Ny vecka

0kommentarer

 
Återigen är det en ny vecka och jag känner mig faktiskt piggare än vanligt. Jag antar det har att göra med att jag nu tränar regelbundet och har minskat ner drastiskt på vitt mjöl och socker produkter. Jag får sådan energikick av att åka iväg och träna och jag är så glad att jag tar mig iväg. Jag lyckades nå ett av mina mål häromdagen, att springa 4 km på 30 min. Så nu har målet ökats till 5 km på 30 min och det tror jag ska gå :)
 
Har varit ledig hela helgen och jag har faktiskt hunnit med en hel del. Tränat, lunchat på finess, njutit, målat, åkt skoter, blivit bjuden på middag..En perfekt helg med andra ord. Men nu väntar en låååång vecka med både jobb och utbildningar. Tanken var att jag skulle jobbat kväll imorrn men blev precis uppringd av chefen och fick byta tur så det blev dag ist..
 
Bilder kommer komma på mina små projekt här hemma framöver. Har som sagt målat i helgen, Nu är det skrubben på övervåningen som får sig en uppsving, hade planerat för att tapetsera väggen längst in men upptäckte att tapeten jag tänkt använda inte räckte så får se vad det blir ist...Har även fått tag på ett mindre skåp som ska slipas och målas..
 
 
Det är så roligt när inspirationen kommer tillbaka och man får tillbaka lusten till att göra en massa saker. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej