Jag har tidigare nämnt att jag har blivit moster och idag var det första gången jag såg henne. Det var den minsta men mest sötaste jag sett. Hon är så snäll och lugn. Från början vågade jag nästan inte hålla henne då hon är så liten men när hon väl låg i min famn var det svårt att släppa henne. Känslan att hålla en sån liten liten människa i ens famn är helt otroligt. Så fascinerande det är. Man ser hur hon försöker se sig omkring och öppnar ögonen stort då det låter.

Som tur var så kommer dom och hälsar på mig i min lägenhet snart så man får mysa lite till och kanske åker jag med ner på Söndag för att vara där med syster nu till veckan då hennes man börjar jobba igen. Kan vara skönt för min syster och ha lite sällskap de första dagarna hemma med både lilltösen och storttösen :)

Här är mosters ögonsten

 


Så var man äntligen hemma igen då efter två dagar uppe i Östersund. Men det har varit bra dagar ändå. Förhoppningsvis har jag lite mer kött på benen nu inför tentat. Har fått reda på lite mer om vad jag bör tänka på att läsa inför den med, Så nästa vecka är det bara att läsa läsa läsa.....

Med min lilla tur så blev det ju såklart inte så som jag hoppades på heller. I går morse skulle vi ha redovisning av en gruppuppgift som vi gjort, De andra personerna i min grupp kunde inte komma upp så det var bara jag där som kunde redovisa vårt, men tänkte att det blir väl inte så svårt eftersom läraren tidigare sa att vi skulle antaglien få ca 2 frågor / grupp att besvara men så... hade han tänkt om och delade in frågorna i tre grupper, så 5 frågor var skulle TRE grupper göra.  sammanlagt är vi 8 grupper så tänkte att nu borde jag väl ha tur och slippa det här då..men tror ni ?:) första gruppnummret som drogs (det var lottdragning) var mitt så det vara bara att ensam gå ner och ställa sig framför hela klassen och redovisa. De andra var minst 5 st i sin grupp....

Men jag måste bara säga att det gick så otroligt bra, jag är en person som har väldigt lätt för att rodna men denna gång så rodna jag inte en gång utan stod där nere och berättade om våra resultat samt frågade frågor till min lärare helt utan problem. I just det ögonblicket växte jag en liten aning :)

Nu är jag iafl hemma igen och vardagen börjar igen, morgondagen innebär en hel del plugg, ska verkligen försöka läsa på så mkt som möjligt nu för tentan vill jag bara klara!!


Dagen har mest spenderats hemma i lägenheten, hade tänkt plugga enormt mycket idag men det blev inte så mkt som jag tänkt mig. Det är sjukt vad man hittar på andra saker att göra istället. Helt plötsligt börjar saker som tvätt, städning och diskning bli roligt :P

Var hem till mamma och pappa en sväng idag oxå för att skriva ut lite papper inför i morrn, Fick mig lite mat oxå :) Trevlig med lite matsällskap, när jag är här hemma sitter jag ju bara vid tvn och äter! :-/

Snart är det dags att sova för imorrn är det tidig morgon som gäller eftersom jag ska åka upp till Östersund och skola. Ringde och hörde med ett vandrarhem där uppe oxå om de eventuellt hade några avbokningar inför imorgon och de hade de s nu stannar jag över till på onsdag istället. Känns bra och kunna vara med på onsdag oxå då vi ska gå igenom saker som säkert kommer komma på tentan.

Nåväl, nu väntar lite packning och sen är det dags att sova..

Natti natt allihopa :)


Pratade nyss med Fredrik i telefonen, dom hade kommit ner nu så nu väntade sängen och sömn för dom, börjar 7 imorgon och vet inte när dom slutar eftersom det var någon kabel som skulle vara klart tills imorrn så dom måste jobba tills den är helt klar...usch,lät jobbigt iafl så hoppas det går bra för dom imorgon.

lallafall så började vi prata lite om en katt oxå, jag har en sån enorm längtan efter mina små sötnosar hemma hos mina föräldrar och skulle bra gärna vilja ha en här hemma i lägenheten. Självklart finns det nackdelar med det, men det finns även fördelar. Fredrik sa att jag skulle börja kika lite mer om det är ngn som säljer någon katt som vi vill ha, så får vi väl se sen :)

Så kanske kanske blir vi kattägare inom en snar framtid :)




och kanske kan Linnéa få prova att lyfta en annan katt oxå än min stackars söta knasen :P

I fredags kväll när jag och Fredrik satt framför datorn och kikade lite så passade jag på och gå in på vår studentportal för att kika om det kommit in några nya meddelanden från min grupp. Inga meddelande från dem men däremot från en lärare som skrev att rättningen var klar av tentan och det var bara att klicka under en flik så stod resultatet där. Om ni bara visste hur mkt mitt hjärta började banka. Har varit så nervös inför resultatet, det första man vill göra då man börjat på univeristet är kanske inte direkt en omtenta så som sagt var nerverna inte på topp. 

När jag tröck på fliken där provet fanns, var jag tvungen att stänga ner allt för att gå in igen för jag trodde allvarligt det var ngt fel. 17/20 poäng fick jag. Det trodde jag aldrig!

Då jag satt här hemma i röran och försökte skrapa ihop något svar så började nästan tårarna rinna för jag tyckte det gick så dåligt. När jag skickat iväg svaren mindes jag inte ens frågorna, skulle försöka berätta för mamma vad det var för frågor jag skulle besvara men de gick inte. Ja mer än nöjd är jag iaf kan jag säga och jag måste bara få skryta lite om det för er :)

Återigen har en helg svichat förbi, men helgen har varit riktigt bra. I torsdags verkade det först som om inte Fredrik skulle komma hem men med mycket stök så kom han till slut hem så då hade jag snabbat mig att tända ett dussin ljus i lägenheten, slagit på lugn musik och dukat på mat på bordet...hade det riktigt mysigt, trots att middagen blev klockan halv elva den kvällen :P

Annars i helgen har vi äntligen fått in vårt databord som vi tack vara min snälla svärfar fått klart. Känns så skönt att ha alla rum iordning gjort nu :) Vi har även bytt däck idag eftersom jag ska fara upp till Östersund iveckan där det ser ut å kunna bli snö(!) i veckan..hualigen!  Eftermiddagen har spenderats hemma med lite tvättning. Vi var rätt lat idag oxå så vi beställde hem kinamat i dag..Mkt gott. Men nu ikväll sitter jag själv igen för min sötnos har åkt iväg på jobb. Har lovat Fredrik att ha huvudet högt nu iafl och inte se det jobbiga utan på torsdag kommer han hem igen :)

Var förresten iväg till Hudik en sväng i lördags oxå, skulle shoppa lite presenter åt våra syskonbarn. Slutade ju såklart att jag hittade lite saker oxå, måsta verkligen ha nytt smink så gick in på kicks och kikade lite. Fick lite hjälp av en som jobbade där oxå..känns så mkt bättre då det är ngn som kan se vilken foundation man bör ha och inte ha. Nu har jag iafl lite nytt smink från DIOR inhandlat, känner man sig lite lyxigare oxå :P

Nu väntar tv resten av kvällen. Kanske lite glass med :)

Den här dagen har mest varit fylld med plugg, har legat i sängen mestadels och läst studentlitteraturen. Det är egentligen inte knepigt att jag har mått och fortfarande mår som jag gör då jag spenderar mina dagar inomhus. Igår blev det en liten promenad runt kyrksjön med Sara och idag har jag varit iväg på MRL som för övrigt var riktigt roligt ikväll. Svetten bara forsar och man får sådan energi,men så när jag kommer hem och varvar ner så känns allt lika tokigt igen.

Var hem till mamma och pappas hus en sväng ikväll oxå, dom var inte hemma utan det var bara katterna och jag, det kändes så konstigt att det inte längre var mitt. Fortfarande har jag inte vant mig vid att bo i en helt egen lägenhet. Självklart känns det skönt att få ha ett eget ställe men det blir även fruktansvärt långtråkigt och ensamt ibland. Idag har jag övertalat mig själv med att börja gå på promenader mer. Bara för att komma ut lite i frisk luften, tror det kan göra mkt, man blir så mkt piggare och man får mer engergi. Sedan MÅSTE jag även sluta med att slarväta, men det är bara så tråkigt att laga mat åt sig själv...

Appråpå mat så  for jag iväg och handla på ICA idag, köpte mat och andra div saker så att det ska räcka hela helgen, Hade planerat en tacoskväll imorrn med sötnosen och sedan lite lax och pressad potatis på fredag. Men för ett tag sedan ringde Fredrik och sa att han kanske måste jobba över och bli kvar hela helgen. Inget var klart än så vi får vänta och se imorgon hur det blir. Jag som saknar honom så mkt redan........

Nä nu börjar klockan blir mycket, ska fortsätta vara lika duktig som tidigare och lägga mig i tid. Hoppas att morgondagen blir en rolig och positiv dag och kommer med roliga nyheter!

 God natt och sov gott allihopa!

Ibland finns det dagar som känns bra, ibland dom som känns mindre bra. Ikväll är en mindre bra dag. Jag kan inte riktigt förklara hur jag känner men idag finns bara en stor tomhet och likgiltighet inom mig. Jag har många saker som jag är oerhört tacksam för och just därför funderar jag varför man ändå känner denna tomhet. Kanske är det för min ensamhet här hemma, men ibland känns det som om livet går förbi mig med snabba steg och jag inte hinner med.

Idag har jag varit inomhus hela dagen, har gått omkring i leggings och myströja, håret på sne och osminkad. inte orkat ta tag i ngt. Skolböckerna ligger på köksbordet och där kommer dom nog få fortsätta ligga ikväll. Funderingarna om framtiden snurrar i mitt huvud. Är rehabiliteringsvetenskap ngt för mig?  och vad och vart kan jag jobba sen ?

Antar att en promenad skulle säkert vara bra nu för mig, men då jag har drabbats av någon konstig mörkerrädsla stannar jag hellre inne och får se om jag och min mp3 kan ta oss ut imorgon istället. Förr när det hände saker i mitt liv gick jag alltid en sväng och då brukar det alltid kännas bättre efteråt..kanske känns allt bättre i morrn ? Vi får hoppas på det.


Tankar, ensamhet, fundersamhet, trötthet.






Så var det måndag igen, hade svårt att sova igår kväll så sov till kl halv nio i morse, tog en riktigt mysmorgon isängen, hämtade datorn och kikade på de nya andra avenyn avsnitten som kommit ut. Sen satte jag mig och försökte plugga lite men blev så otroligt trött så tog med mig boken till sängen där jag la mig..somnade dock som en stock men vaknade pigg som en lärka så nu sitter jag här igen vid mitt nya köksbord och ska försöka sitta mig och läsa om statistik...lika roligt som det låter att läsa om. Roligare att sitta och räkna iafl...om man måste välja ngt av dem :P

Pratade nyss med min syster oxå och allt var väl bra där nere nu :) Hörde lill bebis skrika lite med...låter ju så sött. Fick prata med söta Emma med, hon är en som verkligen får mig på bra humör. Hon är oftast så glad och lycklig, det bara lyser om henne och hon har alltid nå bus på gång..längtar tills jag får träffa dom. Dom har förresten bestämt namn nu oxå till bebisen, hon kommer heta Clara :) 

Nä nu är det dags att sätta fart här så det blir nå plugg gjort idag!! Tjohopp!!





Idag är det min sötnos födelsedag så ett stort grattis till honom :) Den firades dock redan igår av släkten så hela eftermiddagen och kvällen bestod av lite trevligt besök här hemma och lite fika.

Idag har vi försökt hålla humöret uppe då det är Fredriks dag å allt men ändå har den där hemska söndagsångesten ibland tagit över. Vi förstår inte att vi kan må så dåligt av att åka ifrån varandra, trots att han kommer hem igen på torsdag kväll.

Det är ibland svårt att förklara hur mycket jag verkligen tycker om och älskar Fredrik. Varje morgon jag får vakna upp bredvid honom får jag ett stort leende på läpparna och hela jag blir överlycklig. Han gör mig så otroligt glad och jag ser så mycket fram emot vår framtid tillsammans i vår nya lägenhet.

Nu har han precis åkt iväg på jobb och lägenheten känns så mycket större än den någonsin gjort, allt blev tyst då han stängde dörren och alla rummen blev större. Det är knepigt egentligen hur en människa kan ha den inverkan på en. Det enda jag vet nu är iafl att jag längtar redan till Fredrik kommer hem igen så jag får känna hans doft och hans armar runt mig.

Älskar dig Fredrik !!


Kärlek

 

Igår var det min födelsedag, så nu är man hela 22 år :P

Redan klockan halv fem i går morse klev jag upp, inte för att jag fyllde år utan för att jag skulle iväg till Sundsvall och skolan. En riktigt lång dag blev det men en helt okey dag :) När jag kom hem vid sju kom först mina underara svärföräldrar förbi med en present och med blommor som min kära pojkvän hade skickat med dom då han dessvärre inte är hemma utan iväg på jobb. Sedan kom även mamma och pappa och Jörgen och Lars. Blev ett liten gäng här som fick sitta och trängas runt vårt lilla vardagsrumsbord :) Tack så mkt för att ni kom och förgyllde min dag....


Det blev nog en av de bästa födelsedagarna jag haft iafl för jag fick nog den bästa present man kan få för jag har nämligen fått en liten systerdotter :)


Den gågna helgen bara svicha förbi, för att göra en kortsammanfattning så i fredags hade jag och Fredrik en myskväll med lite god mat, Lördagen spenderades först i hudik en sväng med Sara och sen blev det FEST här hemma hos mig och Fredrik, Mer info + bilder kommer senare.

Igår for fredrik iväg till Uppsala på jobb och kvar hemma är jag, det är sådan konstig känsla att nu var helt ensam. Förr har jag ofta haft antingen ngn av mina föräldrar, Fredrik eller mina katter hemma men nu sitter jag här i min ensamhet! Man tror alltid att det ska vara skönt att få vara ensam en tag men när man väl är ensam är det inte lika roligt. Har väl inte riktigt kommit in i allt än heller...

Idag har jag varit i Sundsvall på föreläsning, blir väl att jag åker upp imorrn med tror jag om min systers familj inte behöver mig. Kvällen kommer spenderas med lite städning och bakning...Riktigt rolig kvällunderhållning inte sant`??:)

Nåväl ...trevlig kväll allihop!
Mycket har hänt de senaste dagarna, Vi har nu flyttat till vår nya läghenhet, trivs väldigt bra, men det står kartonger lite överralt fortfarande och det är en aningen smutsigt lite överallt efter flytten men de ska jag fixa sen då vi får bort alla kartonger. Dessvärre så har vi inte fått vårt matbord än, är en aningen irriterad. Vi beställde matgruppen från MIOS för tre veckor sedan och då sa dom att de skulle nog ta en vecka, visst sa vi, de bli ju bra..men sen ändrades datumet till igår . Det var ju ännu bättre sa vi eftersom vi då har fått tillgång till lägenheten men så i förrgår så när vi ringde för att bestämma leveranstid så fick vi höra att leveransdatumet en än gång var försenad en vecka....kan man bli mer än less...hoppas bara att den kommer nästa vecka nu!

Annars så gick själva flytten rätt smärtfritt. Vi började kl 9 med att flytta saker och klockan 12 var vi klar så det gick hyffsat fort iafl...bilder kommer så småningom, typ när jag hittat min digitalkamera ngnstans:P

Idag har jag även haft min allra första tenta. kan ju inte direkt påstå att det gick bra. Men men nu är det iafl över och jag har nu en HEL helg utan att tänka på plugg....