Det har återigen varit väldigt dåligt med uppdatering men energin är inte på topp.

För er som är nyfikna på mitt hår och som inte redan har sett det så blev längden ungefär som på nicole bilden. Vi färgade håret lite mörkare än det jag hade och satte in en slinga i håret, denna satte man dock bara fast i håret så det kommer lossna inom en snar framtid men det var kul att prova ngt nytt bara! Jag är iafl nöjd , skönt att bli av med lite hår faktiskt. Har dock ingen bild på mig själv men ni klarar er nog ändå :)

Annars har den senaste veckan bara rusat iväg och nu när jag sitter och försöker att komma på allt så har jag ingen aning om vad jag gjort :P Det har blivit dåligt med träning, två löprundor har det dock blivit. Igår var jag och Sara iväg till måga och jag sprang hela 5.7 km, tempot var väl kankse inte det bästa men jag tog mig runt iafl.

Just nu är jag bara så otroligt trött, trodde att solen skulle bidra till att jag vaknar pigg på mornarna men inte, när jag vaknar på mornarna vill jag bara dra täcket över mig och sova vidare. Har hur mkt som helst att plugga inför tentan nästa vecka oxå men motivationen är lika med noll! Kan ju hoppas att morgondagen känns bättre......


På måndag ska jag klippa och färga håret och som alltid så finns den här dumma beslutsångesten. Jag tycker det är så svårt att veta vad man passar i för jag vill verkligen göra något annat nu. Våga klippa av det en bit iafl, färgen blir väl säkert ngt som det brukar men ändå :)

här är lite vad ja funderar på..


Känns som om alla frisyrerna påminner lite om varandra, men det är nog något sånt här jag funderar på iafl, men jag vet inte heller. Ni får gärna tycka till och komma med förslag både med färg och hur jag ska klippa mig :)Måste ju få skryta lite oxå. Trevliga besked måste man bara få delge andra :)

Jag fick ett B på min tenta som jag hade för snart 3 veckor sedan. Känns så otroligt skönt. Jag kämpade som tusan med den så det här känns bra. Mitt första B :)

Kanske kommer kompensera för tentan som jag kommer göra om mindre än 3 veckor istället...hualigen! men men nu ska jag njuta lite till av att den förra tentan gick bra :)

Veckan som gått har varit en pluggvecka. Har fått många instuderingsfrågor gjorda, vilket känns otroligt bra, mindre bra att jag inte har hunnit läst så mkt! får se om det får bli söndagsnöjet kanske.

Träningen vet ja inte riktigt hur de gått den här veckan,  har sprungit 3.5 på måga med Fredrik en dag, lyckade faktiskt en morgon kliva upp och springa 2.5 själv oxå, det gick dock mkt trögare än 3.5 av ngn anledning, fast hade ju iof inte stoppat i mig något innan heller så kanke var därför :P Har även hunnit med ett pass på pace med Sara.

Hade tänkt träna idag oxå men min trevliga kropp säger nej. idag har jag mått väldigt knepigt, känns som om det är en förkyldning är på g. Näsan rinner och jag fryser och svettas om vartannat. Har inte tid med att bli sjuk just nu men ändå så säger jag bara att att det får F*N bryta ut ngngång isåfall, hatar att gå runt och vara småförkyld hela tiden....Tog iafl en promenix med Sara nu på eftermiddagen, var skönt att komma ut lite!

Nu sitter jag här med en chokladkaka och lite popcorn. Bästa för förkyldning eller hur ? :P
Sitter och kikar på eurovision nu oxå, får se hur bidragen är iår, ska ju vara lite bättre kvalite på det i år men vi får väl se :)

Den dåliga uppdateringen i bloggen har att göra med att jag har varit borta den senaste veckan. Först så var jag ju i Sundsvall på föreläsningar sedan gick färden ner mot Falun med min kära syster och hennes barn. Två sjuka barn, den ena i vattkoppor och den andra i förkyldning. Men jag har haft mycket trevliga intensiva dagar :)  Gjorde en utflykt en dag till ett ställe som heter Säterdalen, det är så otroligt mysigt där och ett riktigt kanonställe för de som har barn. Finns stora grönområden, rutchkanor, gungor, klätterställning, ja det mesta. Och på somrarna är det en fäbod med massa djur som man kan få klappa och kika på. Finns även restaurang och café där på sommrarna.Värt ett besök iafl om man har barn :)

I helgen så tog jag och syster oss ut på stan en sväng och kikade lite i affärer, hittade som vanligt ingenting. Provade några klänningar men inget satt som jag ville. Allt som handlades var enbärsdricka och must som jag ska bjuda min kära sambo på snart. :) På söndagskvällen kom min sötnos och hämtade mig (evigt tacksam) satt och pratade på vägen hem om en ev flytt ner till Falun. Men vi får se. Jag har nämligen praktik nästa vår och i Ljusdal är inte utbudet så stort, och på hösten 2010 så får jag läsa vilket ämne jag vill och funderar ev på att läsa ekonomi men vi får se. Det är ett tag dit så.

Dagen har iafl varit fylld med städning, tvättning och pluggning. Allt har gått bra förutom pluggningen. Den går riktigt segt. Att sitta och slå upp i lagboken hela tiden är inte direkt den roligaste sysslan man kan göra. Dock lär jag mig rätt mycket när jag väl hittar rätt paragraf men tiden innan är mkt seg!

Nu är det dags att laga lite mat, förhoppningsvis så kommer min kära sambo hem från jetski träningen snart.. :)

Trevlig kväll alla !


Här kommer lite bilder från vår picknik som vi hade för en vecka sedan..bättre sent än aldrig eller hur ?:)

Måste passa på att roa sig lite oxå :P

Var inte så många djur vi fick se, men en stor fågel kom flygandes ovanför oss en stund.Och på nervägen så stötte vi på denna som jag nästan klev på  :-/

Var en mycket mysig dag iafl. Får vi göra om snart :)


Var ett tag sedan sist igen. Det har väl inte hänt direkt ngt intressant men det här ändå varit fullt upp. Har försökt att att ta det lungt efter jag skickade in hemtentan men i söndags så var jag och fredrik upp på Järvsöklack.

Gjorde iordning en picknikkorg och kilade upp. Väl uppe på toppen satte vi oss på picknikfilten jag hade med och fikade och bara myste. Kom en örn av ngt slag och flög ovanför oss en sväng oxå. Kanske var hungrig den med ? :P
På väg ner så gick jag först och när vi hade några hundra meter kvar till bilen så skriker helt plötsligt Fredrik åt mig att stanna och komma upp dit han var. Jag flög nästan rakt upp då han skrek, blev så rädd. Tydligen hade jag hållt på att trampa på en huggorm. Den bara låg där mitt på stigen. Fredrik började stampa med fötterna och då började den åla sig därifrån.  Bildbevis finns :) Kan lägga ut lite bilder senare för just nu sitter jag uppe i Sundsvall på skolan.

Har försökt förstå mig på avtalsrätt hela dagen. Kan säga att det bara snurrar i hjärnan just nu. Men de e bara att stå ut i 4 timmar till sedan far jag hemöver igen. Nu väntar det dock köprätt eller ngt sånt. Får se om jag blir nå klokare:)