Trött trött och åter trött.
Dagen började bra, solen sken och jag var hyffsat pigg. Sedan efter nån timmes jobb försvann all energi. Kom hem och somnade och sov i hela 2 timmar. Antar det är den här dumma förkyldningen som sätter sina spår. Stressen inför flytten har börjat komma oxå, med tanke på att vi båda jobbar skift och F är borta hela veckorna och jag jobbar varannan helg så får vi helt enkelt se hur vi ska få det hela att gå ihop. På nått vis går det alltid. Men det kanske är dags att börja packa? Jaja morgondagens bekymmer.....
Imorn väntar jobb, beroende på hur länge jag jobbar så kanske jag tar mig en tripp till Sundsvall och IKEA efteråt, men vi får se vad det blir.
Nu ska jag sova. Kanske man vaknar och är piggelin igen.

Från och med den 1 Juni äger jag tillsammans med F ett HUS. Det känns helt overkligt och jag har nog inte riktigt förstått det än. Men eftersom det bara är två veckor kvar så innebär det att det kanske är på tiden att jag börjar packa. Jag som nyss packat upp allt ?
Tanken är iafl som så att vi ska börja med att renovera vardagsrummet + allrummet genom att måla om och lägga nytt golv först innan vi flyttar in våra möbler. Därefter kommer det stora flyttlasset att gå. Och sedan får vi försöka att allt eftersom tiden, pengar och energin finns renovera hela övervåningen och badrum och toalett. Vi behöver INTE vara sysslolösa om man säger så! Bjuder på massa bilder när vi får tillgång till huset :)
Annars har jag nu haft TRE helt lediga dagar och det har varit så otroligt skönt. Trots att tiden går så otroligt fort har helgen inneburit mycket. Husplanering, MASSA FIKA, familjebesök, middag med fina tjejer, besökt både hudik och Bollnäs, lagt önskeschema inför sommaren och bara slappat. Imorgon sätter dock långveckan med jobb igång och jag antar jag på riktigt måste sätta igång med att försöka börja packa och det tråkigaste av allt, putsa fönstren!
Hoppas allt haft en fin helg!

Så otroligt tråkigt väder var det sist vi kollade på huset men detta kommer vara en del av min utsikt hädanefter. Planteringslådan får vi se vad som händer med :)

Vilken bra början på helgen man fick då, förkyld som tusan!! Det är ju så typiskt att när man väl är ledig så blir man sjuk och orkeslös!

Dagen har trots allt varit bra med fika m vänner, besök o middag hos svärföräldrarna och nu avrundas kvällen med småstadsliv 4!! Om det är samma skitväder imorgon har jag bestämt att jag ska ha en riktig soffhängar dag med nyaste greys, gotta och massa filtar :)


Sötnosen vann på lotteri och valde en lite för stor väska men det gick bra ändå :)

 

Trots en jobbhelg har den varit så bra. Hann med två dejter med Elin, massa god mat, träffa syster yster med familj, varit på första majtal, grillat, ätit massa glass, solat, städat och åkt lite bil. Mer kan man inte begära. Idag fick jag dessutom svar på cellprovet och det var normalt. Har varit helt nojjig sedan hon på barnmorskemott sa att jag kommer vara tvungen att åka till hudik om det visar nått på provet igen men icke så det känns såå skönt! :)
Men som alltid så kan ju allting aldrig vara riktigt bra, utan i förrgår var min bror tvungen att åka in på sjukhus (igen) för en infektion i kroppen så nu är det dags att hålla alla tummar och tår igen att penecillinet tar bot på infektionen!! Men han var ändå på gott humör idag, om än lite trött.
Men just ikväll så har jag haft en riktigt koppla bort allting kväll, myskläder på och därefter bäddade jag ner mig i extra sängen framför datorn med massa serier och åt och drack lite (läs MKT) onyttigt! Det var jag trots allt värd ;) Och än är den ju som tur var inte slut :)