbigare. Orkar inte blåsa håret ikväll vilket kommer resultera i att jag kommer se ut som kruella de vill imorgon bitti. Men det är nog smällen jag får ta...

Dagen började mindre bra med en brunnen (trasig) cupevärmare så hela bilen luktar apa. Sedan börja service lampan lysa. Så satt bara och fundera på vad nästa grej skulle bli. Men som tur var så slutade oturen där, för idag iaf.Bjöd in mig själv på middag hos pappa idag, pannkakor stod på matlistan idag och det kan man ju inte motstå. Pappas pannkakor är dom bästa! Därefter kastade jag på mig lite träningskläder och for iväg på BodyAttack. Gick sådär ikväll. Gör så jäkla ont i fötterna, Hade mina löparskor idag och kanske var det dom som ställde till det idag.

Imorgon väntar praktik igen, helt sjukt att den snart är klar. Då är det dags för allvaret igen. Kanske blir det en tripp till Bollnäs imorgon oxå, får se vad som sägs. Annars blir det troligtvis lite Afropowerdance imorrn kväll.

Dags att försöka ta sig ur soffan. GodNatt!

Tredje inlägget för idag, men måste bara säga att det är roligt att ni få som följer min blogg verkar fortsätta. På bara den här lilla stunden jag har suttit å uppdaterat här är ni ett gäng som har varit in och kikat. Vad roligt :)

På alla hjärtans dag fick jag ett underbart vykort hem till mig som gjorde mig så glad. Det var från min underbara och fina vän Linnéa. Jag har haft dåligt samvete för att jag inte har skickat nått tillbacka men jag skriver ut här istället för jag vet att du brukar läsa här ibland J

Linnéa är min äldsta och bästa vän sedan 21 år tillbaka nu. Vi har gått igenom så otroligt mkt tillsammans. Det är en konstig känsla att efter ha träffats nästan varje dag i flera år, nu träffas kanske vartannat år, men ändå så finns hon så nära mig. Vi har vuxit upp och blivit helt skilda personer med två helt olika liv men trots det så känner, iafl jag ,att hon kommer vara en av mina bästa vänner hela livet . Antar att det är det som kallas vänskap :)

Här är några bilder på oss som jag hittade.

 

Miss You Babe, Hoppas vi kan ses nått snart! :)

 

 

Nu var det verkligen evigheter sedan sist men jag har inte haft någon ork till att skriva. Jag tycker inte att jag har så mkt att skriva om så antar det är en stor bidragande orsak. Men en liten uppdatering får ni här iafl.

Allt rullar på som vanligt, eller jsut nu är jag ute på praktik, trots att arbetsplatsen inte direkt har med min utbildning att göra så lär jag mig så mkt om olika människor och även om mig själv. Jag trivs verkligen trots att vissa dagar kan bli otroligt sega då jag inte gör så mkt. För er som inte vet gör jag min praktik hos en daglig verksamhet för utvecklingsstörda. Jag har bara två veckor kvar nu och tiden verkligen rullar på snabbt. Snart väntar vardagen med rapportskrivande och sovmorgon. Längtar inte direkt kan jag säga.

Antar att jag börjar bli, vad som kallas, skoltrött nu. Att vara ute på praktik och få en fungerande vardag där man har massa saker att göra är vad jag längtar till. Det är inte bara att plugga heller, det tar mkt energi men efter att ha pluggat i över 16 år har man lite rätt till att vara lite less. Antar att praktik för med sig att jag känner mig mer social än vad jag gjort på länge oxå, då jag pluggar på distans och inte träffar sin grupp är det lätt att man blir lite asocial. Men antar att då man börjar jobba kommer man längta tillbaka till studietiden igen :P Man är väl aldrig nöjd :P

Att plugga är dock något jag verkligen rekomenderar. Jag ångrara inte att jag börjat plugga, man utvecklas så mkt som person genom att lära sig så mkt om olika ämnen. Har sökt handikappvetenskap till hösten nu så hoppas jag kommer in på den kursen annars vettetusan vad som sker. Bara att hålla tummen antar ja :)