Fortfarande förkyld!

1kommentarer


Hade hoppas att snuvan skulle ge med sig nu men den turen verkar jag inte ha med mig. Förstår inte hur mkt snor en människa kan ha i sig. Detta börjar ju bli vidrigt.
Jag kan nu nästan kalla mig för beroende utav nässpray oxå, för jag kan verkligen inte vara utan den just nu. Nätterna är fruktansvärd när man vaknar och hela munnen är alldeles torr och man knappt får någon luft. Gör mig frisk någon!!


Har försökt att skriva på rapporten idag och det går väl sådär. När kroppen är helt slö så fungerar inte riktigt hjärnan som man vill heller men lite blev gjort iafl.  Nu är det snart dags att göra det jobbigaste momentet för dagen - Nämligen att laga mat.  Känns som ett marathon bara att ta sig nerför trapporna men jag är bara tvungen att göra nått annars blir jag galen. Blir iafl något så enkelt som bandpasta och skinksås idag :)
Dagens citat : Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka (A. Einstein)

1 kommentarer

Anonym

07 May 2010 19:09

Hallooooo!!

Hoppas du kryar på dej gumman!! Tack o lov för nässpray ibland asså. Kul att se dej med lite inlägg i bloggen :D Trevlig helg.. föresten hur har det gått med schampojakten?? ;) kram

Kommentera

Publiceras ej