Usch idag har jag varit riktigt elak mot mina katter, så jag är långt ifrån omtyckt nu, så fort jag kommer nära så springer dom ifrån mig. Vad jag gjort är nämligen att jag duschade två av våra tre katter.
Den ena var riktigt fet i pälsen å luktade olja så måste försöka få bort det, det var första gången har dushade och ja det var ingen höjdare direkt men nu är han iafl ren å fin. Den andra katten är van att duscha men kände antaglien inte för det idag. Har en antal rivmärken på mina armar nu, men men, jag skulle nog antagligen slå de som försöka tvinga mig att duscha om jag inte ville.....

Nu springer de runt här i huset å tvättar sig torr å har sig! hoppas att de inte är arg allt för länge nu bara, är ju för deras skull som jag tvättade dem.

mina söta men blöta katter.....


Nu sitter jag och undrar varför jag anmälde mig till att göra högskoleprovet. Sitter och provat lite grann nu och fy fan vad värdelös jag är! Jag fattar alltså noll av allt. Den 5 april kommer verkligen bli en bortkastad dag och ledsam dag har ja en känsla av. Nä usch! jag ska nog ta å underhålla mig med något annat nu ett tag och ta någon dag jag känner mig på hugget och sätta mig ner och öva då istället..

Har kikat på lite olika utbildningar idag med, det är nog minst lika svårt det, att kunna välja vad jag vill läsa i ca 3-4 år framövet är inte lätt! Har hittat några utbildningar som känns lite aktuell iafl, ska läsa på lite mer om dom och sen eventuellt söka. Får hoppas på att alla mina omvårdnadsbetyg blir skapliga nu och att jag kan komma in på bara betygen för högskoleprovet är verkligen inget att räkna med..Men men, det kankse vore skönt och jobba i höst med?

Jao så sitter jag här med en rosa pantern i handen och undrar om jag verkligen kan gå ut såhär? mamma tycker jag ser lite för somrig ut, men ja jag eså less på att dona å fixa nu så ehh det får bli som det blir.  Som Elin sa tidigare idag, om några timmar bryr man sig inte ett dugg ändå:P  å det är så sant, med lite alkohol i kroppen blir man (ialf jag) antigen ledsen eller så skitglad och man bryr sig inte ett dugg om hur man .

Min önskan är bara att vakna upp imorrn och må bra :P  har en söt liten pojkvän som har legat hemma och sovit och mått dåligt hela dagen idag :-/

Nä  nu är det bäst att kila iväg på lite partaj innan alkoholen har sin verkan och jag somnar här i soffan:P har man inte druckit på tre månader vet man aldrig vad som kan hända :)

Så har äntligen lördagskvällen kommit och fest väntar. Som alltid vid den här tiden så har man ångest över det man ska ha på sig och se ut! Just nu har jag försökt locka till håret lite men jag känner mig nästan mer som ett troll än fin. Att det ska vara så svårt att kunna bestämma sig? ska jag ha klänning ikväll å pump fast de är riktigt kallt ute? usch ja en timme på mig att bestämma mig nu typ så får hoppas de slutar bra ialf!!

Första gången på tre månader som jag ska dricka alkohol och gå ut på krogen ikväll, ska vara väldigt försiktig med mitt drickande annars vet jag vad som väntar...

Nåväl bäst att få i sig lite mat nu och sen fortsätta att göra mig iordning! kommer med uppdatering senare... :)

Ikväll har jag varit duktig och bakat, mamma kom på att hon hade glömt att köpa hem lite kaffebröd till helgen så då var jag så snäll och ställde upp och bakade lite. Gjorde först en vanlig sockerkaka som brukar duga väldigt bra här hemma, sen prova jag på att göra After Eight kakor från min systrar söta kokbok! Dom blev väl helt okej för att vara första gången, men vilken sockerbomb:P Godkänd blev dom iafl här hemma så det var ju bra att jag inte baka dom i onödan!!

Min vågtång har även kommit idag, Sara ska komma över med den om en liten stund så får se om ja hinner prova den redan i kväll eller om ja väntar tills i morrn :) Ska strax över till Fredrik med och kanske kika på den nya Mikael Persbrandt filmen, solstorm, eller vad det nu hette. Somnar väl efter en kvart eller något om jag känner mig själv:P


Det finns en person i mitt liv som betyder så otroligt mycket för mig, att få somna och vakna upp i hans famn är det bästa och tryggaste jag vet! Det känns nästan som att jag lever i en dröm, hans kärlek och närhet får mig att må så bra och det finns ett stort leende på mina läppar så fort jag tänker på honom. Han ger mig kärlek, stöd, uppmuntran, humor, bus, trygghet och framför allt glädje!!
 
Vår drömmar och planer tillsammans ser jag fram emot att utföra. Varje stund vi är tillsammans är så otroligt underbart och jag är så glad för att jag har honom !


                                  image7

                                  Tycker så mycket om dig min sötnos:D
image6

Oooh tänka sig, nu är min lilla kotte påväg över hit å ska ge mig en massa kramar å titta på min söta klänning :D Hoppas bara att han inte halkar å sätter sig på taggarna :D
Men det är nog bäst att jag ser till att han får lite vatten när kommer, när han har traskat med sina små kottefötter ända hit!
 Har nu beställt lite träningskläder från H&M, så otroligt roligt å shoppa! Förstår inte riktigt att man aldrig ledsnar, det finns lixom ingen gräns :P
Beställde iafl ett par korta träningsbyxor, en topp å en sportbh samt en annan vanligt tröja, så hoppas att leveransen går snabbt!! Har även beställt en vågtång med Sara från eleven som jag hoppas ska komma snart!! Brukar ju gå så otroligt snabbt där men tydligen inte den här gången, men håller tummen att tången kommer i morrn å hoppas verkligen att det är bra!!

 Är iafl en sån här..
       
   
Så var det åter onsdag, dagen har spenderas på hudiksvalls sjukhus på ögon och öron mottagningarna där geriatrik gruppen har varit på studiebesök! Det har varit rätt intressant och lärorikt men samtidigt blir det väldigt segt och man blir rastlös. Men som sagt, fick lära mig en hel del om saker som kan vara bra att tänka på när man arbetar inom vården.

Annars nu njuter jag av att ha huset för mig själv, min kära mor är iväg på något möte så då får man passa på att njuta att ha ett helt hus för sig själv, även fast det bara är några timmar:P Helt ensam är jag ju iof  inte heller, finns ju tre katter som är rätt bra att underhålla en...

Imorrn är det iallafall påsk, vilket betyder att det snart blir utgång, får se vilken dag det blir, kankse båda? SKa bli så grymt roligt att gå ut ialf, förstår inte att jag har kunnat hållt mig från utgång och alkohol. Har inte festat sedan juldagen nu så nu ska ja banne mig se till att ha grymt skoj i helgen!! :)

image3

Så var tandbesöket över då, gick bättre än förväntat!!
Ska börja med att säga att vad frächt det har blivit på den nya folktandvården, doften var dock densamma!

Fick komma in precis i tid iallafall, börja att ta lite röntgen plåtar, sedan börja hon peta lite i mina tänder sen sa hon " sånna här tänder är en tandhygieniskts dröm" Så tydligen har jag bra tänder, var lite roligt oxå när hon frågade om jag brukade använda tandtråd ofta eftersom det såg bra ut, aldrig svarade jag, tycker det bara är obehaglig och gör ont att använda tandtråd. Nåväl då var detta besök borta och lika så 540 spänn!!
Usch, snart ska jag bege mig till tandläkare, uha usch! Gillar inte det stället jag inte! vet inte riktigt vad det är men själva lukten och tanken på att man ska ligga där i den där hemska stolen och få nåns händer nerstoppade i ens mun känns inte direkt skoj...å sen priset på det!

Nä nu hoppas jag bara att det inte finns ngt att anmärka med mina tänder, har inte riktigt råd med det!! Håll tummen att allt e som det ska...återkommer med rapport senare.....


Jaha så var det söndag igen, tiden bara rusar iväg nufötiden, den senaste veckan har nog varit den mest stressande veckan på bra länge. Det är så sjukt mycket i skolan nu och jag är en person som hatar att känna att jag ligger efter, jag vill ha saker gjorda så kan man njuta senare. Omvårdnadskursen blev då helt klar och det känns otroligt skönt! Ikväll och hela dagen imorrn väntar psykologin på mig........

Helgen har iafl varit lugn, som planerat, igår var jag och Fredrik iväg och kikade lite på skästra marknaden, vi var väl där i ca 10 min sen tog vi oss en liten biltur och åkte runt lite. Så så bra var den marknaden...
På kvällen var vi bjudna på middag och sedan väntade meldodifestivalen för mig. Antar att samtalsämnet i alla tidningar idag är "vann rätt låt?" och ja, jag personligen tycker nog det. Låten var helt okej, om den räcker för att vinna i eurovision det har ja ingen aning om, men det har ju ingen så. Allt kan hända!

Nu ska man ta å laga sig lite mat innan det är dags för lite body pump, var nyss iväg och sola och blev så sjukt trött, men hoppas att lite mat gör susen :D

image3
image1

Så var det dags för mig att skaffa blogg, får väl se hur det går, vet inte hur många sajter jag har varit in på och startat ett eget konto och sen ledsnat, men just nu saknar jag bara att kunna skriva ur mig lite saker så får hoppas att jag blir aktiv här nu:)