Ja redan i morse var jag rastlös som tusan så började med att damma lägenheten sedan fick jag för mig att göra lite scones til frukost så slängde ihop det lite snabbt och tog fram lite andra frukost saker innan jag gick och väckte min kära sambo, hoppas frukosten blev uppskattad :)

Det här är vad jag har hunnit med idag...funderar dock om jag ska orka stryka lite gardiner oxå å hänga upp lite nya...har ju såå många fönster som det behövs bytas på oxå menar ja :P
  • Städning av kylskåpet
  • Rensning i skafferiet
  • Bakat scones
  • Putsat fönster
  • Dammsugit
  • Torkat golven
  • varit iväg på COOP och handlat samt hämtat ut paket.
  • Gjort egen musli
  • Varit hem till mamma och pappa en sväng och kollat till katterna lite
  • Pluggat

Nu ligger jag i soffan tillsammans med Kalle och kikar på desperate. Får se om jag tar mig upp härifrån senare...


Som vanligt vaknar jag klockan 07. men oftast brukar ja känna mig lite mer utsövd men jag somnade inte förren kl 02 i natt så segheten är ett faktum. Funderar dock om jag ska sätta igång med lite städning nu, inleda "ledigheten" med att få fint, är iafl skönt när det är klart. :)

Ska försöka komma på ngn bra idé till våra fönster oxå, har ju väldigt knepiga fönster i lägenheten och eftersom vi har katt kan vi inte ha fönstrerna öppet så mkt vilket resulterar i att man nästan få leva i en bastu. Det är fruktansvärt här hemma när det är varmt ute så jag ser inte fram emot en sommar i den här lägenheten direkt. :-/

Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Verkar bli sol idag så ska försöka ta mig ut på en promenad iafl:)

....för mitt dåligt uppdaterande...men det har inte funnit tid eller snarare ork till att skriva.

Har den senaste tiden iafl spenderat en natt på hotell nere i Uppsala med min underbaraste, hade en jättetrevlig vistelse med massa mys. Har även varit uppe i Östersund och haft redovisning samt gått på föreläsningar. Har även hunnit iväg en sväng till järvsö till min kära syster. Annars har de senaste 4 dagarna gått åt att sitta med min hemtenta...

Och äntligen kan jag säga att jag börjar känns mig någorlunda klar..har några ändringar som jag måste göra samt lägga till lite förklaringar men sen så är det klart och jag kan njuta av ledighet i en vecka..Underbart :)

Har ju iof hunnit med att bli bjuden på grillat tre (!) gånger i helgen oxå..först hos syster yster på lördagen grillade vi hamburgare till lunch, sedan blev det grillat till middag hos mina föräldrar och i går for vi upp till Fredriks föräldrar och grillade. Supergott. Detta är verkligen en sak som jag har saknat. Grillning hör sommaren till och nu är den verkligen på väg afl :)

Tog med en promenad med Sara nu på kvällskvisten oxå och det var så skönt att komma ut, när man suttit inne och pluggat hela dagen är lite frisk luft guld värt. Nu väntar dock sängen och en förtjänad sovmorgon imorgon bitti :)


Natti natt!!


Imorse när jag vaknade var jag inställd på en morgonpromenad med Sara, istället möts jag av SNÖÖ. Överallt är det nu vitt och det fortsätter att snöa. Ibland vill man bara dra täcket över huvudet. Verkligen inte det start som jag vill ha idag.
Ska försöka ordna fram lite frukost nu iafl och sedan får jag väl sätta näsan i kurslitteraturen. Började läsa i en av böckerna i går kväll och jag vill bara stänga igen den igen, när jag ser hur mkt text det är jag ska läsa sitter jag mest och räknar sidor då jag läser. Men kursen är inte rolig. Troligtvis den tråkigaste kursen med ändå mest värdefulla inför C uppsatsen sista året skulle jag kunna tänka mig.

Jag får tänka på allt skoj som ska hända i morrn så kanske jag kan kämpa på lite idag:)
Imorse klev jag upp och begav mig ut på en promenad med Sara, Vädret var ju inte alls det trevligaste dock, blåsigt och regnigt men det var skönt att få lite luft iafl:)

Sen dess har jag suttit med grupparbetet lite men nu så är det inskickat iafl så får se vad dom andra i gruppen säger. Borde ta och läsa lite oxå men energin är lika med NOLL. Ska ta och göra mig lite lunch nu tänkte ja, får se vad de blir, sen tänkte ja försöka orka ta mig iväg både på biblioteket och till Pace för lite träning.


Sitter mest nu och funderar varför det ska ta sån evighetstid innan man får svar på saker och ting. Finns det något värre än attt sitta och vänta...

Glömde ju skriva i att jag hann träffa min underbara Linnéa oxå i lördags. Vi tog en fika här hemma och satt och pratade. Var mkt trevligt. Hon hade med sig en kattbur i rotting oxå åt Kalle som han blev såå förtjust i. Vi är så tacksamma:)

Och såklart fick favoritleksaken följa med in oxå :)



Tar gärna emot bilderna som du har på telefonen oxå Linnéa, antog de var du som skrev kommentar i går kväll :)

När jag ändå är igång med lite bilder tänkte jag bjuda på några sedan skoterdagen. Gick ju inte som planerat direkt men men det var mysigt ändå att vara tillsammans med Fredrik och det är väl ändå huvudsaken :)









Istället för att åka skoter satte vi hos fredriks föräldrar och fikade upp vårt fika för dagen och myste ute i solen med hundarna. Hann med lite snöbollskastning oxå :)

Tänkte bjuda på lite bilder sedan i helgen oxå :)





Mina underbara rosor som jag fick av Fredrik









Elin, Je
nny, Linda, Josse och Emilie





Malle och värdinnan för kvällen Madde, Elin och Putte och till slut Jag och Elin....var riktigt stort pusskalas på festen tror jag :)


 Var massa folk till oxå men dessa fick ja inte med på kort...men en trevlig kväll var det iafl. Vi hamnade iafl på Jvgs där vi dansade och hade skoj. Första gångne på länge som jag dansade, bevis på att de blev mkt alkohol kanske. Beslutade mig sedan för att gå hem eftersom jag kände att de blivit lite för mkt alkohol men jag slutade upp på Stadt så så mkt för att jag försökte vara lite duktig :P

Nu är påsken över och sammanfattningsvis har den varit väldigt bra :)


Kort sammanfattning av den långa helgen

Långfredagen så började dagen med en promenad med Sara runt sjön. Sedan passade jag opå att träffa min Elin som var hemma över helgen. Vi tog oss oxå en promenad, strosade runt lite och pratade en massa, mkt trevligt, passade även på att köpa en glass och njuta av vädret :) Kvällen bestod med av mys framför tvn med Fredrik.

Påskaftonen började med påskäggsjakt här i lägenheten, tydligen hade påskharen varit hit och lämnat massa ledtrådar om vart påspresenten var så det var bara att börja leta sig omkring här i lägenheten. Efter ett antal varv så fann jag tillslut den riktiga överraskningen. Jag och Fredrik ska iväg och bo på hotell till helgen :) Vet inte vad jag gjort som förtjänat både blommor och hotellvistelse men överlycklig är jag iafl :)

Senare åker vi iväg på god påsklunch till svärföräldrarna och efter det var det hem och göra sig lite i ordning inför kvällens fest. Gick ända till Madde, visst det är inte så långt med med högklackar är det långt och mina fötter lider ännu:P Hade iafl en riktigt roligt kväll trots att det blev en aningen för mkt alkohol men men huvudsaken är väl dock det var roligt eller? :)

Påskdagen spenderades mest i sängen/soffan illamåendes. Jobbig bakfylla med lätt magvärk och illamående. Promenerade iafl iväg till Mamma och Pappa på middag senare och fick i mig lite mat så sen började man komma igång igen. Hämtade hem min söta Kalle oxå eftersom han fått spendera natten där eftersom det var riktigt livat här i Fredagskväll och jag ville inte att han skulle vara ensam hemma om det upprepades på lördagskvällen och vi inte var hemma.....

På Annandag påsk så hände de väl inte så mkt alls egentligen, var iväg på pace en sväng med Sara och kikade in de nya maskinerna, tog ett snabbt varv oxå men träningen gav inte så mkt eftersom jag inte ens fattade vad jag skulle göra på alla men men ska  försöka ta mig dit imorrn oxå och hoppas på att han som äger det är där då så kan man få lite hjälp kanske :) Var iväg en snabb sväng till mamma och pappa igår igen, där är det planering som gäller inför renovering av badrummet som gäller (äntligen) Sedan kom Elias över ett tag och vi kikade lite på färjan..sedan var det läggdags som gällde eftersom Fredrik skulle upp i morse vid 03.00...

Idag är det plugg som gäller för hela slanten, går dock riktigt segt men jag kämpar på iafl :)


Åhh kan man bli mer lycklig? :)

Nyss ringde det på dörren och jag i min pyjamas gick för att öppna och vem var det som stod där om inte FREDRIK, med en helt underbar bukett med röda rosor!  :)

Vi har precis "firat" att vi har varit tillsamman i 1½ år så sötnosen ville ge mig ngt fint..han är bara för bäst, var ju inte meningen att han skulle komma hem förren i morgon kväll heller så det var en riktigt trevlig överraskning :)




Älskar dig min sötnos :)

Glömde berätta tidigare att igår hände det igen. Min säng skakade. Och inte var det ngt tåg som åkte förbi heller. Fattar inte riktigt vad det är som händer. Menar inget annat skakar ju. Man brukar ju höra då hyllor skakar eftersom sakerna på hyllan antingen låter eller ramlar. Nu e det bara min säng. Så skumt. Några jag sagt det här till tycker det är väldigt obehagligt och nästintill skrämmande. Ja visst obehagligt tycker jag oxå att det är men jag blir aldrig rädd av någon anledning.  Jag som brukar kunna vara rädd för minsta lilla annars.

Nåväl jag uppdaterar er så fort det händer igen......


Det blev trots allt en rätt så bra dag. Samtalet från imorse har jag gömt undan ngnstans i bakhuvudet . Kalle var iafl jätteduktig hos vetrinärer, tyckte så synd om honom. Ser så hemskt ut när han ligger där med ögonen uppspärrade trots att han sover. Men nu är han kastrerad och idmärkt iafl:)

Var iväg sedan på pace en sväng, var mkt folk där och jag kände mig en aningen seg men det gick trots de t rätt så bra. Efter träningen var det bara hem och göra lite mat, blev thaisoppa till middag, ingen höjdare faktiskt men men. Har även hunnit med att lägga till lite och läst igenom vårt grupparbete nu på eftermiddagen och ska forsätta lite nu.

Tog beslutet att springa runt sjön nyss oxå och det gick över förväntan. Jag sprang visserligen i ett väldigt lungt tempo men jag klarade av att springa runt hela, så nöjd. 

Nu vanka s en lång varm dusch och sedan blir det ngn god kvällsfika :)



)


Den bra dagen igår förvandlades snabbt till en dålig dag idag!

Sitter här med blandade känslor nu, vet inte riktigt om jag ska oroa mig eller bara helt enkelt försöka tänka på något helt annat. Troligen det sistnämnda men jag är alldeles för lik min mormor, har en tendens att oroa mig över allt. Tusen tankar virrar runt ens huvud och arg blir jag på mig själv som tänker i dessa banor...Nej dags att stoppa undan det här för ett tag och försöka ta tag i mig själv nu och göra mig iordning för dagen.

Idag väntar nämligen vetrinären för kalle. Stackars sötnosen, Men det är ju trots allt för hans eget bästa iafl så hoppas han inte blir alltför sur på mig!: ) Ska försöka ta mig iväg och träna efteråt oxå, finns just nu inget som skulle kännas skönare. Men ska dock se hur det går för kalle och hur han mår efteråt!



Min sötnos!





Fick nyss reda på att jag klarade TENTAN!!  :)

Fy fan vad skönt det känns, blev inte direkt ett bra betyg men jag är nöjd ändå med tanke på att tentan inte riktigt var den lättaste som jag gjort. Missade en del frågor som jag borde ha kunnat svaren på men men..nu är den gjord och det är bara att se framåt  :)




Solen lyser ute nu..är det inte helt underbart!

Längtar så mycket efter sommaren nu!

Sorry för den dåliga uppdateringen men det har varit så mycket annat just nu bara.  Förra veckan spenderade jag tre dagar uppe i Sundsvall,  föreläsningar hela dagarna så man var helt slut när jag styrde bilen mot Ljusdal igen. Bodde på sidsjö när jag var där uppe, var helt okey. Fräsha rum och jättebra pris där det tom ingick frukost. Så skönt att slippa ta med sig sånt....

Annars har jag sedan jag kommit hem tränat en hel del faktiskt, har nog hunnit med 3 pass på pace, några promenader och en springtur. I helgen tog jag det dock helt lungt och bara försökte (!) slappna av. Min dator lämnades in på lagning i fredags oxå så sitter vid min kära sambos stationära just nu och jag förstår inte hur han klarar av att sitta så långa stunder som han gör, vi måste bara köpa oss en riktigt skrivbordsstol hit!  Nej usch en bärbar ska det vara iafl så jag bara hoppas på att den snart är lagad...om den nu kan bli lagad.

Kvällen kommer dock spenderas framför den här dumburken ändå för jag måste sitta och granska en artikel. Jag som trodde denna uppgift skulle vara enkel, men icke sa nicke! men men bara att kämpa på. Det här är iafl en gruppuppgift så vi är ju iafl flera som gör detta tillsammans men vi ska försöka göra klart den redan den här veckan så man kan fokusera sig på allt annat i kursen sen !!

Dags att sätta fart...