Mycket och mer.

0kommentarer

Var längesedan jag skrev nu men har har varit så mycket den senaste tiden så jag har inte hunnit.
Förra veckan var det tentaplugg som gällde för hela slanten, tentan var i torsdag och huvvaligen vilken tenta! Hemmatentor brukar kännas rätt bra för mycket och jag brukar inte stressa upp mig lika mycket, men herre jävlar vilken tidsbrist det var på tentan. Först förra måndagen sa min lärare att de skulle vara 10 frågor men nu på tentan blev de istället 12 frågor, kanske inte låter som så stor skillnad men det är det. Helt seriöst har jag ingen aning om vad jag svarade på frågorna. Allt gick så fort och när det var 1 sek kvar så var jag tvungen att trycka på send knappen. Det får väl helt enkelt bära eller brista. Inom två veckor skulle vi få svar iafl som det verka. Om jag nu vill ha svar.

Annars så har jag storstädat här hemma i lägenheten, är inte klar än på långa vägar utan har skrubben att gå igenom där exakt alla grejjer som vi inte vill ha framme ligger i. Men allt får vänta tills vår nya tvbänk är klar och alla kartonger från vardagsrummet försvinner.  Vi håller ju att gör vår egen tvbänk nu, Det går inte ens att beskriva den men ja kommer lägga ut bilder när allt är klart här hemma.  Fredrik har stått och snickrat så fort han har haft tid och nu i helgen var de dags för mitt uppdrag med att måla. Så nu är det iafl inte mycket kvar :)

I lördags var det full fart hela dagen, började med ett spinningspass och åkte därefter med Sara och solade. Efter solningen var de målning hela dagen tills de var dags att åka hem och göra sig iordning för Jennifers födelsedagsfest och oj vilken fest det var :)

Hon hade verkligen kämpat på bra och bjöd på så mycket gott så att magen blev väl ungefär dubbelt så stor! välkommstdrick, snittar, 4 olika pajer, sallad, tårta, sarah bernadkakor och för att inte glömma kladdkaka kan sammanfatta allt jag stoppade i mig den kvällen. Vid halv tolv for vi in mot staden och det var inte direkt den bästa krogen kvällen jag varit på, när vi kom var det typ stendött men som vanligt med Ljusdal så börjar folk att droppa in när klockan är halv ett. Allt som allt var det iafl en väääldigt trevlig kväll!

Söndagen spenderades återigen med målning, Farsdags firande , invigning av badkaret här hemma och sedan en lugn och skönt kväll i soffan med Fredrik och lite ostkrogar! :)

Nu är det måndag och jag är så ledig som man bara kan bli! Ska passa på att göra INGENTING idag, imorrn börjar dock skolan igen och sundsvall väntar :-/Kommentera

Publiceras ej