Måndag.

2kommentarer


Ja så var helgen åter förbi. Hade tänkt plugga en hel massa men tror ni det blev så eller ? Knappast. Med flytten in huvudet så blev det massa mer packning här hemma samt att jag åkte iväg på prix och dollar och köpte lite nödvändigheter som vi kommer behöva.

Idag vaknade vi tidigt eftersom kl 07 hade Fredrik tvätttid, själv kunde man ju visserligen ligga och dra sig en liten stund till, men de var lika bra att stiga upp och igång med packningen, det börja märkas där borta nu iafl. Städade toaletten idag med, fy tusan vad äckligt det är. Tog listerna och väggarna idag och jaa tydligen var väggen vit och inte grå :P

Dagen D kommer med stormsteg nu iafl, känns väldigt roligt och skönt att äntligen få flytta. Jobbigt att gå och vänta på ngt! Nu kommer vi ha ett gemensamt hem där vi kan bara vara. Ska bli både skönt och spännande. Spännande på det vis att det kommer bli intressant att se hur det kommer bli nu när vi bor tillsammans på riktigt.. :)

Nu väntar strax en promenix med Fredrik..vi kan verkligen behöva släppa tankarna på allt nu och bara få andas lite. Tänkte passa på att fota lite med :) Ikväll blir det packning och en massa pluggläsning.



Asså en sak jag märkte i helgen var att inte min header syns....Är det någon som ser den ??





2 kommentarer

Elin

29 Sep 2008 16:15

Din header ligger här hemma, råkade få med mig den någång, har den i byrålådan.

Malle

29 Sep 2008 16:17

Nä det är alldeles vitt bara!

Men va roligt att flytta... Lycka till med sambolivet :)

Kommentera

Publiceras ej