I går var det dags för den hemska tentan. Hade ju fått en aning om hur tentan skulle vara upplagd (trodde jag iafl) innan, men det var inte riktigt som jag tänkt mig. Det första frågorna svarade jag rätt utförligt på men sen gick det utför. Med tanken på att alla frågor var värda 9 poäng så krävdes det rätt mkt till svar så jag håller verkligen tummen nu att det gick vägen..hoppas hoppas hoppas!!!

Lördagen har iaf svichat förbi, såsom alla andra lördagar. Var iväg till AnnaLena en sväng på kalas tidigare idag eftersom hon fyller år :) Jag och F var iväg på granngården och handlade lite oxå. Ikväll har jag och Sara (tro det eller ej) men varit iväg och tränat.  Vi vill båda träna så det gäller ju att ta det stunder man har tid och vilja, kanske inte kl 20.00 varje lördag då men ändå! Trevlig hade vi det iafl. tränade både motion och axlar idag. Hoppade lite hopprep oxå och herregud vad jobbigt det var.

Nu har jag nyss vräkt i mig ett helt ton fruktsallad med glass känns det som. Men det är ju så farligt gott :)

 Tror det är dags att få sig lite sömn nu .Glöm inte att ställa om klockan inatt !! :)

GodNatt







Så var det dags igen...

Ni som läser min blogg kanske kommer ihåg att jag för ett bra tag sedan skrev att min säng skakade. Alldeles nyss så hände det igen, denna gång var det dock soffan. Var riktigt längesedan de hände sist så man har nästan glömt bort det men nu så var det dags.


Hehe jag vet en som tycker sånt här är kusligt och det komiska var att jag precis var inne på hennes sida och läste. På hennes senaste inlägg hade hon lagt in hårgalåten och efter några sekunder av lyssnande så börjar soffan skaka. Så jag vet inte rikitgt om jag kanske ska skylla på Madde denna gång :)

Får se om det händer igen..jag överväger att det är tågen som bidrar till detta, men asså, det går ju tåg förbi exakt hela tiden här så varför känner man det inte fler gånger isåfall och varför skulle soffan skaka som om ngn tog tag i den och ruska den fram och tillbaka? MKT MYSKO!!

Det är intressant egentligen hur man kan känna som man gör. Imorse blev det en tidig morgon, vaknade redan kl 06.00 men lyckades somna om och sov till 07.15. Skönt att vakna pigg och utvilad redan vid den tiden. Gick upp och kika runt på internet, kolla allt som man brukar osv, sedan var det frukost och sedan plugg.

Har nu gått igenom allas tentafrågor, samt tentan från förra året samt min webbtentan som jag hade för några veckor sedan. Varför känns det ändå som om jag inte gjort ngt för? Jag gjorde ett break tidigare oxå för att kika på nya avsnittet av One tree hill. Är det på grund av det som jag känner att jag inte gör ngt vettigt alls?  Jag begriper mig inte på mig själv ibland..Jag säger själv hur viktigt det är att man ibland gör andra saker för att få lite mer energi men det slutar ändå bara med att man känner den här hemska ångesten....tentaångest tror jag det kallas :-(








Dags för att börja läsa igenom alla föreläsningsanteckningarna nu!!!

Jaa nu stänger jag in mig i mitt lilla bo och begraver mig i mina böcker samt papper här hemma för på fredag är det dags för den hemska hemska tentan. Ångest och stressen börjar bli på topp. Vi får se hur det slutar..Men imorgon sätter jag igång på allvar med tentaplugget. Upp tidigt - sedan är det bara att sätta igång.


Gäller att bara göra sitt bästa (och lite till )

Ja, jag vet..men antar att bloggtorkan är här!

För att sammanfatta allt som hänt den senaste tiden så är det att jag varit nere och hälsat på min kära syster med familj. Haft en riktig kanonvecka där nere, trots tidiga mornar, skrik, tårar och trötthet :P  Fått Godkänt på vår gruppuppgift. ( Fick tom kommentaren att vår arbete var värt mer än ett godkänt om något sådan betyg skulle funnits)  Har åkt skoter för första gången i mitt liv (resan blev dock inte så lång men men det är en annan historia) Ätit grillat hos svärföräldrarna samt varit kattvakt åt päronens tre katter :)

Ja det var nog vad jag gjort den senaste veckan, träning har det dock inte blivit något av, om man inte kan räkna alla gånger man gått upp och ner för alla trappor hos syster då (bor längst upp, typ femte våningen UTAN hiss ) samt hur mycket man burit och lekt med lilla sötnosen då :)

Nu sitter jag åter här i soffan på söndagskvällen och Fredrik har precis åkt iväg på jobb igen. Funderade ett tag på att plugga men överväger att sätta igång en film och sedan krypa ner och sova. Nya tag som gäller i morgon!




Japp så var det gjort. Nu har jag införskaffat mig en kort på pace och redan idag gjorde jag min första riktiga tur där. Följde med Sara som skulle dit på förmiddagen och det gick faktistk helt okey! Har inte så stora krav på mig än att jag ska orka vissa vikter men bättre ska det då iafl blir :)

Annars idag for jag upp till mamma och pappa en sväng med och blev bjuden på mat, kom precis innanför dörren då maten var färdig så då var dom ju bara tvungen att bjuda mig med :P Ibland när man är där så längtar riktigt hem. Jag har ju i princip bott där i hela mitt liv, ja trots mina tre år i bollnäs å de andra småställerna jag halvbott på så är det ju ändå hem. NU länge är de ju dock inte mina saker där man jag blir ändå lika avslappnar där jag kommer dit. Min och Fredriks lägenhets känns inte som hemma, visst så trivs jag till en del, men ändå inte. Svårt å förklara. Men men vi ger den här lyan en stund till, vem vet vad som händer till hösten ;)

Nu ikväll har jag försökt plugga, har massa tentafrågor som ska konstureras och sammanställa. Fy tusan vad det är svårt. Menar en vanlig fråga kan jag komma på oxå men det ska ju vara så speciella och avancerade frågor så jag blir bara tokig. Men jag har gett mig f*n på att försöka knåpa ihop några innan det är dags för sängen..hur sen det än blir!

wish me luck !!

Helgen har bara svichat förbi i vanlig ordning. I fredags blev det en mysig hemmakväll med min kära sambo, lagade god mat, åt fruktsallad till efterrätt och såg på film, vi både somnade dock i mitten av filmen så redan klockan 23.00 gick vi och la oss :)

Igår var vi upp till Fredriks föräldrar lite och hälsade på, där var det pulkaåkning och grillning som gällde, Fredriks syskon med barn var där och hade skoj!  Fredrik åkte både madrass och pulka och var helt slut efteråt, haha :) PÅ kvällen lagade jag till en god kycklinggryta som jag serverade med lite banan, äpple och nötter och fick riktigt bra med komplimanger så det var kul:) Även igår somnade vi snabbt, vi låg och pratade en massa och helt plötsligt vaknar vi och märker att klockan är 12, bara att pallra sig upp och göra sig i ordning för natten (alltid lika jobbigt när man en gång somnat)

Fick sms av min kära vän Elin också som var ute och spatserade ensam i stockholm, ME NOT LIKE! Men hon kom hem i tryggt förvar iafl och vi fick prata av oss en halvtimme så det var trevligt! och något som är ännu trevligare är att hon kommer hem till veckan..wehiii:)

Nu väntar en dusch och sedan lite lunch. Kanske ska jag försöka hitta lite motivation till plugget oxå, har tagit mig igenom 30 sidor idag redan ialf, men vad som fastnat det vet ja inte riktigt :P



Hehe ja, pratade ju om mutning i mitt förra inlägg för att få en ny design på min blogg, berättade min briljanta idén för Fredik nyss och han lät riktigt tveksam. Sa att jag ska både laga riktigt god mat och sedan ska ha få en massage.  Han såg ju riktigt fram emot det men vägrade att börja med sidan innan han fått mutningarna, frågan är då dock bara om man verkligen kommer sätta igång med min blogg över huvudtaget i helgen ?

Ingen simning blev det ikväll, varken jag eller Sara var så pigg på att åka iväg men vi tog oss ialf ut på en liten promenix. Alltid skönt med lite frisk luft trots att det  snöa/regna lite ikväll. Ska försöka lägga mig strax oxå, får väl se hur det blir med den saken men har tvättid imorgon bitti kl 08.00 :-/



        

Måste ju bara visa hur det brukar se ut hos mig på kvällarna ibland:)


Ja jag har sagt det förut att jag är så less min design på bloggen, och jag har försökt att övertala min kära sambo till att ändra lite men det har aldrig funnits tid. Sitter och funderar om jag ska försöka muta honom med ngt i helgen, tror ni han går på det? Middag som jag gör och lite massage som jag ger kanske fungerar? :P

Jag själv är så otroligt dålig på allt vad som har med koder att göra och att ens ge mig på att förändra om min blogg bidrar nog till att det blir riktigt gräsligt om ens något alls :P

Nu får väl bara se till att fundera ut lite färger och bilder man vill ha med så man kan bara säga åt Fredrik vad han ska göra :) Men ja vi får väl se om det blir någon förändring eller inte i helgen:)

Usch hela morgonen har jag haft ångest för att gå iväg att göra det där förbaskade cellprovet, men nu är det gjort iafl. Tänker inte direkt gå in djupare på vad dom gjorde, de vet nog en del tjejer ändå! Trevligt var det ialf INTE
Men det är ändå så bra att vi får möjlighet att göra detta eftersom det kan bidra till att man förhoppningsvis kan ta bort cellföräningringarna(om man ens har några) i tid innan det blir allvarligt.

Nåväl ikväll blir det nog lite simning med Sara iafl, så något trevligt denna dag blir det, får se om vi hinner med att basta lite oxå :) Innan dess är det nog massa plugg som gäller..måste sätta lite fart nu, har några tentafrågor som ska vara skrivna snart och det är ju en fördel om man har läst böckerna då! :)

Usch ibland undrar jag hur jag fungerar! :P

Imorse när jag skulle göra iordning lite frukost så ställde jag fram en tallrik å tog fram yougurt med mera.  Samtidigt kommer Kalle och jag kommer på att han kanske vill ha lite mat oxå, tar upp hans skål och gör rent den och ställer den på diskbänken, går och hämtar hans kattmat (mjuk) och river av och häller maten i skålen, dock inte i hans skål utan i min egen! Hade hällt i all mat innan jag verkligen inser vad jag håller på med. Kalle hade nog visserligen inte klagat av att få vaniljyougurt till frukost men jag hade inte gärna velat äta kattmat:P

Ibland är verkligen inte tankarna med.........

Helgen började efter min tenta i fredags (vilken jag klarade oxå för den delen) Därefter begav jag och Fredrik oss mot Falun, började med att hämta nå prylar åt Jon sedan svängde vi in på en affär som Fredrik så gärna ville in på, hittade en tröja där åt Fredrik som han senare köpte :) Därefter letade vi reda på en nyöppnad affär där jag hittat ett fin nyckelskåp hos. Dessvärre fanns ju inte den färg jag ville ha men anmäle dock mitt intresse och dom ska nu ringa när den kommer in :)

Därefter åkte vi iväg till församlingsgården där min syster med familj var och dukade inför dopet som skulle vara på lördagen. Gjorde klart där och sedan for vi hem till dem där vi blev serverad mexikansk köttfärspaj och glass til efterätt:)

På lördag var det dags för dop för mosters lilla sötnos. For iväg rätt tidigt för att dona med det sista på församlingshemmet och gick sedan upp till kyrkan. Visste överhuvudtaget inte alls vad som skulle hända där framme vid altaret där vi stod, visste att Emma skulle få hälla i dopvattnet i den där stora saken (kommer inte ihåg namnet) men tydligen skulle jag vara med och hjälpa till oxå fick jag det meddelat, hehe :)

Lilla sötnosen blev ialf döpt till Clara och hon var helt bedårande, inte ett enda ljud under hela dopet, inte ens när hon fick vatten på huvudet eller då vi alla skulle lägga vår hand(?) på hennes huvud..Hon var så otroligt duktig och moster var så stolt:)

Blev kvar där några timmar, blev ju serverad både lunch och fika och stannade även kvar för att hjälpa till att städa undan sen så vid halv fem begav vi oss hemmåt och väl hemma var det bara att hämta hem Kalle och sedan släppa av Fredrik hos Jon för lite fest och sedna hem och vila en stund innan Sara kom över och vi begav oss oxå mot Jon och AnnaLena och sedan Jvgs. Krogen var väl dock ingen höjdare ihelgen men det var trevligt att komma ut å se lite folk iafl ...

Ja det var min helg det, söndagen blev det att inta soffläge mest hela dagen iafl :)





Moster och hennes sötnos (som är väldigt fundersam över vad människorna som sitter i soffan bredvid oss gör)