Helgen har sprungit iväg..som vanligt nuförtiden. Var lite tråkigt att Fredrik jobbade över och inte kom hem förren i går kväll men men som tur var kommer vi få spendera hela två veckor tillsammans vid jul så man får tänka positivt.  :)

Nu väntas här packning, har nyss stått och gjort matlådor, för imorgon åker jag iväg till Östersund igen, dock med ingen motivation. Har en stor redovisning på onsdag och jag vet knappt vad jag ska prata om känns det som...men ska försöka vara positiv här för annars blir det olidigt att kliva upp den tid jag ska imorgon och sätta sig i bilen för att ensam köra upp.

Hoppas på bra väder imorgon, har inte riktigt kommit in i att köra i vinterväder än och halka är det värsta jag vet så hoppas hoppas på att det går bra imorrn :)

Dags att sätta fart..Hoppas allt alla får en trevlig vecka :)






Idag har vi varit iväg och kikat på katt och kan man annat än bli lite småkär i kattungar? Först när vi gick in i rummet dom fanns i kom kattmamman fram och hälsade och dofta lite på oss och sedan blev det full fart i rummet med bollar och råttor och allt som fanns där. Det fanns tre kattungar och alla var lika söta men dessvärre väldigt skygga mot oss. Var väldigt avståndstagande men det var ändå en som vi fasna för och den lilla sötnosen var lite mer framåt än de andra. En grå långhårig hankatt var det och som tyckte väldigt mycket om att busa verkade det som.

Vi sa att vi var intresserade och ska höra av oss imorrn igen för att visa att vi menar allvar och verkligen är intresserad. DOCK var det ett par som hade varit där innan oss oxå men dom skulle fundera så nu hoppas hoppas jag på att vi har sällskap här nästa helg av en liten fyrbenting :) Vill inte ha för höga förhoppningar men man kan ju inte annat än gå runt och tänka på hur det skulle vara här med en liten sötnos (Ja, förutom oss två som redan bor här då ) :P






Idag har varit en bra och rolig dag. Sara kom och hämtade mig efter lunchen och vi for i väg till hennes lägenhet och kikade lite..kommer bli kanonsnyggt där tror jag:)

Sedan for vi iväg och handlade lite inför vår bakning. Gjorde dubbel sats med lussebullar så nu kan våra kära sambos äta hur mycket dom vill (nästan) Kan även säga att det doftar så gott här i lägenheten nu oxå, nybakt! Julstämningen börjar komma lite fram lite nu med....imorgon funderar jag på att försöka pynta lite med adventspyssel här hemma..

I helgen blir det iafl mys med ett glas julmust och nybakta lussekatter :)












Trots alla odds så tog jag mig iväg på träning ikväll (Tack Sara) Det har säkert gått 6 veckor utan någon träning alls nu och jag mår så dåligt över det..men ändå är det så svårt att komma igång.

Dagens pass var MRL, som för övrigt är det bästa passet Lgf har då det är både roligt och har stor variation i sig + att man är helt död efter passet. Idag var dock inte glöden där, det var jobbigt redan från början och jag antar att mina veckor hemma har gjort sig till känna.

För att vara ärlig så mår jag inte bra just nu, eller bra..jag känner mig bara lite hmm ja nere. jag jämför mig nu med förra hösten då jag tyckte att allt kändes bra. Jag gick ner i vikt, tränade ordentligt, åt bättre och kände mig allmänt bättre :)  Jag vet inte om det är studierna som får mig att tappa så mycket energi eller om det är årstiden som bidrar. Antar att det är lite väl mycket med allt bara....

Nä nu ska jag inte sitta och beklaga mig mer utan får väl göra som ni antagligen tänker på just nu..Ta mig i kragen och gör något åt det! :)

Jag ska bli positiv och tänka frammåt ...åtminstonde försöka iafl.... :)



 Jag har vunnit leilas jul på dvd :)




Hehe ja jag måste bara tala om för er att jag har vunnit en dvd med leilas jul. Jag som aldrig brukar vinna någongång. Blev riktigt glad då jag fick ett mail där det stod grattis på :)  Jag tycker jättemycket om att kika på hennes program eftersom hon jämt är så glad, hon strålar ut sån energi och hennes recept är så roliga och annorlunda att baka!

Ser fram emot att få dvd..så får ni väl komma över på nybakt senare :)




Till helgen ska jag eller vi iväg och kika på om det är någon liten lurvig sak som skulle vilja bo hos oss. Ska nämligen iväg till ett katthem och kolla om det är någon som skulle vilja följa med oss hem.. Idag finns det mer katter än vad man tror som är hemlösa och om jag har chansen så hjälper jag gärna till att rädda åtminstonde en av dom.

Vi har ialf beslutat att vi ska iväg och kika så får vi se sen. Vore underbart att ha någon liten sötnos till sällskap här hemma..speciellt sånna här dar.....

Fick nyss reda på att Fredrik är tvungen att jobba över den här veckan oxå så nu kommer han inte hem förren på lördag kväll och då åker han tillbaka på söndag kväll så det känns mindre roligt men men förhoppningsvis blir han ialf ledig två veckor vid jul så man får väl tänka på det positiva.

Kan ju meddela att mitt studerande har ju verkligen gått skitbra idag...eller inte..har knappt rört boken. En ironisk sak är att det kapitlett jag håller på med nu handlar om motivation. Hur får människor motivation och varför? hehe jaa den där motivationen jag läser om skulle jag gärna vilja ha iafl kan ja tala om!

Usch..jag har börjat komma in i och ha långa sovmornar igen, jag tycker om att vakna tidigt då jag känner mig pigg. Kliva upp och hoppa in i duschen och göra sig klar för att känna att man har hela dagen framför sig...även fast jag inte har något inplanerat tycker jag de är skönt. På helgerna är de självklart skönt med sovmornar men inte nu när det är vardagar....

Idag har jag intalat mig själv att jag ska vara kreativ med mitt studerande..men vart är motivationen??
Jag varken har lust eller orken till att plugga. Jag har tre tjocka böcker som jag måste läsa ut inom två veckor då tentan. Kikade som hastigast på ett gammalt prov igår och jaa den här tentan som kommer, kommer inte bli lätt.

Ibland vill jag bara ha ett jobb...för att få en vardag lixom. Nu har man studier hängandes över sig exakt hela tiden och jag som har kommit helt bort min min träning av någon anledning måste verkligen se till att få en bättre rutin i saker och ting. Egentligen ska jag bestämma attt jag avsätter 8 timmar per dag åt plugget och sen fokuserar på något annat...men dessvärre, så fungerar inte jag...iafl inte här hemma, sen beror de nog på vad det gäller med. Tycker jag något är kul kan jag sitta i flera timmar och bara läsa eller skriva...men just nu känns inget av det här direkt roligt så......

En liten fundersam morgon det här...ska ta och hoppa in i duschen nu och sedan sätta igång (försöka iafl) med plugget.  Får se om jag tar mig ut på en promenad senare oxå, igår satt jag inne exakt hela dagen, men vädret bidrog ju inte direkt till något glädjehopp direkt så..

Nä bäst att sätta fart....









Vad är det med helgerna och bara rusa förb ? Fredrik kommer hem på torsdags kvällarna och åker på söndags kvällarna och de dagarna går såå sjukt fort. Den här helgen var dock fredrik hemma ända tills i morse men lik för det så har helgen bara sprungit iväg. Å då har vi ändå inte gjort så mycket..... igår tog vi en liten sväng med bilen och kika lite sen fick vi besök från Mora och sedan hade jag och Fredrik en riktigt myskväll med tortillas och glass :)
Vi har hört av oss på ett antal kattannonser oxå men dessvärre hinner alltid någon före oss. Men vi fortsätter leta efter någon som skulle passa här hos oss :)


Jag vet inte om jag har nämt tidigare om vår olycksdrabbade månad men dessvärre så har jag en känsla av att det kommer bli ganska fattigt nästa månad. Just nu är tvn på lagning, inget större fel men vi måste skicka in den innan garantin tog slut, sedan är även min datorn på lagning. Fredriks ena hårddisk krashade i torsdags, bilen har varit på kontroll/lagning den här månaden men vi har nu upptäckt att man inte längre kan använda handbromsen då det är kallt ute så det måste oxå fixas.  Sen ringde min käre sambo alldeles nyss och talade om att han blivit fotograferad :P Han är på väg till söderhamn nu och missade (!) vilket hastighet det var så nu har vi väl bara en riktigt fin räkning och vänta...

Hehe ja, vad kan man annat än att skratta lite! Förhoppningsvis så vänder allt snart och vi får en lyckodrabbande månad istället :) Snart är det jul och en massa pyssel väntar, det ska bli mysigt. Får se om jag ska möta upp Fredrik på torsdag så ska vi ta en liten shoppingtur inför jul.

Nåväl nu väntar plugg. Har en stor redovisning+inlämning om en vecka + tre böcker att läsa ut så är väl bäst att koppla bort världen ett tag och sätta sig att läsa. Inomhus stannar jag då iafl idag!





Jag har varit så dålig på att lagt in bilder på min blogg och jag är själv en som tycker det kan bli väldigt tråkigt å trist att läsa en blogg utan bilder så kom att tänka på att jag tidigare skulle återkomma med bilder från DEX helgen så här kommer det ett antal bilder plus lite info om kvällen.




Dex blev väl inte alls som jag hade tänkt mig egentligen, min mage som började strejka redan vid middagen hos mamma och det blev bara värre och värre så tanken på att stanna hemma den kvällen  var ganska stor. Fredriks kompisar skulle komma över senare så tänkte att jag förösker göra iordning mig ändå, kanske att magvärken släpper senare...när klockan var runt nio och Fredrik och hans kompisar satt och drack måste ju bara jag ta en cider oxå och sen bara rullade tiden iväg och magvärken var som bortblåst. Tänkte att jag skulle möta upp Elin innan utgång men så blev inte fallet....istället blev jag kvar hemma med fem grabbar och jaa jag hade nog rätt skoj :P





Antar att bilderna talar lite av själva med men måste bara nämna att ett antal pussande och kramar blev de på festen (och inte var det jag som var så kärleksfull utan det var grabbarna)


Ju senare det blev desto mer kärleksfullt blev det i lägenheten..kankse var de längesedan dom var tillsammans...vad vet jag ?? :D





Tack för en trevlig kväll med några oförglömliga ögonblick :)

Gick nyss in på vår studentportal för att kika om någon i min grupp hade skickat något till mig, men istället för dom så hade jag fått ett meddelande av min lärare att tentan nu var rättad och klar...

Jag var även den här gången fylld med ångest innan jag klickade på knappen för att se resultatet, med tanke på att jag låg rejält sjuk dagarna innan tentan och kunde inte plugga så det fanns ju en stor chans att jag inte klarat den MEN...

JAG KLARADE TENTAN!!!!

Känns lite sjukt ändå lixom att när det känns knepigt så klarar man tentan..nu har jag dock påbörjat en ny kurs och den kommer nog vara helt annorulunda jämfört med de två tidigare och nu gäller det verkligen att jag bosätter mig i mina böcker...nåväl i kväll får jag ialf pusta ut för en stund :)

Idag hittade jag två stycken larver (!) på diskbänken...dom är såå sjukt äckliga och jag begriper mig inte på vart fan dom kommer ifrån. Skafferiet ligger en bra bit ifrån vår diskbänk och jag har aldrig sett en enda larv där. Städade iafl och gjorde riktigt rent på diskbänken. Pratade med syrran oxå och hon har tidigare haft problem med liknande och sa ngt namn på en larv så gick ut och sökte på det och fann lite fakta. Gillar typ matrester, men asså va fan, jag brukar aldrig ha skitig diskbänk så jaa jag vet inte..stod iafl någonstans att man kunde ha vitpeppar runt området man hade problem med så har nu strött ut peppar över hela diskbänken :P

Mamma och pappa kom över ikväll oxå, så passade på och be honom dra fram spisen för att se om de var matrester eller dyl där men inte..så rent som de bara kunde bli..nåväl, jag avvaktar lite så får jag se om dom äckliga sakerna dyker upp igen....

Hade som sagt föräldrarna på besök, dom trodde inte jag hade tv och att jag behövde lite besök :P bjöd på lite kaffe och bullar iafl så dom blev nöjd. Dom hade tagit med sig resterna av dagens mat oxå så imorgon vankas det tjockpannkaka här :)

Funderar om jag måste ringa min läkare i morrn oxå, min rygg är inte som den ska. Så fort jag gör ngt så får jag så fruktansvärt ont,  är jag uppe och går eller bär saker så känns det som om någon sticker en kniv i mig.  Det är lixom inte som vanlig ryggvärk som jag kan få ibland....Kvällen kommer iafl att spenderas i soffan har jag bestämt. Blir väl att jag kikar på färjan....säger bara : Vilka människor det finns !

Ja jag vet..jag är skitkass på att blogga nuförtiden..

Den senaste tiden har det varit så mycket bara, och min kära dator är nu (förhoppningsvis iafl) på väg på lagning. I ett antal veckor har den betett sig väldigt knepig och bilder som sak vara svarta blir grön istället. Hoppas på att få tillbaka den snart för redan nu har jag abstinens från den. Nu använder jag mig av Fredriks dator så länge men den är inte alls lika bra som min !!

Förra veckan skickades även vår tv in på lagning så ända tills igår var vi utan tv...usch vad besatt man är av den. Hämtade iafl en liten liten mini tv igår så att jag har ngt att kika på på kvällarna. Att vara ensam utan tv är inte direkt ngn höjdare måste jag säga.  Jag vet att man inte borde vara så beroende av den men kvällarna blir så sjukt tråkiga utan den....

Annars är de mest plugg på schemat. hade tänkt göra massor idag, men jaa man hittar alltid annat att göra men har iafl bidragit med lite till vår gruppuppgift. Den mesta tiden då jag spenderar framför datorn går nu mest åt att leta efter en katt..en gammal klasskompis till mig har precis fått kattungar så ska få se lite bilder senare så får vi se om de blir ngn av dom eller någon annan. Vi är även inne på att adoptera en katt från ett katthem oxå men vi får se hur de blir. Lite sällskap på dagarna här då man pluggar skadar ju inte :)

Vi har förresten gjort om lite i lägenheten nu oxå, kontorsrummet har blivit mkt mer mysigare  och likaså sovrummet. tänkt vad några hyllor och lite mer färg kan göra mkt. Vårt nästa projekt är hallen bara..den gillar vi inte alls så får väl se vad de blir av där.

Nu är de nog bäst att jag fortsätter läsa lite annan jag tappar all motivation här.

Imorgon är det torsdag den 6 november vilket innebär att det är tenta i 5 timmar (!) och jag har nog aldrig känt mig mindre förbered. Då jag den senaste veckan mest har spenderat tiden i sängen har de inte blivit mycket plugg. Försökte sätta mig igår och läsa men har fått en otroligt knepig huvudvärk, troligtvis av medicinen som gör att det går inte att koncentrera sig. Idag har de väl iafl blivit en liten stund plugg men jag känner mig absolut inte redo för tentan, men jag får gå och göra den i morrn utan några förhoppningar helt enkelt. Värsta som kan hända är ju att man inte klarar den så.....

Annars idag har jag faktiskt använt min (nya) egna symaskin, För att försöka koppla bort tankarna lite idag så sydde jag några nya kuddfodral, blev ganska nöjd faktiskt, men ni som kommer se dom senare behöver väl kankse inte kolla så noggrannt på hur rakt åsså sömen blev :P

Nåväl är väl bäst att återgå till läsningen. Ni kan ju gärna hålla tummen imorrn mellan 08-13 för mig :)



Lång tid har gått sedan det senaste inlägget och extremt mycket har hänt. men just nu är orken inte på topp.

Info om dexhelgen och den gågna veckan kommer så småningom. just nu är det bara skit som det känns rent ut sagt. Kan ju säga att det verkligen inte är min tur den här helgen.

Om jag ska börja med det minsta problemet så är min dator paj (igen) skärmen är helt grön så det är väl bara att lämna in eller kasta. Det värsta problemet är dock jag har har spenderat hela helgen liggandes i sängen med feber som gjort att jag bara yrat och en halsont som inte är av denna värld. Efter ett antal velande så åkte jag och Fredrik upp på akuten, väl inne på undersökningsrummet så sa jag åt fredrik att det är nog bara onödigt att vi är här och att vi skulle gå men så i samma veva kom läkaren in och bad mig öppna munnen, hann inte mer än göra det så var han klar. En snabb test som var sjutk obehagligt och en CRP så var det konstaterat att jag var riktigt sjuk.

Trodde som sagt läkaren skulle komma och säga att det vara bara att gå hem och vila lite så skulle det gå över men icke. Istället så kom han in och sa "hmm jaa vart ska jag börja" det hela slutade iafl med att jag har tre olika sorters halsinfektioner bla en extrem svår halsfluss och det innebär att jag nu måste äta ngn väldigt hög dos av penicillin. För om det inte behandlas snabbt så kan det komma att påverka mina njurar.

Satt och läste lite tidigare om sänkan(CRP) oxå, och på sjukvardsradgivningen stod det att hos vuxna personer som är friska brukar CRPn vara riktigt låg, mindre än 3 milligram per liter (vad det innebär vet jag inte) men det läkaren sa mer var iafl att jag hade en sänka på 200 (!) så jag antar att det inte alls är vidare bra.

Inte nog med det så när jag väl kom hem och skulle ta den första tabletten som var en brustablett så spry jag, provar att tvinga i mig den ändå men fortsätter att spy så då var de bara att fara upp på akuten igen....

Som sagt, allt är inte på topp och jag är nu strandsatt i min lägenhet i minst tre dagar då smittrisken är oerhört stor :-/