Idag är det nyårsafton och imorgon är det ett nytt år. Ett år som jag hoppas kommer bli till ett riktigt bra år. Har inte funderat åt något nyårslöfte iår utan jag hoppas bara på att bli frisk snart! Jävla förkyldnig!

Ikväll var det menat att jag och Fredrik skulle iväg och äta mat med några av Fredriks kompisar men jag orkar inte, i söndags började min förkyldning om på nytt igen och sedan i måndags har jag en fruktansvärd huvudvärk.  Knepig huvudvärk då den bara är framme vid pannan och på en sida...troligtvis kan det vara bihåleinflammation. Om det inte blir bättre tills imorgon på em så kanske jag måste ta mitt förnuft tillfånga och åka upp på akuten!  Kan man bli mer less?

Nåväl jag schasa nyss iväg en riktigt snygg sambo, nya kläder för kvällen (!) till hans kompisar för lite middag, tycker de e onödigt att han stannar här hemma med mig och tråkar hela kvällen. Han kommer ju hem till mig senare innan tolvslaget så :)

Hoppas iafl att alla ni som läser min blogg har en riktigt bra kväll och att ni kommer få en riktigt fint 2009  !!  :)

Ja nu är julafton och juldagen över...känns faktiskt ganska skönt! Dagarna innan jul var det mycket som skulle hinnas med och det blev stress hit och dit. Nu kan man bara ta det lungt och få slappna av lite.

Jobbade i måndags och i tisdags, samt på juldagen och jag måste nog erkänna att jag vill nog prova på något nytt nu snart. Jag känner inte att jag hör hemma där. Kankse hjälper ett nytt ställe bara oxå jag vet inte...vi får väl se vad det blir till sommaren.

Julafton var iafl bra, började med att ha en mysmorgon med fredrik och julklappsöppning i sängen och sedan blev det en riktigt julfrukost innan det bar iväg till Uvås och julklappsbyte med systers familj. Därefter gjrode vi iordning allt här hemma och jag skjusade iväg Fredrik till hans syster och själv for jag iväg till mina föräldrar. Hade med mig Kalle och och var en aningen nervös för hur det skulle gå att ta med honom hem eftersom dom har tre stycken katter där..men det gick över förväntan, Kalle gick omkring och såg ut som om han bestämde där hemma :)

Sedan blev de kalle anka, middag och julklappsbyte. Vid 20 snåret åkte jag upp till mina svärföräldrar och hade julklappsbyte där samt fikade. Sedan måste vi åka tillbaka hem till mina föräldrar igen för att hämta kalle och för att ge fredrik sina klappar från mina föräldrar. Så blev mycket åkande och en sen kväll..men det var en trevlig dag!

Fick riktigt fina julklappar. det är knappt att man kommer ihåg allt, men lite av det vi fått är iafl nya bestick, tallrikar, duk, ljustakar, vas, irish coffeglas, raggsockor från Fredriks farmor, kokböcker, pyjamas, lite bad på romerska, väska, björn borg trosor och ja lite till :) 

Suveräna julklappar och vi är så otroligt nöjda :)




Tack alla för en riktigt trevlig jul:)
Hoppas även att alla ni som läser har haft en fin jul!


Det positiva av denna dag är att jag fått reda på att min grupp blev godkänd på gruppuppgiften, så det känns riktigt skönt...nu e det bara att vänta på tentaresultatet..mindre roligt!


Det negativa idag är jag att nu även har gått och blivit täppt i näsan, kvällen har varit riktigt jobbig då jag även fick en huvuvärk som inte var av denna värld!!


Hoppas att morgondagen är bättre för imorrn vill jag vara FRISK!!   Fredrik kommer ju hem i morrn oxå :)





Nu ska jag nog gå och dra täcket över mig och försöka sova en stund...Godnatt allihopa!!







Halsont. Hosta. Trötthet........Gör mig frisk!













Usch, varje gång jag går in på min sida blir jag lika less...måste verkligen försöka få fredrik att hjälpa mig att ändra den lite. Har haft den såhär sedan jag startade bloggen typ och det är nu verkligen dags för förändring. Men jag är så fruktansvärt dålig på sånt här så det skulle bara bli kaos med alltihop , så det är lika bra att höra om min kära sambo kan hjälpa mig om han har tid ngn gång!!

Annars är det sådär idag igen.halsont och torrhosta =ingen bra kombination. Jag som vill vara frisk nu och hålla på och pyssla..istället är jag helt orkeslös. Imorgon ska jag nog ändå försöka mig på att baka lite kakor till min kära mor och far.  Pappa är ett riktigt kakmonster och har nu varit och köpt tre chokladkakor med hög kakaohalt av fin kvalitee åt mig så att jag kan baka några goda kakor åt honom :P å mamma har köpt after eight åt mig så att jag kan göra after eight kakor åt henne. Å fredrik har beställt mer saffransskorpor så kanske några fler som ska ha något då jag ändå är på g eller ? :)

Nä usch vad jag ska vara less på bakning efter den här julen..tur är väl ändå att jag älskar att baka men bara det inte blir fööör mkt! :)

Nu är det nog dags för lite kvällsfika och lite lek med min lilla Kalle som ligger här bredvid och sover. Men får jag inte han å leka nu så vaknar han lagomt tills jag ska sova å då blir det livat här hemma...





Vaknade av att kalle nosade på mig i morse..var väl hans sätt att säga att det var dags att vakna...klev upp och hämtade datorn och låg å kikade lite sedan var de dags för en dusch..tänkte ta en lång varm och rikigt skön dusch imorse men börja tappa känslen i ena armen..det var som att titta på någon annans arm...hel skumt...

Efter duschen satte jag mig i soffan å slog på tv då jag inser att min syn börjar försvinna och i samma stund som jag börja fundera funderar varför så slår det mig att jag är på väg att få ett migrän anfall..,,,och självklart är min migrän medicin slut  men provade att ta två alvedon och hoppasdes på det bästa men jag känner min kropp så väl nu och vet att de aldrig fungerar....en timme senare låg jag däckad i soffan med filten över mig och hade riktig jobbig huvudvärk....

Har börjat vakna till liv nu iafl, gjorde nyss lite middag då jag inte kunnat äta på hela dagen men kommer nog troligen att ligga kvar i sängen ett antal timmar till...Jag är helt slut.....



Tänkte att jag ska ta och visa er min underbara lille misse här hemma...Han är en helt annan katt idag än vad han var för en vecka sedan, nu ska han vara med exakt överallt och älskar att busa med allt som finns här hemma! Vi börjar fasa för hur det ska bli nästa vecka då granen kommer med alla julgranskulorna...:P 










Några bilder blev de iafl..dessvärre strular mitt internet så det tar ca 5 min innan ens bilden laddas upp..men nu får ni iafl en liten bild på hur min sötnos ser ut!! :)



Ja jag vet, jag är så dålig på att uppdatera bloggen nuförtiden...ska försöka bättra mig:)

Den senaste veckan har bara ägnats åt plugg eftersom jag hade tenta i fredags...kan inte direkt påstå att det gick bra men ändå är det väldigt svårt att veta om jag klarade det eller inte...Jag svarade på de flesta frågorna iafl och det jag inte kunde gissade jag på:P  Tänkte att de e väl lika bra och skriva det man tror iafl så har man iafl en liten större chans på att få något mer poäng... Var lite jobbigt dock att  efter en timmes skrivande så började dom ha luciafirande i rummet intill så samtidigt som jag försökte koncentrera mig hörde jag sånger som sankta lucia....blev säkert felstavat någonstans i mina papper så när mina lärare ska läsa kankse de står lucia istället för teori...vem vet ??:P

Annars har det tvättas, bakats en hel drös med kakor och myst lite med Emma och Clara...var iväg ut på köpingen i går oxå för att kika efter julklappar..hittade två små julklapparna till syskonbarnen..de var allt..så nu börjar nästan paniken komma här! Får se om jag måste fara till hudik/bollnäs imorrn hur det blir...Vore ju så skönt å vara klar med allt så man bara kan slappna av sen!

Imorse klev jag och Kalle upp rätt tidigt och bakade pepparkakor..Kalle var inte så förtjust i degen dock fast de var husse som åt en bit när han klev upp :) 

Nu ska här sys gardiner och sedan måste jag iväg och handla i kylan...







Mina nygjorda saffransskorpor :)



Tänkte bara meddela att vi nu fått hem världens underbaraste sötnos. Han håller på att göra sig lite hemmastad fortfarande, det är lite läskigt med allt och han saknar nog sin mamma och syskon lite tror jag men verkar vara en riktigt buskatt ialf, vi har suttit och lekt en massa ikväll och det ser han ut och älska..Nu har kalle äntligen lyckas somna på armstödet på soffan iafl..varit mycket nytt ikväll..

Bilder kommer komma när vi har kommit lite i ordning här hemma, men kan säga att han är helt bedårande!!


Vi har inte bestämt namn riktigt än heller..men så länge får han fortsätta heta Kalle Blå...:)


Japp det är rätt, nu ska vi bli tre i vår lilla familj, dock inte av någon till liten människa utan en liten söt katt på 14 veckor :)

Fick besked idag och jag är såå lycklig, längtar till den lilla parveln kommer hit....Hoppas bara att han kommer trivas här. 
Vad vi nu måste fundera på är vad den lilla ska heta, vi har givit varandra ett antar förslag men ingen duger för den andre så har ni några bra förslag så ge oss dem :)


Annars har jag nyss kommit hem från Östersund. Har varit tre intensiva dagar men ändå rätt givande. Dock har vädret inte varit någon höjdare. Asåå var riktigt längesedan jag såg såå mkt snö..helt sjukt. Mamma ringde i går kväll och sa att det snöade väldigt mycket hemma och att jag skulle köra försiktigt hem idag...kan säga att om ni tycker att det är mkt snö här i Ljusdal så är de betydligt mer i Ö-sund.
Var inge vidare att köra hem idag heller, har suttit och spänt mig hela vägen för ibland är det jättehalt och ibland bara for man iväg då det var så moddigt över allt.  Höll även på att krocka med en ren (!) idag..blev så chockad. Precis efter en liten mindre kurva så stod det en ren på andra sidan körfältet och var på väg över mot min..funderade en snabb sekund om jag skulle tvärbromsa eller om jag skulle bara köra och jag gjorde nog rätt som bara körde för hade jag börjat tvärbromsa hade jag troligtvis inte fått stopp på bilen iafl och en krock med renen vore nog ett faktum. Tur var så gick det bra! :)

Ja lite snabbt om hur mitt liv har varit idag, resten av kvällen kommer spenderas framför tv, (som jag för övrigt tycker är såå mkt större än innan vi lämnade in den :P )