Jag håller på att bli tokig. Är det inte det ena så är det det andra. Nu har min (hur jag nu än ska förklara det) susning i örat kommit tillbaka. Det går helt okej då jag är uppe och aktiverar mig med massa saker men som nu då jag ska sitta och läsa eller speciellt då jag ska sova så håller jag på att bli tokig. Det piper inte i öronen så som det kan göra efter man varit på krogen utan det brusar mer, svårt att förklara men irriterande är det! Det har varit så här tidigare oxå men de brukar släppa efter en dag men nu har det hållt i sig i 4 dagar..
Funderar på att fara iväg på apoteket och köpa revaxör ,eller vad de nu heter, för och prova om det e massa vax där inne. För släpper det inte snart så lovar jag att jag blir tokig !!



Ja så var det en ny dag igen. idag väntar plugg hela dagen. Tydligen måste jag vara helt väck i huvudet just nu för tydligen så ska vi ha ett webseminarium idag oxå. Ingen aning om vart jag var då den infon gavs men men vi får väl se om det är fler än jag som har missat detta.

Annars är jag allmänt trött idag och jag och min rygg går inte ihop idag. Var ju iväg på Afrodansen igår och jag antar att min rygg är alldelels för svag fortfarande för dessa rörelser men det är väl bara bita ihop och fortsätta för det är så roligt! Passet igår tyckte jag var riktigt bra oxå, man blev helt slut och det tycker vi om :)

Klockan är bara fem men den känns som den är tolv på natten. Jag är sååå trött och inte bidrar mörkret till att jag blir piggare heller.

Jag provade iafl på lunchspinningen idag och passet var helt okej, bra tempo med varierade övningar, precis som jag vill ha det! De ska ja nog prova på fler gånger. Efter träningen var de tänkt att jag skulle fara hem och plugga men istället så ringde min syster och sa att dom skulle komma in till Ljusdal så då stannade jag ett oxå så jag kunde snoosa lite på mina syskonbarn!

Nu är jag iafl hemma och har slängt i mig en pasta alfredo, tröck i mig den för huvva vad äcklig den var men jag var så hungrig och eftersom ytterligare ett träningspass väntar om en timme så är de viktigt att få i mig lite energi. Ikväll är det ju nämligen AFRO dansen, vilket jag inte kan missa!

Sedan har jag gjort ett stoort misstag, jag har förväxlat dagen då jag ska ha min tenta. Trodde de var två veckor kvar men icke det är bara EN. Så nu har jag lite panik. Antar att den kommande veckan kommer innebära PLUGG PLUGG och åter PLUGG.

Ge mig lite mer energi och motivation tack!


Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från helgen.


 

 

 

 

 

Lisa och Micke kom en sväng dom oxå :)

 

 

Tack för en trevlig kväll tjejer :)


Men har dock en orsak till det då jag inte har haft något internet här hemma på en vecka. Nu ska det iafl vara fixat så får hoppas på det :)

För att kort sammanfatta vad som hänt den senaste veckan så har jag varit upp till Östersund på skolan för att redovisa vår rapport, gick mkt bra och fick riktigt bra kritik. Fick nyss veta att vi blev godkända oxå så det känns mkt skönt. Nu är det bara tentan kvar i kursen då. Känns mindre roligt. Men det är väl bara att bita ihop och hoppas att tentan kommer gå bra :)

I helgen var de meningen att det skulle bli en massa pyssel här hemma men så blev inte fallet. Började med att kliva upp i skaplig tid på lördagen och for iväg på morgonspinning sedan var de tänkt att jag skulle hinna med att städa hela lägenheten och försöka få lite ordning. Så blev inte fallet. Nedervåningen hann jag med, typ. Men fortfarande känner jag det så tråkigt att städa här när det ändå ligger kartonger framme. Efter helgen hoppas jag att tv bänken kommer vara uppe så vi kan börja få lite mer ordning och slippa dom här hemska kartongerna här!

Jag ska knäppa lite kort på lägenheten men vill komma lite mer iordning först. Roligare att se när lägenheten är städad och fin! Kanske ska förklara oxå att jag bor i en lägenhet där jag har vardagsrum på övervåningen och sovrum och kök på nedervåningen om ni undrar. Bilder kommer som sagt, ni får bara ha lite mer tålamod :)

Lördags kvällen spenderades hemma hos Sara med Jennifer och Isabell. Var mkt trevligt! Utgång på Stadt väntade sen. Var meningen att vi skulle gå ut på järnvägs men där var det fullt så då gick vi på stadt istället. Vid 02 kom min sötnos och hämtade mig, trots att han skulle upp tidigt och iväg på barnkalas:)

Enda tråkiga med den här helgen är att jag inte har hunnit träffa Elin så mkt nu när hon varit hemma. 30 min bara :( hade ju tänkt att jag skulle komma in på jvgs så vi hade kunnat festa lite ihop men inte. Men är glad för de 30 min vi fick. Det är ju alltid ngt :)

Nu är det dags att försöka få ngt gjort med plugget innan det är dags för ett spinningspass på lunchen.



Så var det åter söndag igen. Veckorna går så fort så jag hinner knappt blinka. Helgen har hittills varit väldigt bra iafl, Fredag kväll spenderade jag här hemma själv och satt och kikade på idol och åt onyttigt. Som det ska med andra ord på fredagar:P

Igår var jag hundvakt åt Magnus och Terese hund, sötaste lilla parveln, full fart hela tiden, Katterna mina var väldigt fundersamma och avvaktande men det gick överlag väldigt bra så nu vet jag att jag kan ställa upp som hundvakt igen utan några problem :)

På kvällen skjusade jag in Fredrik till Jon på lite fest och jag begav mig till Terese för lite mys och prat. TIden bara rusade iväg när jag var där och jag styrde bilen hem när klockan började närma sig två,  så passade på att plocka upp min kära sambo som varit ute på lite krogbesök då oxå!

Fullt upp är det idag oxå, bara jag orkar snygga till mig lite:P Nu först väntar lunch som Fredrik står nere och tillagar, riktigt gourmelunch : Korv med Bröd :P

Dags att sätta fart...

Nu bara måste jag få klaga lite..jag är så irriterad!

Jag brukar aldrig orka kika vidare på idol som kommer efter nyheterna utan jag kan läsa på nyheter sedan vilken som inte har gått vidare men just ikväll har jag inget annat för mig utan satt och väntade på att det skulle börja. Efter enbart 10 min så blir det reklamFAN igen. Jag orkar faktiskt inte sitta och kolla på tv längre då det exakt heeela tiden ska komma in nån kass reklampaus.

Jag betalat helt sinnessjukt med pengar för att ha tv här hemma, först har jag den hemska tvavgiften som jag allvarligt talat inte har en aning om varför jag betalar men sedan har jag ju även boxer jag måste betala för att få se något annat än 1,2 och 4.

Jag har alltid avskytt reklam men snart undrar jag om vi börjar bli som USA som har reklampaus för fjärde minut typ.  Det blir lixom inte värt att kolla på tv längre nästan...

Nu har jag fått avreagera mig om detta för ikväll och jag kan inte tänka mig att jag är den enda här som tycker såhär.....

Det bara vräker ner regn. Hade tänkt ta mig en promenad efter jag släppt av Fredrik på jobbet imorse men jag kände inte för att gå runt och frysa och riskera att än en gång drabbas av förkyldning så promenaden för vänta!

Egentligen borde jag ta tag i städningen här hemma men energin är inte på topp, det känns så tråkigt att städa en lägenhetn som ändå inte ser städad ut. Men nu är det iafl saker och ting på väg att hända här hemma. Troligtvis ska en tv-bänk byggas imorrn och likaså ett databord så nu blir det lite mer ordning här! :)

Satt och kikade på IKEA igår oxå och vi har bestämt oss nu (tror jag) att satsa på bordet vi kikade på sist vi var upp, då var de ju självklart slutsålt men nu är den åter på lager igen. Sedan har jag även hittat en lampa som vi nog vill ha, såg förresten att lampan  tydligen blivit väldigt populär för den har varit med både på förkväll och på simon and thomas :P Den är väl kankse inte direkt den snyggaste jag har sett men jag tror den skulle göra sig riktigt bra i vårt vardagsrum då det är så högt i tak :) Sedan funderar vi även på en typ rottingfotölj att ha i vardagsrummet, men vi är lite osäkra än. Men skönt att ha lite ideer iafl så man känner att man kommit en bit på väg.





Fotöljen tror jag kan bli riktigt snygg om man lägger på en snygg filt och ev någon kudde.


Ska iväg och handla lite nya blommor hem hit oxå, det kan nog bidra till att de känns lite mer mysigt här. Har även en ide om att göra en egen tavla. Har hittat ett snyggt tyg som jag tänkte använda mig av..vi får väl se vad de blir av dessa ideer. Återkommer om det :P


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i den här bloggen. Det känns på något sätt fel att skriva sina innersta tankar här för jag vet aldrig vem det är som läser min blogg och sedan kan vissa saker säkert tolkas fel. Ofta är det ju "mindre" bra saker som man skulle vilja skriva ner, bara få ventilera sig lite men oftast avstår jag från att skriva.
Varför beror som sagt på att jag är rädd att allt ska tolkas fel och vissa saker vill jag bara skriva ner och inte prata om..

Sedan antar jag att jag är rätt dålig på att säga hur jag egentligen mår, inte för att jag mår dåligt nu på något sätt men jag har bara svårt att hitta den rätt motivationen till saker och ting. Och istället för att bli sur så borde jag kanske bara gå in i mig själv och tänka på vad jag egentligen vill. 

Vilket dravel, men vad jag vill säga är iafl att den här bloggen handlar och kommer nog fortsätta att handla om saker som sker i mitt liv och de saker som jag anser andra kan få ta del i.

Ni som läser min blogg får ursäkta min otroligt fula blogg just, min header syns ju tydligen inte alls och allt är bara vitt och enormt tråkigt. Jag ska försöka förändra utseende. Min sambo har aldrig tid så om det är någon som har tråkigt och vill göra om min sida, så varsego :)

Jag ska försöka att piffa upp hela bloggen oxå, med lite extra bilder osv. Kameran är dock fortfarande på vift men tänkte försöka få ordning här i helgen nu så kan ni få lite bilder av hur min nya lägenhet ser ut oxå :)


Haha ja men det är sant. Trots att klockan är så pass mycket har jag inte kommit mig för att byta om och göra mig iordning för dagen. Men har faktiskt varit duktig idag och skrivit och ändrat lite på rapporten som skall vara inlämmnad på söndag. Sedan är det ju rätt skönt att bara gå omkring i pyjamas oxå för den delen :P

Idag har jag börjat känna mig som en människa igen iafl, igår låg jag i feber nästan hela dagen. Tröck i mig ett x antal alvedon igår innan gästerna till fredrik födelsedagsika kom. Och undervärk gjorde dom, om det inte var tårtan då vill säga för ingen feber what so ever har jag haft sedan igår på dagen. Somnade dock som en klubbad säl igår efter de sista gästerna hade farit och jag sov ändå till fredriks klocka ringde kl halv sju imorse. MKT skönt. Inte ofta jag sover en hel natt nu utan att vakna så idag känner jag mig riktigt utvilad! :)

SOm sagt så var det Fredriks födelsedag igår och jag uppvaktade honom med presenter så fort han slog upp ögonen. Sötnosen blev så rörd. Jag hade gjort ett bildspel där jag lagt in både bilde, text och musik. I bildspelet berättar jag hur mkt jag tycker om honom och vad han får av mig i present, vilket var ett fallskärmshopp :)

Så till våren, eftersom det inte är direkt säsong nu, så ska Fredrik få hoppa fallskärm. ska bli spännande. Undra vem som kommer vara mest nervös. Jag som kommer stå och titta på eller Fredrik som ska hoppa ?:D


Hade önskat jag hade kunnat bjuda på lite bilder men min kamera är lite försvunnen här bland röran, men jag hoppas hitta den snart så jag kan bjuda på lite bilder.
Nu är det väl kanske dags att hoppa in i en dusch och försöka få lite ordning på dagen !

Tjipp så länge....

Min header, syns den för er?

För när jag ska förhandsgranska så syns den inte för mig....

Evigheter sedan sist men måste säga att min motivation inte direkt varit på topp. Men ska försöka att hålla igång bloggen igen nu. Har bett min kära sambo att försöka att ändra lite färger på bloggen så vi får väl se om det blir något annourlunda här. ( är väl kanske 4-5 gånger jag skriver det här på bloggen men ändå) :P

Nåväl vad har hänt sedan sist då, jo vi har nu bytt lägenhet så nu bor vi ute i storhaga,har inte riktigt kommit iordning än men de flesta kartongerna är iafl borta. Än så länge så känns det jättebra här, enda nackdelen hittills är avståndet in till Ljusdal. Det är lite trixigt då vi bara har en bil men det gäller bara att planera så ksa vi väl få det att gå. Planer finns däremot att jag ska köpa mig en bil, för jag antar att jag inte kommer vilja gå in till ljusdal i vinter.

Skolan har börjat rullat på som vanligt oxå nu, går väldigt segt för mig men jag försöker kämpa på. Har varit lite träffar den här gången och det är enormt skönt.

Vi har även blivit fyra i familjen, vet inte om jag har nämt det tidigare ibloggen eller inte men nu har vi en kattunge här hemma oxå, en busig med mysig sådan! Så roligt att se att Kalle och lillfröken passar så bra ihop oxå :)

Det blev ett litet inlägg iafl, nu har jag iafl kommit igång så kankse det blir enklare att få rutin med att skriva sen. Nu är det dags att hoppa in i en dusch för om några timmar ska jag iväg till min kusin för att färga håret. Ska bli spännande :)