Längesedan sist.

2kommentarer


Jag har varit/är usel att blogga nuförtiden. Trots bristen på aktiviter de dagar jag är ledig så orkar jag inte sätta mig ner och skriva. Får se om det blir en bättring nu, bloggen kanske behöver lite semester den med:)
Har inte hänt så mkt den senaste tiden, jobbar lite då å då och sedan försöker jag få tiden att gå på ett eller annat vis. Har hunnit med några få korta dagar på stranden, varit på auktion med svärmor, ätit grillat i massor, myst, varit med sambon, familjen och vänner osv. 
Vet att jag har en del bilder på kameran men har inte lagt in dom än, ska försöka ta å göra det snart så jag kan bidra med lite bilder, alltid roligare så.

Ikväll har jag spenderat tiden med söta Elin, vi har druckit min hemmagjorda saft och smaskat på melon som Elin bjöd på. Mkt trevligt och gott. får vi göra om snart:)
Nåväl, nu är det dags att krypa tills kojs. Imorgon väntar jobb. jobbar dock bara 6 timmar så det ska bli otroligt skönt, då har man ju ändå hela dagen på sig för att hitta på något skoj :)
 
Fick förresten ett glädjande besked idag, så nu kan man pusta ut lite. Det ska dock inte behöva ta sådan lång tid på svar. Tänk om svaret hade varit annorlunda.2 kommentarer

Sara

14 Jul 2009 14:16

Åh vad skönt att det blev ett glädjande svar!!

Nu får vi ta å ses snart :)

Anonym

15 Jul 2009 14:26

du får ta och bättra på din uppdatering tycker jag!

och så får du ta och ha lite mer bilder.. :)

Kommentera

Publiceras ej