Ja idag var det tänkt att jag skulle testa på funktionell styrka igen men dessvärre var det inställt idag så ingen träning med andra ord. Däremot har nog min kära vän Sara börjat ledsna på mig då jag sagt att jag ska höra av mig till PACE angående en introduktion så nu har hon pratat med han som äger det och nästa vecka ska jag dit och bli introducerad av min käre vän:)  Sara är väl min ängel hon....tur jag har henne som drar en upp ur den här hemska gropen man befinner sig i!

Vi har även nu bestämt en dag för vår myskväll som vi ska ha, Vin, räkor, ost, kex,vindruvor,  bröd + röra,  massa prat och mörk choklad som Sara vill få mig att börja äta står på schemat och vad passar bättre än att ta det  kvällen då det är final av melodifestivalen :) Haha antar vi ledsnar efter första låten men det lät bra när vi bestämde dag iafl och jag tror nog det kommer bli en riktigt trevlig kväll!!

Sitter som vanligt med plugget nu, men funderar om jag ska ta och börja städa lite, jag stör mig så mkt på att se saker överallt och det finns väl inget skönare än när allt är städat och det luktar fräsht hemma! Plugget får jag gå igenom ikväll igen, ångesten är stor inför imorgon men jag förtränger bort den känslan nu för en stund.

Om några timmar är min Fredrik hemma igen oxå så lite kramar och pussar ska det allt hinnas med ikväll med :)





Usch idag har jag inte alls pluggat så mycket jag skulle ha gjort, på förmiddagen uträttade jag lite små ärenden som att bland annat köpa en bok som en present till Emma ( hennes lillasyster kommer ju få mycket paket på dopet så tänkte vara en snäll moster å ge sötnosen en litet paket med) Det blev Gittan och fårskallarna (eller ngt sånt) ska tydligen vara rätt okey :) Jag passade även på att gå in på skoaffären, har varit å sneglat på ett par skor tidigare och idag passade jag på och köpte dom. Absolut inte nå speciella skor utan mina nuvarande är så trasiga så dom bör (läs MÅSTE) slängas och då måste jag ha ett par andra som jag kan gå i !

Nu ikväll var jag och Sara iväg och simmade en sväng i Färila. riktigt skönt, passade på att basta oxå, var riktigt frysen efter simturen, vattnet var ju så kallt!

Nu är det dags att läsa lite kurslitteratur innan det är dags att somna, antar att de inte blir om för länge. Läsning brukar få mig att somna rätt lätt :P



Var nyss in på Linas sida och jag måste bara testa jag med :P

Googla ditt namn + "är" och ta dom fem första träffarna. Detta är vad universum försöker förmedla till dig.


Linda är gravid!  ( Nej det är jag inte)
Linda är en pålitlig blodgivare  (Nej dessvärre, mitt blodvärde är inte på topp så att ge blod är nog ingen bra idé)
Linda är besatt av sitt utseende (nje kan jag väl inte påstå )
Linda är först ut från Accentures SAP-skola i Indien  ( Vad e det?)
Linda är bra hon... (haha ja det kan jag väl hålla med om då:P )

Måste ju bara skriva ner den 7:e träffen oxå
As Good as it gets: Linda är en snigel ( haha ja nog är jag långsam alltid )


Ja mina träffar stämde väl inte in någonstans men ett litet flin på läpparna fick jag iafl, men vad universum försöker säga till mig vet ja inte, man kan ju alltid tolka det som att jag borde börja ge blod, bli gravid, bli mer mån om mitt utseende å gå ut ut från skolan ? Iof är väl de mesta något som jag hoppas kommer inträffa, första jag ska göra är att klara av skolan, får min kandidatexamen, ge blod önskar jag att jag kunde göra redan nu och att bli gravid, ja någon gång i livet kanske man vill skaffa barn, vem vet. :)


Ngn likhet ? :P

Ja så var det söndagkväll igen och här sitter jag nu ensam igen eftersom Fredrik åkt ner och jobbat. I helgen har varit en helg som vi har gått om varandra rejält. Det har varit så mycket som skulle göras för Fredrik och tiden räcker inte alltid till, fast vi har ju umgått rätt mkt ändå men inte så mkt ensam tid som vi brukar men men så är det ibland. Bilen har iafl fått en ny handbroms nu så får hoppas den fungerar och går igenom besiktningen på tisdag :)

Min käre sambo var även med i lokaltidningen i Lördags om ni ville veta, verkar som dom får lite mer tid den här sommaren till att åka Yetski på iafl, ska skicka in ansökan nu så får vi väl bara hoppas den blir godkänd då! :)

Just nu ligger jag bara i soffan och kikar lite på tvn, funderar om jag ska lägga mig å kika på Beck senare, bädda ner mig under filten och mysa lite. Lugnet innan stormen sådär! jag MÅSTE plugga som tusan nu iveckan och jag hoppas bara inte jag är så uppstressad som jag brukar så att den där dumma migränen kommer dagen efter eftersom då är det Claras dop.

Hehe måste bara visa er en bild på Tiger ( minstingen hemma hos mamma och pappa, om man nu kan kalla honom liten :P ) Han lekte tydligen sotare eller ngt idag...



Bilden är tagen från mamma och pappas köksfönster. Han klättrade helt upp på taket och sedan ner hela vägen igen!


Nu kommer jag låta som en riktit gnällkärring, men usch vad det låter här. Grannarna har fest och det bara dunkar här uppe, hade hoppas på att dom skulle ut på krogen (hoppas visserligen fortfarande) Jag har inget emot musik och att dom har fest egentlgien men det låter så sjukt väl in till oss. Inte hjälper det att dom har allsång till nationalteatern heller :P

Fredrik undrade ikväll om de inte var dags för oss att ha vår inflyttningsfest snart, såhär 5 månader efteråt :P   Så jag kanske inte ska gnälla så mkt förren vi har haft vår fest då :P

Kvällen har annars varit lugn här hemma, Fredrik är iväg å har sin tvspelskväll med Jon så jag och Kalle har legat i soffan och kikat på melodifestivalen! Pluggtankarna har jag förträngt idag, det är en ny dag i morgon så får se om jag offrar ngn timme då :)

Nu funderar jag om jag ska ta och krypa ner och lyssna lite på "Män som hatar kvinnor"  fixade hem dem som talbok idag, tänkte att jag kunde vara lite effektiv å göra lite olika saker samtidigt :)



Ja så var det helg igen, inga planer allt planerade och det kanske är bra det. Bara jag hittar orken ska jag sätta mig ner och plugga för jag har såå mkt att göra just nu och jag gillar det inte! Är rädd att jag helt tappat motivationen om inte webbtentan går bra. Det här är en mkt intressant kurs men så sjukt svår!

Igår var ialf en bra dag, Jag och Sara for iväg och simmade, solade och bastade. Var riktigt skönt, Så det får vi nog allt ta och göra om snart :)

Idag är det dock en mindre bra dag, en riktigt skitdag med andra ord, Varför kan jag inte riktigt säga..Jag och Sara satt nyss och pratade och drömde oss bort till ett varmt land. Bara packa ner de nödvändigaste å åka bort, det vore så skönt. Få uppleva lite värme och lite sol. Antar att det skulle bidra att man skulle bli lite glad och hitta motivationen igen..fast jag säger bara kankse. Men ngngång ska hon och jag göra om vår resa igen iafl,  kanske till ett varmare land än sist, huvudsaken är ju dock att vi kommer iväg igen iaf :)

Idag är det även en tvättdag. har hållt på att tvättat sedan 08.00 imorse och jag brukar ta med mig kläderna upp och låta dom torka här uppe för torkskåpet ser inte så fräsht ut tycker jag men idag ville jag inte ha kläder här inne överallt så stoppa in dom i  skåpet ändå, fördel är att dom torkar snabbare men nackdelen är att man måste springa upp å ner hundratals gånger bara!

Nä slut på klagande! nu ska jag ta och sätta fart med dagen med början på att hämta den sista tvätten nu!


Idag provade jag på att träna på STARK för första gången, testade funktionell styrka och det var faktiskt väldigt rolit men sjuukt jobbig träning. Jag är dock besviken på mig själv som inte orkade eller tog ut mig helt rejält. Från början gick det bra med sedan började min jävla andning att bli kass så det vara bara att sakta ner på tempot. Antar att det är min dåliga kondition som bidrog till att det blir så där men fortfarande så känns andningen inte helt okej!
 
För att återgå till träningen iafl så var det annat än det jag gått på tidigare, nu körde det på hela tiden och alla var verkligen engagerat i sin egen träning. Ledaren var ju superbra, mkt energi och vilja :) Vi får se om det blir ett pass till, till veckan! Imorrn blir det troligtvis lite simning iafl med Sara :)

Nu väntar dusch och lite streching iafl, antar att jag kommer ha en hemsk träningsvärk i morrn och för att inte tala om på lördag :)

Ja så var Sundsvall trippen över för den här gången igen då..har faktistk varit bra dagar ändå,har lärt mig eller åtminstonde fått mig att fundera allt mer om hälsa respektive rehabilitering.  I Tisdags var det en gammal student som föreläste om hennes arbete för oss och om hur vår utbildning hade bidragit med mycket inför det arbete hon ställs inför varje dag. Var riktigt intressant att höra faktistk. Iochmed att min utbildning är så otroligt bred så är det så svårt att veta vad man kan bli. Jga själv har inte bestämt än vad jag vill jobba med men nu har iafl små tankar växt fram och kankse har jag hittat ngt som jag skulle vilja satsa på..iafl prova på..vi får se :)

Resorna har varit mest jobbiga, att stiga upp 05.00 på morgonen gör mig allmänt seg och knepig, Har dröm så konstiga drömmar oxå och vaknat upp och kännt ett rejält obehag. Antagligen för att jag sover som djupast då klockan ringer och sömnen som man verkligen behöver blir störd. Inatt har både jag och Kalle sovit hemma iafl, i min stora och sköna säng med mitt täcke! Har dock upptäckt att det kommer bli lite problem inatt då Fredrik kommer hem eftersom jag hhar märkt att jag e extremt duktig på att sova mitt i sängen åsså sparkar jag bort fredriks täcke så halva ligger på golvet när jag vaknar..får se om jag vaknar med att halva fredrik ligger utanför sängen imorrn bitti, eller kanske hela han :P

Nu väntas plugg, plugg å åter plugg för om en vecka är det dags för en webbtenta :-/


Imorgon väntar Sundsvall med en heldag med föreläsningar. Sitter och läser en bok inför första föreläsningen imorrn som handlar om förvärvad hjärnskada. Väldigt intressant faktiskt så jag har stora förhoppningar inför föreläsningen imorrn! Får se hur många det är som kommer vara där, klassen har blivit allt mindre nu den här terminen och sist var vi så å så det nästan kändes pinsamt! Själv sätter man sig alltid längst fram så känner mig som en riktigt pluggnörd :P Orsaken är dock att salarna oftast är kopiöst stora och många av de lärare som jag har använder inte mikrofon så det är bara till att sitta nära och försöka att höra vad som sägs. Jag åker inte flera mil för att inte lära mig något utan jag försöker att göra det bästa av dagarna då det är föreläsningar. 

Tar bilen upp denna gång oxå, så himla dumt med tågtider annars hade jag mer än gärna åkt buss/tåg faktiskt. Men att enbart ha 4 min tillgodo i hudik för att byta från buss till tåg klarar mitt psyke inte av så det blev det mer bekväma sättet :)

Nåväl det är väl dags att göra sig klar för natten nu och försöka få lite sömn innan klockan ringer vid 05.00 imorgon bitti, hua vilken tid att stiga upp! Håll tummen att resan dit och hem går bra iafl och att jag slipper ligga och köra bakom en långtradare hela vägen hem imorgon som sist :P

NattiNatt!!


Usch jag saknar redan min Fredrik! Trots att det bara är 5 timmar sedan han åkte så känns det så tomt. Vissa kvällar är mer jobbiga än andra. Den här kvällen är en av de jobbiga. Jag vet inte varför men jag saknar bara att ha honom här bredvid mig i sängen. Jag tillochmed saknar snarkandet just nu:P 

Jag vet, dagarna går fort och snart är han hemma igen.


Mitt hjärta <3

Helgen är redan över, den rusade förbi, som vanligt!  Alla hjärtans dag i går, firade den egentligen inte överhuvudtaget. Gillar inte rikitgt hysterin över att man SKA köpa rosor eller present. Vi "firade" kvällen med lite god mat och efterrätt och lite filmtittande iafl och det räckte långt :) Jag får överraska Fredrik ngn annan gång med rosor å present..då han minst anar det:)
Idag har de blivit en solig promenad med Sara, städning av lägenheten och så har vi fått in vår nya bänk och satt upp vår nya hatthylla! Blev bra! Men det ser väldigt tomt ut i hallen nu tycker ja..får se om jag får med mig fredrik och fota lite till helgen så vi kan framkalla våra bilder som vi har tänkt! :)

Har suttit lite ikväll och kikat på STARKS utbud, trots att jag skulle vilja prova på AfroPowerDance känner jag verkligen inte att självförtroende finns där för att ställa sig där och skaka loss bland männsikor som gjort det där tusentalsgånger, jag är en en stor lycksstolpe just nu som knappt går att böja så måste nog allt börja med att försöka träna upp hela mig först :) Funderade om man ska prova på funktionell styrka där istället, är på lunchtid oxå så det vore ju jätteskönt. Är ett pass i morgon men om jag lyckas ta mig dit redan då är frågan :)

Måste verkligen komma igång nu, mår dåligt av det här, jag sitter och beklagar mig hela tiden men ändå kommer jag inte till skott! Har ju inte ens köpt mig kort på lgf än! Får nog försöka ge mig själv en ordentlig spark i arslet och sätta lite fart nu!!

Nog pratat om träning...nu väntar sängen och läsning om förvärvad hjärnskada som jag ska på föreläsning om på tisdag!!

Nattinatt!

I slutet av månaden är det dags för dop för Clara. Jag har blivit tillfrågad om jag vill vara gudmor och även om jag eventuellt skulle vilja läsa upp en dikt. Skulle jag läsa en dikt ska det vara någon riktigt bra och som känns bra att läsa. Tänker inte gå upp och läsa ngt ur ngn bibel eller något sån, känns en aning dumt.  Jag vill dock göra det trovärdigt.  Har suttit och letat dikter idag men hittar inga som jag känner något för, det flesta handlar om kärleken ett barn ger till sina föräldrar, och vad vet jag om det ? Kikade även på vissa sångtexter, visst finns det många fina men de passar inte att läsa..Om ni har några bra idéer så får ni gärna ge mig förslag, uppskattas! :)


Har annars inget roligt att berätta, samma sak dag in och dag ut nu, har näsan i mina böcker..men snart helg iafl :)


Det känns som om jag har läst hur mycket som helst de senaste dagarna..men hur kan då ändå komma sig att jag bara tagit mig igenom halva boken ?? Stressen ökar med tanke på att jag har tre hela böcker till att läsa samt de andra böckerna att repetera!  Hualigen vad jag har gett mig in på egentligen ?

Just det ja..om någon undrar hur frisörbesöket gick i torsdag så gick det bra iafl :)

Blev ingen direkt färgning utan vi la bara i lite färg i hårbotten då jag ska försöka få lite ljusare hår framåt sommaren, hinner väl dock ändra mig men försöka kan man ju iafl :)

Klippningen blev även den riktigt bra, behöll längden på luggen men klippte nog av en decimeter eller mer på själva håret. Vi funderade på att ta ännu mer men vi avvaktar lite! Får se hur det blir nu i veckan då man inte orkar styla och göra iordning håret, brukar vara då det visar sig om man verkligen gillar frisyren :)

Ibland undrar jag hur många veckor det har gått då jag har sagt att nästa vecka då ska jag börja bli nyttig igen...jag vågar inte ens tänka och jag vågar inte heller lova att nästa vecka, som börjar redan i morgon, kommer jag att börja men jag kan försöka.

Har bestämt att jag måste försöka minska ner mitt sockerintag nu, det är WAY TO MUCH  och det märks även på mig. Nu pratar jag inte om att jag ska gå ner i vikt bla bla bla utan jag måste bara försöka sluta äta så onyttigt. Den senaste tiden har jag haft och har fortfarande så otroligt svårt att somna på nätterna och vaknar upp trots 8 timmars sömn så otroligt trött så nu måste jag bara försöka att förbättra det på något sätt. Har tänkt gått ut på fler promenader oxå, dock har vädret inte direkt motiverat mig de senaste dagarna..eller tom veckorna. Jag längtar bara efter att få vara den där pigga och glada Linda som jag brukar kunna vara.

Imorgon kommer inte ngn klocka ställas dock men vi får se om jag lyckas ta mig upp i skaplig tid och gå en lite morgonpromenad. Kikar man ut nu så ser det ju inte lovande ut med tanke på vädret men det kan ju förbättras till imorrn, vi får se:)

Igår blev det lite fest..

Det började med att Elin, Malle och lilla söta Isabelle kommer över hit sedan traskade jag och Elin iväg efter några glas till Sara och Pelle där vi fortsatte drickandet! :) Riktigt trevligt hade vi det, visade att inte bara killar som kan spela guitarr hero :P
Därefter drog vi in mot stadt..var midnre folk än jag väntade mig men det blev en helt okey kväll :) Hände några små incidenter men inget som det inte kom något gott ur..eller hur ? :)

Måste bara berätta oxå att seglet hade en snyltgäst i trapphuset i natt oxå, inatt när vi kom hem låg det en tjej på golvet och sov mellan vår och grannens dörr. Fredrik frågad varför hon låg där men vi fick bara ngt kort mummel tillbaka så han sa godnatt så gick vi in till oss! Imorse var hon dock borta :)

Idag har jag och Fredrik bara tagit det lungt, låg och drog oss rätt länge i morse och sedan på eftermiddagen for Fredrik iväg och köpte Cola och pizza och vi bänkade oss framför tvn och Främmande Fågel. Är en serie i fyra delar som tidigare gått på tvn tydligen..tyckte det var riktigt bra faktiskt. Gillar svenska polisserier, dock sitter man ju alltid å funderar över varför en polis ALLTID åker ensam till ett ställe...Nåväl jag gillade den iafl.

Nu ligger jag mest i soffan, har som tur var Kalle bredvid mig.Fredrik åkte för någon timme sedan och som varje gång när han kliver ut genom dörren känns lägenheten större än någonsin. Veckorna går dock fort och snart är det torsdag igen :)

Snart väntar sängen, imorgon väntar en låång pluggdag! Har så mkt att läsa och trots att den "riktiga" tentan inte är i slutet av mars så börjar stressen redan komma. Men pluggtankarna ska inte komma förren i morgon. Ikväll är en vilokväll :)

Strax väntar frisören, får se hur mkt jag vågar förändra, troligvis inte så mkt :)

Ska bli skönt att komma ut en sväng och tänka på annat för just nu är jag mest irriterad. Håller på med ett grupparbete och just nu är det så mkt dubbelarbete så jag blir knäpp! Igår satt jag och förkortade ner arbetet så att vi håller oss inom ordgränsen så väntade bara på två stycken som skulle acceptera och se över om de fanns ytterligare några ändringar, så nu när vi fick tillbaka rapporten igen så finns deras ändringar med..men inte mina! Jag vet att det säkert inte är med mening och jag är otroligt glad för att dom kom in i vår grupp men det är bara att ibland blir det för mycket...Hela den här rapporten känns som lite överkurs då vi har spenderat mestadelen av tiden åt layouten och texten istället för själva innehållet. Usch nä jag ska väl inte sitta här och beklaga mig...antar att det är så mycket mer som egentligen ligger bakom att jag är irriterad med det här blev väl bara grädden på moset antar ja!


Måsta bara få skriva av mig lite känner ja! Nu är det dags att göra sig iordning och kila iväg.....återkommer med hur det gick hos frisören senare :)


FIck nyss reda på att min kära vän Elin kommer hem i helgen!! YEEES :)

Ska nog allt försöka hitta på nå tok!



Ja idag har det varit en riktigt pluggdag, har suttit med gruppuppgiften idag igen, trodde det var klart men kan arbeten någonsin bli klar? Har även läst över 70 sidor om psykiatri...trots detta så känns det som om man hade kunnat göra mer? varför denna jobbiga känsla..

Har varit riktigt snäll iafl mot min kära sambo idag och gjort massa matlådor åt honom, får se om det duger eller inte :) Är det något jag inte tycker om så är det att ställa sig att laga mat åt sig själv. Så tråkigt. Bjöd dock Kalle på stekt falukorv igår kväll men det dög inte :P Imorgon ska jag dock laga lövbiff med vitlöksost och servera med couscous tills fredrik kommer hem, kom dock på att det inte finns sallad hemma så är väl till att åka handla igen imorrn.

Ska nog även åka iväg och handla ny kattmat åt Kalle, har köpt vetrinärsfoder förut och det har fungerat bra, men tyckte de blev så dyrt då en påse kostar hela 250 kr(!) så har köpt friskies den senaste tiden men har märkt att han går och äter hela tiden. Bara vräker i sig både hårdingar och mjukmat. Det gör han inte med vetrinärsfodret så ska nog återgå till det för det verkar vara bättre för Kalle då han blir mättare och äter mer regelbundet med den maten.... haha vad roligt det låter, låter som om jag pratar om någon människa men när man är hemma mestadels på dagarna som jag ser jag hur Kalle håller på hela tiden!

Appråpå inget så funderar jag lite på utgång ihelgen, har varit ut två gånger det senaste halvåret tror jag så är väl kankse dags igen. Vi får väl se vad man känner sig för...Imorgon blir det iafl lite förändring så man kanske känner sig lite finare då :)

Nu har lågkonjukturen drabbat vår familj på riktigt oxå....

Alldeles nyss fick jag reda på att dom ska lägga ner min pappas jobb. Det känns knepigt. Jag hoppas att dom kommer på någon lösning..jag kan inte låta bli att tänka på alla som jobbar där, jag vet att de flesta är äldre och har jobbat mestadelen av sitt liv inom den branchen. Hur lätt är det att få ett jobb i dom här tiderna och speciellt i Ljusdal...

Det är så sjukt med den här lågkonjukturen nu, ska nog vara väldigt glad för att jag pluggar just nu, är nog troligtvis rätt tillfälle för det. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka på pappa och om vad som kommer hända. Jag vet att jag alltid är steget före och tänker det värsta jämt...men jag tror att om pappa skulle gå hemma om dagarna skulle han bli knäpp.

Hoppas som sagt att det kommer bli någon lösning iafl, för detta kommer inte enbart drabba de människor som arbetar på pappas jobb utan det kommer drabba transportbolagen så otroligt mycket som kommer att behöva åka så mycket längre...Varför ska alla företag finnas söderut ? För nu har dom bestämt att både pappas jobb och ett företag i piteå ska läggas ner, kan tänka mig att det knappt finns några företag kommer finnas kvar i Norrland inom pappas bransh.

Nåväl nu ska jag stänga av mina tankar för kvällen tror jag och plocka lite i lägenheten. Kan behövas...


Först och främst måste jag bara berätta att jag klarade förra kursen. Var en stor rapport som skulle skrivas, fick Linnéa att ställa upp som intervju person så jag är henne evigt tacksam :)

Helgen var riktigt lungt, som vanligt, har dock haft en jobbig huvudvärk hela helgen som vägrat ge med sig men tror att den börjar släppa lite nu!  Var iväg till birsta i fredags och inhandlade lite saker till lägenheten, hade tänkt kika efter lite kläder men det hann jag inte med. Köpte nya handatag till våra skåpsluckor ialf och shit vilken förändring det blev. så MKT snyggare, köpte ett par svarta gardiner med och känner mig riktigt nöjd nu med köket. När man bara hyr så vill man inte kosta på så stora förändringar men är iafl nöjd som det är nu..än så länge :)

Imorgon väntar videokonferans med min grupp, får se hur det går. skönt att bli klar med gruppuppgiften iafl så att man kan koncentrera sig på resten av plugget sen. Tänker försöka engagera mig rejält i plugget den här veckan så kanske jag kan få belöna mig själv med lite nya kläder till helgen och/eller kanske en ny mobiltelefon  :)