Vissa dagar är extra tuffa än andra. Denna dag är en sån. Just nu känner jag mig helt utmattat. Det har hänt så mycket tråkigt den senaste tiden, så mycket orättvisa händelser, inte gällande mig men i min närhet. Det sätter sina spår.....
 
Just nu krachade jag ner i soffan och här tänker jag ligga tills jag orkar resa mig för att gå till sängen. Imorgon väntar en lång dag på jobbet, först jobb i några timmar och sedan durewalls utbildning i ytterligare några.
 
Dags att planera in massa roliga saker nu så våren kommer lite fortare!!
 
 
 
 
 

Bjuder på en bild sedan skoteråkningen igår! Snacka om träningsvärk idag men fasen vad roligt det var :)

 
Återigen är det en ny vecka och jag känner mig faktiskt piggare än vanligt. Jag antar det har att göra med att jag nu tränar regelbundet och har minskat ner drastiskt på vitt mjöl och socker produkter. Jag får sådan energikick av att åka iväg och träna och jag är så glad att jag tar mig iväg. Jag lyckades nå ett av mina mål häromdagen, att springa 4 km på 30 min. Så nu har målet ökats till 5 km på 30 min och det tror jag ska gå :)
 
Har varit ledig hela helgen och jag har faktiskt hunnit med en hel del. Tränat, lunchat på finess, njutit, målat, åkt skoter, blivit bjuden på middag..En perfekt helg med andra ord. Men nu väntar en låååång vecka med både jobb och utbildningar. Tanken var att jag skulle jobbat kväll imorrn men blev precis uppringd av chefen och fick byta tur så det blev dag ist..
 
Bilder kommer komma på mina små projekt här hemma framöver. Har som sagt målat i helgen, Nu är det skrubben på övervåningen som får sig en uppsving, hade planerat för att tapetsera väggen längst in men upptäckte att tapeten jag tänkt använda inte räckte så får se vad det blir ist...Har även fått tag på ett mindre skåp som ska slipas och målas..
 
 
Det är så roligt när inspirationen kommer tillbaka och man får tillbaka lusten till att göra en massa saker. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Som rubriken säger är det många projekt på gång här hemma!
Hallen är under renovering och det fattas golvsockel överallt i huset... Utöver det ska lilla skrubben på övervåningen renoveras, trappen är inte klar utan fattas trappräcke bl.a, badrum å kök ska renoveras å gäststugan ska göras iordning. Piece of cake lixom ;)

Tänkte ialf visa vår nya tapet i hallen som vi tyckte passa in här! Dörrlisterna saknas så en bättre bild kommer senare :)

 
Äntligen har jag kommit igång med träningen igen och det känns så otroligt skönt! Jag märker redan av att jag är mycket piggare. Det har gått över förväntan då jag sprungit på löpbandet vilket ger mig ännu mer energi. 
Imorse hade jag sällskap på gymmet och hon drog med mig så vi körde både stalkmaskinen och roddmaskinen så jag antar det lär kännas lite i armarna imorgon! 
 
Jag har tänkt efter lite och skriver här upp mina mål, det är lättare då om man har något att sträva efter. Huvudsaken är att jag fortsätter tycka träningen är rolig! 
 
De mål jag har idag är:
  • Gå ner 5 kg
  • Klara av att springa 5an på måga i sommar!!
  • Klara av 5 chins ( Kommer nog aldrig gå men)
  • Äta nyttigare och planera mina måltider bättre. Idag är det lätt att jag skippar en måltid då jag jobbar och tar till något sött eller mackor ist.
 
Skriver jag upp målen här kanske kanske det kan bli lättare att leva upp till dom,vem vet.Jag testar iafl :)
 
 
 
 
Jaha så har återigen ett år gått och jag gör ett nytt försök till att börja blogga, vi får helt enkelt se hur det kommer att gå. Saknaden efter att skriva av sig ibland faller på så ja vi får se... 
 
Så.
 
2012 blev ett bra år när man ser tillbaka. Året började med en stor operation för min bror, Den gick bra och han mår idag bra och vi håller tummen att det fortsätter så.
 
F började jobba borta och veckodagarna får nu spenderas ensam, men dagarna går fort och vi är ju van då F jobbade borta i längre perioder då vi träffades för över 5½ år sedan. 
 
Vi köpte en bil tillsammans. 
 
 
Vi köpte VÅRT hus, ett litet hus alldeles vid skog och vatten precis så som vi ville ha det. Vi trivs bra, fast det är mycket som ska göras, många beslut att fatta, stora som små. Men det är roligt att få forma det som man själv vill. Närheten till vattnet gör min sambo klar och närheten till skogen gör mig glad så det kan ju inte bli bättre. 
 
Jag fick min allra första fasta anställning!
 
Mycket mycket mer händer under 2012 men detta var de stora händelserna...Nu hoppas jag bara att 2013 kommer bli ett ännu bättre år :)