Tisdag.

0kommentarer


Uppdatering av bloggen blir allt för sällan, men energin och speciellt den dåliga användingen av datorn nuförtiden bidrar till att jag aldrig är in på bloggen längre. Startar datorn och kollar mailen, det är allt. Fortfarande less sedan våren och mitt allt för flitiga dataanvändning kankse?

Nåväl, de senaste fyra dagarna har jag varit ledig, så otroligt skönt då jag innan jobbade som en tok. Dock gick dom här dagarna så otroligt snabbt och trots ledigheten är jag ändå så otroligt trött fast jag bara hade en 7 timmars pass idag..ledig imorrn oxå så kankse kan snappa upp lite ork då:P

ja annars har jag verkligen inget roligt direkt att berätta. Var och kikade in rean litegrann igår, köpte mig två (!) par jeans, hade presentkort på fifty så det är väl lika bra å passa på å få bort dom då det är väldigt sällan jag handlar där. Köpte mig iafl ett par wrangler svarta jeans, likadana som jag har fast skillnaden är ju då att dessa är svarta jämfört med dom tidigare, de andra paret jag köpte var ett par miss sexy. Gillar både färgen och formen riktigt mycket men..så är det här men:et. Det är ju då miss sexy, och de brkar bli så sjukt stora efter ett tag men jag chansa ändå. Dom var riktigt skönt och jag vill verkligen inte ha ett par till jeans som sitter som korvskinn på mig och jag knappt kan få på mig..well well vi får väl se hur jag känner om en vecka eller ngt. Satt appråpå jeans och tänkte på att det är Juli nu, och nförtiden ska jag inte ens ha jeans på mig, det ska ju vara kjol eller klänning nu ju! Visst idag är det ju sol, men sitter d inte i solen så är det inte så varmt.....kanske dags att försöka se sig om efter en utlandsresa :)

Nu är det typ bara en vecka kvar innan beskedet från universiteten kommer med, ska bli intressant. Satt och kikade lite idag och om det nu stämmer det jag såg så var det bara (!) 12 st som hade sökt i första hand till det program som jag vill gå. Sammanlagt var det väl 61 sökande eller ngt, å på min andra handsval så var det 24 sökande i första hand, så kankse vet jag vad jag ska göra de kommande tre åren? OM jag nu vill plugga.....USCH.....Vilken Ångest!!

Nu ska jag slå omkull mig i 10 min innan jag ska bege mig och träffa min lilla plutt Elin..ska bli MKT trevligt!!! :)


Hittade nyss denna gamla bild på oss två :)

Kommentera

Publiceras ej