Eftersom en tjej på jobbet ville vara ledig nästa helg så bytte jag tur så nu blir jag helt ledig i helgen! Tur är väl det eftersom jag först ska gå på den sötaste Emilias dop och sedan försöka hinna med och mysa lite med Elin som kommer hem.

Vilken kalashelg det kommer att bli!

Just nu har jag precis krachat ner i soffan efter jobb, promenad m bror, städning hos bror och ett snabbesök hos mamma o pappa! Nu känner jag mig helt slut! Men bara ladda om krafterna, den lediga dagen imorrn börjar redan kl 7 med tvättid och sedan ef lunch kommer fina syster med barn in en sväng! En promenad ska nog försökas hinnas med oxå! Bara hoppas solen är framme!!


Har precis lagt till blogg appen så måste testa o se om det fungerar! Väldigt smidigt om det gör det :)

Tiden rusar iväg. Känns som om jag knappt hinner blinka så är hela helgen förbi. Förra veckan jobbade jag som en galning rent ut sagt, men jag har nu fått vara ledig i tre dagar. Skulle så gärna fortsätta vara ledig ett tag till men det är bara bita i det sura äpplet antar jag. Bara jag kommer iväg på jobbet så går det ju bra men det är bara det att det tar emot ibland. Sedan kanske det påverkar en aning om att man inte har fått något schema än heller men det är en annan historia.
Helgen har hursom varit riktigt bra, har hunnit tagit igen mig, ätit god mat, träffat familjen samt F som nuförtiden jobbar borta på veckorna. En liten omställning är det, men jag antar vi snabbt kommer in i det.
Nu ska jag försöka installera word och sedan ska jag bädda ner mig i soffan och njuta av denna söndagskväll!Tända ljus, popcorn,lite saft och så ska det låta får göra min kväll helt enkelt :)

Första helgen på evigheter som jag både är ledig och heeeelt ensam. Sambon är iväg på mässa (finlandskryssning) över helgen med jobbet. I går eftermiddag när jag kom hem från jobbet kände jag att det skulle bli så skönt att bara få vara själv och se på Linda filmer men efter kikat på senaste avsnittet var jag redan rastlös.
Idag har jag iafl varit ute på en promenad med fina Sara och lilla Emilia. Otroligt skönt väder för att ta en promenix.
Nu ikväll sitter jag framför tvn och kikar på melodifestivalen. Det är ju trots allt en tradition men ikväll fanns de verkligen ingen som föll mig i smaken. Förra veckan briljerade Loreen med sin låt iafl.
Imorgon bitti funderar jag på att fara iväg på pace och träna lite. MÄÄN dom där funderingarna brukar stanna vid funderingar tyvärr har jag märkt! Men jag kör på med mina funderingar iafl för någongång måste dom ju bli till verklighet, eller hur ? :)
1 ½ år sedan det förra inlägget. Snacka om bloggtorka!
Tänkte försöka börja blogga lite igen, men skulle vilja förändra bloggen lite innan men eftersom jag är så oteknisk vad de gäller att försöka ändra stilmallar och allt vad det heter så får ni hålla hålla tillgodo med denna fula sidan så länge...Det är väl trots allt innehållet som räknas :P