En bra helg!

1kommentarer


Helgen helgen var en lugn och skön. I fredags hade jag ensamtid, Fredrik var iväg på företagsutbildning/fest tills på lördagen så då gäller det passa på att njuta :P Lördagen började med ett pass MRL som min kära vän Sara har börjat leda i. Jättebra träning verkligen, man blir helt slut efteråt, precis som det ska vara :)

Därefter far jag hem och dammsög och plockade lite och gjorde mig i ordning innan jag och ovannämnda tog en runda på stan (byn!) köpte träningskort så nu finns ingen återvändo.  Därefter slappade jag lite innan Sara kom över till mig för att kika lite på film och skvallra lite, Med sig hade hon Glass och fruktsallad!  MYS!

Söndagen var en tvättdag, blir lika irriterad varje gång, 40 graders maskin tar 2 timmar (!) Önskar att jag hade en egen, vilken dröm de vore. Nu blir man ju så fast då man ska hålla på och passa tiden.

Nu är de tisdag igen och vardagen rullar på som vanligt, plugget går lite segt, har fått mkt skrivit i själva rapporten men att läsa i litteraturen går segt!  Ska dock strax iväg och fika med Therese, ska bli spännande att se magen hennes nu :)

Ikväll väntar Freepowerdance och sedan kanske vi far upp och kikar på inte mindre än 11 (!) hundvalpar :)

Så de var en liten uppdatering om vad som hänt den senaste tiden, ska försöka bättra mig på bilder oxå, så tråkigt att bara läsa masssa text juh!

1 kommentarer

Malle

02 Feb 2010 16:22

Orka sega tvättmaskiner! Så hade vi förr också men nu tar en 40-graders bara 45 min och en 60 max en timme! Bra att veta va? :P Ha de bra!

Kommentera

Publiceras ej