Det regnar utanför. Det har regnat massor här idag och mer har dom lovat. Så typiskt en sån här helg. Ikväll är det nämligen cruising här hemma. Kan väl inte direkt påstå att jag är så sådär superintresserad av alla bilarna men iom att det är crusing så innebär det att de kommer vara massa folk i farten så då gäller det att passa på att gå ut en sväng :)

Nu är jag iafl precis klar, håret blev inte som jag vill men vad gör det. Med lite alkohol i kroppen tycker jag nog att det ser bra ut ändå :P Sitter och väntar på mina kära brudar som ska komma nu.. :)

Nu är det dags att öppna vinflaskan. Håll tummen för att det blir en riktigt kanonkväll :)


Btw. precis nu när jag skriver detta är den en gubbe som rotar i soptunnan ute på gården. Mkt fräscht :-/

Så var det åter fredag igen och idag har det varit studenternas dag. Ja det är det väl fortfarande. Det är alltså hela 4 år sedan nu som jag tog studenten. Helt sjukt hur fort tiden har gått egentligen..Undrar vart man är om 4 år ?

Har jobbat tidigare idag sedan var jag ute och åt med mamma och pappa och nu sitter jag här hemma hos mig med Elin och svullar godis i massor och kikar på Carina Berg.  Så trevligt att kunna umgås igen. Tjejen har varit saknad! 

Imorgon är det crusing här I Ljusdal och här hemma väntar det nog lite fest. Var längesedan nu så det är väl dags för lite party antar ja. Vinet är på kylning iafl, nu är det bara klädvalet som ska bestämmas. Hoppas på en riktigt skojjig kväll imorrn iafl :)

Nu är det bäst jag återgår till sällskapet innan hon somnar i soffan :)


Nu är det kvällen före och kroppen är helt slut. Jag har föröskt att läsa och ta in mycket idag. Har gått igenom alla anteckningar idag igen men trots detta känns det som att hjärnan är helt tom. Jag hatar att misslyckas och att få gå på "sommarlov" med tanken på att ha misslyckas är inget jag vill. Jag försöker så gott det går hålla huvudet högt men det är svårt då kroppen inte är annat än trött och hjärnan känns som den redan har gått och lagt sig. USch för tentor säger jag bara!

Funderar på att ta en sista titt på dom sista anteckningarna nu och sedan mysa ner mig i soffan och glo lite på tvn innan det är dags för john blund att komma. Det blir ju en tidig morgon imorrn så det är väl bäst att ladda upp krafterna.

Håll nu tummen att det kommer rätt frågor för mig i morrn så att tentan kommer gå vägen :)

Satt och kikade på lite bilder nyss och då hittade jag den här på datorn :)

För nästan exakt ett år sedan. Jag och Linnéa. Åh vad jag saknar dig gumman :)Ibland kan jag bli upprörd av att läsa vissa artiklar. Men att läsa att jordbruksminsitern själv säger att man ska skjuta hemlösa katter då blir jag irriterad. Jag är väl medveten om att hemlösa katter är ett stort problem i dagens samhälle. Men jag tror faktiskt att till stor del är den mänskliga faktorn  som är orsaken till att det är så många lösa katter. Förstår att han anser att det vore ett lätt och snabbt sätt att få bort alla katter på. Men problemen kommer ju dock fortsätta om inte lagen ändras och människor börjar inse att en katt är någon som man får (förhoppningsivs) ha i flera flera år. Hoppas dom ser överlagstiftningen nu så att det blir en ändring.

Min lilla söta Kalle är från katthemmet i Hudiksvall och jag ångrar inte för en sekund att jag köpte honom. Jag vill inte ens tänka på vilket liv han skulle ha fått det om han inte hade kommit till katthemmet. Jag tycker att kommunerna ska se över deras verksamhet för dom bidrar inte till mycket för att det ska bli en förändring. Det är vi människor som måste se till att ta hand om de katter man har och se till att om de är utekatter kastrera dem så att det inte blir kattungar man inte vill ha.

Jag förstår väldigt väl att det är ett problem och jag pratade med föreståndaren på katthemmet i hudik oxå och dom på det stället kämpar verkligen för att katterna ska må så bra som möjligt och hon önskar bara att det var fler kommuner som brydde sig lite mera.

Tycker bara att djuren ska ha bra rättigheter oxå..sådeså! :)Dagen har rusat iväg som vanligt nuförtiden och jag sitter åter en kväll med plugg upp till öronen. Jag längtar tills jag har gjort tentan nu. oavsett hur det går. Antar att det är för att jag vet att skolan snart är slut för den här terminen som jag har gett upp. Tröttheten tar som övertag just nu och iom den så finns inte heller någon motivation. Imorrn är det sista rycket iafl. Kämpa kämpa!

Idag när Fredrik kom hem vid middagstid stod det en blomma utanför vår dörr. Vi förstod inte riktigt vems det var först men efter Fredrik frågat grannen så visade det sig att vi har fått en röd pelagon av våran hyresvärd, var med en lapp där dom önskade oss en skön sommar oxå. Tyckte jag var riktigt snäll! Sedan är de väl alltid skoj att få blommor oxå :)

Just nu är jag även ensam hemma. fast iof det har jag väl varit nästan hela veckan. Fredrik är iväg och donar med jetski-bilen och den verkar aldrig bli klar tror jag.Men snart börjar ju tävlingarna så antar att det är bra om bilen är klar tills dess :P sedan är det nog bra att jag är ensam hemma nu oxå så jag får lite plugg gjort.

Usch förstår att det måste vara tråkigt att läsa om hur mkt plugg jag har jämt, dessvärre är det mitt liv just nu. Men till helgen kanske det kommer upp några roliga inlägg om några roliga händelser :) Ska försöka förbättra mig och ta med kameran då jag gör saker oxå :)Ja då var proverna lämnade och nu är det bara att invänta svar..igen....Hoppas på goda besked nu bara!

Dagen kommer spenderas med plugg. Dock är jag helt slut av någon konstig anledning, känns som om jag har sprungit ett maraton typ. Hela jag känner mig så otroligt trött. Kroppen värken och tröttheten är ett faktum. Säger bara FAN om jag blir sjuk nu. Det har jag inte tid med. Först väntar tentan och sedan ska jag bara ta det lungt och njuta av att vara ledig och då vill jag vara helt friskt och må bra.

På måndag börjar jobbet oxå men jag jobbar inte alls så mycket i sommar så jag hoppas att det här kommer bli en riktigt bra sommar med mycket skoj :)

Två böcker är nu utlästa, den största och sista är nu kvar. Suck! Ångesten inför tentan börjar infinna sig rejält. Det känns inte ett dugg bra det här. Men jag ska försöka kämpa på så gott det går.

Men en sak är då säkert att jag är helt facinerad över alla advokater, jurister och åklagare och alla andra som arbetar med sånt här dagligen. Jag tycker det här räcker gott och väl. Hur ska man lyckas förstå? när man lärt sig en sak så kommer det helt plötsligt upp en liten liten paragraf med ett undantag. Det snurrar lagar, förordningar, paragrafer, EG rätt, förvältningsrätt m.m i huvudet..  Vissa saker är intressanta men ärligt talat så är det mesta mest obegripligt tror jag :P

Nåväl strax väntas en springtur med Sara. Behöver röra på fläsket lite nu. Kankse man får lite mer energi till annat sen. Ikväll ska jag även promenixa med Lina. Var evigheter sedan sist så det ser jag fram emot :) Tror det är bra med lite småpunkter att se fram emot så kanske man kan försöka vara lite mer effektiv med studierna. ( Förhoppningsvis iaf) :)

2½ dag nu. Sen Sommarlov :)För ca ett år sedan, på en promenad runt kyrkön :)

Om en vecka är denna fina babe hemma :) weeeeeJahapp så var återigen en helg förbi. Nu väntar tentaplugg hela veckan. Så här lite har jag nog aldrig pluggat förut inför en tenta tror ja, ush jag känner mig så oförberedd. Det är så sjukt mycket att kunna och att förstå. Men det är 3 hela dagar kvar samt kvällen i kväll så än hinner lite fakta fastna i hjärnan, förhoppningsvis :)

Helgen har annars varit bra, på lördagen for jag upp till mamma och pappa, gav mamma en fin blomma som morsdagspresent redan då eftersom hon har jobbat hela helgen så passade jag på medan hon var hemma . Blev kvar där uppe hela dagen, låg ut och solade lite samt rensade rabatten lite. Åh vad jag önskar att jag hade en uteplats oxå!

Nåväl igår var det fika som gällde på huller om buller, jättemysigt där faktiskt. Passade på att köpa hem en kruka som jag hängt i fönstret oxå samt en fin rosa blomma så nu är det sommarfint här hemma! PÅ eftermiddagen for vi upp till svärföräldrarna och åt grillat :)

Fick mig förresten en cyklel igår oxå, en sån där gammal damcykel så nu ska här cyklas. Min gamla cykel är ingen höjdare, det är bara jobbigt att cykla på så nu är jag så glad :)

Dags att återgår till studierna! Tjippp