Ikväll har jag varit iväg på ett Afropowerdance pass och nu flödar endorfinerna. Det finns ingen annan träning som gör mig så glad och får mig att känna mer energi efteråt än vad man hade innan man började dansa.  Jag ångrar inte för en sekund att jag började på STARK och tränade. Helt otroligt bra träning. Testade boxen i måndags oxå för andra gången och det var grymt roligt.

Det känns så bra att ha kommit igång så bra som jag har med träningen just nu. Har ju köpt kort på både Lgf och Stark så får se till att utnyttja det väl och det är väl lika bra att passa på att köra på medans man har lågan igång :)

Denna träningsvecka ser ut såhär:

Måndag: Box på lunch, bodyattack på kvällen
Tisdag: Freepowerdance och därefter B&S
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Afropowerdance
Fredag: Fredagsmys= ingen träning
Lördag: MRL
Söndag: Troligtvis ska jag test ngt som heter nike dynamic training. Verkar vara riktigt bra träning.



Bjuder på en 2 år gammal bild på mig och Sara när vi boxas, ser ut att slita hårt va?:P





Jag satt och sa till Fredrik häromdagen att vi måste ha blivit riktigt gamla nu nu när vi köper allt i storpack, planerar och har oss.

Nyss har vi även  handlat hem en heeel förpackning med en sisådär 20 hushållspapper och typ 100 toalettpappers rullar. 

Sedan ser vi ju alltid till att storhandla (eller rättare sagt jag ser till) en gång i veckan, och alltid på ICA eftersom vi där har kort så då får man ju lite extra poäng :P


Så löjligt egentligen men så skönt med storpack alltså :)


Igår var jag hundvakt åt två hundar å 11 hundvalpar, så mysigt att se dom små liven. Nu dröjer det inte så länge förren dom öppnar ögonen heller och sedan tycker jag allt går fort så då blir det nog full fart där uppe :)
Därefter var det dags för den vanliga storhandlingen som alltid är lite roligt, eller inte, men nu har vi mat fram till helgen iafl så det känns skönt.

Efter jag lagat lite mat så satte jag igång och bakade ett bröd som Sara tippsade om, saker som slipper jäsa gillar vi skarpt. Skulle passa på att baka muffins oxå tänkte jag när jag ändå var igång, fick jättefina muffinsformar i julklapp så måste ju använda dom lite, men jag tänkte inte på att jag hade en muffinsplåt som jag kunde använda utan ställde alla formarna på en plåt vilket resulterade i att jag hade muffinssmet över hela plåten sen..SUCK. Men brödet blev ju ialf mkt gott och det var väl huvudsaken :)

Så från att ha haft en rätt bra dag igår så börjar ju såklart dagen mkt dåligt idag, att bli väckt innan 6 på morgonen är inte uppskattat av mig och speciellt inte när det är min ena katt som står och jamar som om hon blivit misshandlad eller nått. Men nej hon ska bara ha mat och då är hon skitsur. Så Fredrik som ändå ska upp strax efter 6 klev upp och gav kattskrället mat och gick sedan upp på övervåningen för att kika lite på tv då ställer hon sig och skrapar allt hon kan på kattskålen. Vid just den tidpunkten var jag så less och frågade Fredrik om jag skulle skriva en annons och lägga ut på blocket! Galen katt till salu :P

Men nu är vi sams igen iafl, nu har vi legat i soffan och myst lite :)

Nu är det dags att försöka få lite plugg gjort, men det är inte så lätt när man inte begriper ett dugg, men skam den som ger sig antar ja.

Jag vet inte om jag har visat vår senaste familjemedlem något så här kommer några bilder på henne!

 

 

En riktigt myskatt är vad det är. Pappan till Lilja är en Birma och mamma är en bladning av norsk skogskatt/huskatt .

 

Kalle och Lilja är riktigt sötgrisar tillsammans.

Har en gammal bild på dem tillsammans. Här var Lilja runt 2 månader och nu är hon är 7 månader så de syns att hon har förändras lite!


Helgen är över och man borde väl egentligen vara lite pigg åtminstonde men inte efter dessa dagar!
Dagarna är alldeles fullspäckad så varje kväll sitter jag som en klubbad säl i soffan och bara stirrar, dock när det kommer till att lägga sig så ligger jag bara och stirrar i taket och kan verkligen inte somna, Fredrik håller på att bli galen på mig. Avslappningsövning kanske vore ngt ?

Sammanfattning av helgen är Träning, städning, matlagning, schlager, Tvspel med Magnus och Therese, lång mysig biltur, mcflurry, träning och slutningen blåbärspaj och i en annan del av köping. En underbar men intensiv helg med andra ord.

Även idag har de varit en intensiv dag med mycket att göra

Sommarjobb: Check
Beställa läkartid: Check
Prata med en kvinna ang praktik: Check
Träning *2 : check
Massa rapportskrivande : nästan check. Måste läsa igenom 2 sidor till samt ändra lite innan jag är klar.
Fixa drivrutiner till min dator: inte check. Det får Fredrik fixa, jag och dator = ingen bra kombo.

jag är en sådan som inte tycker om att ringa till personer jag inte känner, som tex hon jag skulle ringa till ang praktik idag, jag kan bara tänka mig hur otroligt roligt och dum jag låter. Har iafl försökt bättre på att jag inte prata så otroligt snabbt längre utan försöker att ta tid på mig. Men de kanske låter ännu värre, vad vet jag ?
Hon jag pratade med var då iafl positivt men skulle undersöka saken, som alla andra men ja nu har jag ringt iafl och jag känner mig rätt nöjd med mig själv ikväll :)




Jag och min kära träningspartner. Tränade Box på lunchen idag och HERREGUD
vad jag är slut i mina armar men oj vad roligt det var :) På bilden är det dock fest på g och inte träning :P




Nu väntar rapportskrivning!
Tänkte att ni ska få se vad jag var iväg och kika på igår :)


En stolt och duktig mamma med sina 11 (!) valpar

Hela gänget myser

 

Det blir lite trångt när alla ska äta samtidigt, men de e bara att försöka kravla sig fram så får man mat till slut :)

 

 

 


En dag fylld med plugg, fika med fina Therese, träning, snusning av massa valpar och lite slapp i soffan är nu över. Nu väntar sängen och det ska bli så otroligt skönt att få krypa ner i mitt nya sköna duktäcke. Ännu skönare är det att vakna på morgonen då Fredriks klocka ringer kl 06 på morgonen och jag bara kan dra upp mitt täcke lite extra och sova ytterligare en timme till :)

Morgondagen kommer troligtvis vara fylld med plugg, har tusen rapporter att skriva just nu känns det som så det är väl bara att bita ihop. Pengarna för denna månad är redan slut så det finns inte så mkt att göra :P
Får se om jag testar BodyCombat imorgon eller om jag helt enkelt har en vilodag imorrn. Fast torsdagen kommer dock vara en hel vilodag,  tänker nog inte ens röra plugget på hela dagen utan bara pyssla med saker jag känner för studen för senare på kvällen ska jag och min kära mamma iväg på Massage och bubbel. Ska bli såå skönt!

Nu ska jag gå och se om kära John Blund vill komma och hälsa på!

Nattinatt!





Tittut där nere !



Helgen helgen var en lugn och skön. I fredags hade jag ensamtid, Fredrik var iväg på företagsutbildning/fest tills på lördagen så då gäller det passa på att njuta :P Lördagen började med ett pass MRL som min kära vän Sara har börjat leda i. Jättebra träning verkligen, man blir helt slut efteråt, precis som det ska vara :)

Därefter far jag hem och dammsög och plockade lite och gjorde mig i ordning innan jag och ovannämnda tog en runda på stan (byn!) köpte träningskort så nu finns ingen återvändo.  Därefter slappade jag lite innan Sara kom över till mig för att kika lite på film och skvallra lite, Med sig hade hon Glass och fruktsallad!  MYS!

Söndagen var en tvättdag, blir lika irriterad varje gång, 40 graders maskin tar 2 timmar (!) Önskar att jag hade en egen, vilken dröm de vore. Nu blir man ju så fast då man ska hålla på och passa tiden.

Nu är de tisdag igen och vardagen rullar på som vanligt, plugget går lite segt, har fått mkt skrivit i själva rapporten men att läsa i litteraturen går segt!  Ska dock strax iväg och fika med Therese, ska bli spännande att se magen hennes nu :)

Ikväll väntar Freepowerdance och sedan kanske vi far upp och kikar på inte mindre än 11 (!) hundvalpar :)

Så de var en liten uppdatering om vad som hänt den senaste tiden, ska försöka bättra mig på bilder oxå, så tråkigt att bara läsa masssa text juh!